Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hejbaburibu
    09. Rujan 2019. 19:00

Babylove

hejbaburibu

Ma svaki put je isto zapravo… budući da nemam prirodne cikluse kod mene je sve to sporo i čudno.
    Najviše mi smeta sto taj doktor koji me danas pregledavao nije bas rječit pa samo prokomentira “sitno” i pošalje me van. Upisao je samo taj jedan tako da ni ne znam da li ima još koji manji.
    Sva sreća pa sam na hodniku srela doktora kod kojeg inače idem. Vidio me da sam na rubu suza pa mi je uzeo papir iz ruke i odlučio promjeniti terapiju i rekao mi da na idući UZV dođem k njemu.

😠😠 Da predpostavim koji je bio (T) … Joooj… Cek on ti nije htio promijeniti terapiju.. Ili? I opet da predpostavim doktor B te je narucio sebi? Nadam se da ce biti sve okej.. Evo ja sam si dala prvu piku.. U petak idem na uzv 😊

Da da točni tak 😊 
    I ja se nadam da će u četvrtak biti bolje, nekako me Dr. B. uvijek opusti i sve baci na pozitivu. Piknula se s menopurom i peklo me ko sam vrag. Jel to normalno? 
    Neka si i ti krenula s bockanjem! 🍀🤞🏻

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Grizli
    09. Rujan 2019. 20:09

Samara Alp je alkalna fosfataza jedan enzim u tijelu. Snizena vrijendost koze pokazat da imas nedostatak vit B12, Mg, cinka ili recimo kod hipotireoze. Ta da mozda provjeris i te vrijednosti i ne znam kakva ti ej stitnjaca. Natrija ti je malo nizi. Jel uzimas kakve prenatale mozda? Ako ne kreni ih uzimat pa ce se vjerojatno to popraviti. 

Lilypie
    09. Rujan 2019. 20:12

Nikitta

I molim te napiši nam kakvi su ti točno nalazi štitnjače?

Hvala sto brinete samnom ❤️ 

U zagradi su referentne vrijednosti
    TSH 0,04 (0,35 - 4.94)
    fT3 5,8 (2,9 - 4,9)
    fT4 16,1 (9 -19)
    Anti- Tpo 49,5 (do 5,6)
    Anti- tg 4,5 (do 4,1)

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

yvette
    09. Rujan 2019. 20:35

Lilypie

Nikittaja sam nazalost hiper a terapija koja se propisuje za hipertireozu je ozbiljnija od supresijske terapije za hipotireozu.
    Bas sam sva žalosna sto me i to sad snašlo. Valjda će sve biti ok, ne znam vise ništa.

Oprosti, ja sam mislila da je obrnuto, da je ozbiljnija za hipo. Krivo sam razumjela, svakako ne zelim minimalizirati tvoj problem nego te samo utjesiti. Bude to sve dobro uz terapiju. 

Marta...
    09. Rujan 2019. 20:55

Lilypie

Nikitta

I molim te napiši nam kakvi su ti točno nalazi štitnjače?

Hvala sto brinete samnom ❤️

U zagradi su referentne vrijednosti
    TSH 0,04 (0,35 - 4.94)
    fT3 5,8 (2,9 - 4,9)
    fT4 16,1 (9 -19)
    Anti- Tpo 49,5 (do 5,6)
    Anti- tg 4,5 (do 4,1)

A draga žao mi je 😞 ne možemo mi jadne bez stresa nikako 🙈. Pokušaj biti optimistična i nemoj molim te čitati po netu previše vjeruj dr,znam curu koja ima lupus i problem sa štitnjačom imala je tumor i uz žešću terapiju rodila je dvoje zdrave djece. Bude to dobro drž mi se i  čuvaj 🚼 ❤️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Lilypie
    09. Rujan 2019. 21:28

Antitijela nisam do sad vadila. Samo tsh, ft3 i fT4. A sto je tu je! Moram se pomiriti s tim. Uzimat ću propisanu terapiju i nadat se najboljem. Lijepo je s nekim podijeliti svoje brige. Hvala cure ❤️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Samara
    09. Rujan 2019. 21:49

Ostali nalazi su dobri. To mogu na svoju ruku početi uzimati ili najbolje čekati konzultacije pa u dogovoru s dr? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Blacky89
    10. Rujan 2019. 08:46

Lilypie biti ce to sve super. A net stvarno nemoj previse citat. Znaaam da je to jace od nas svih, al samo se nazivciras. Saljem pusice bebicama 😘
    Babylove jel ide pikanje?
    Hejbaburibu ma vidjet ces da ce oni sad krenut rast normalno. Al smiješan mi je taj liječnik, znaci vidi da terapija ne djeluje i ostavio bi ju tako. Ajmeee, stvarno si imala srece sto su naletila na svog. Ovaj je bas neki blesan. 
    Nikitta kad krećeš na onaj “pilot projekt”? 😉 zaboravila sam kako se zove 🙈

Meto
    10. Rujan 2019. 09:10

Aaa cure su pocele s pikalicama😍 Sretno do neba! 
    Imamo vec i dva transfera. Sretno i uspjesno💖
    Hejbaburibu dibri cure kazu, vidjeti ces sad kad krenu rasti☺️
    Lilypie nemoj se zivcirati ni citati svasta po netu, mislim da je stetniji ovaj zrak koji disemo od lijekova koji nam mogu pomoci. Vjeruj dr i uzimaj terapiju, meni je tsh isto sad jako nizak ali ovaj put nisam vadila ostale hormone i antitijela jer su bili u granicama, ponavljam za koji tjedan. Doduse nisam trudna ali kao sto rekoh vjeruj dr. biti ce to sve super😊
    Nikitta super da si dobila termin iako se cini daleko to ce proci za cas. Taman dok rijesis ovdje konzultacije i to sve ides kod dr kojem nisam upamtila ime🙉
    Ja sam dobila danas mengu tocnu ko urica sa par pristica. Moju staru frendicu koja dolazi oko 6ujutro i pocinje s rozo. Mislim da se vraca sve u normalu. 
    Imam pitanje ako netko zna- trebala sam sutra na ogtt i hba1c test pa me zanima dali da idem s obzirom da sam dobila mengu tj dali ima to veze uopce?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    10. Rujan 2019. 09:13

Samara Kad budes na konzultacijama Dr ce ti reci da krenes s prenatalima tako da ih mozes piti. I preporuciju se par mj prije zatrudnjivanja😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.