Cure hvala vam! Tek smo na pola puta, ali korak po korak!
Jenn zao mi je, ali bar će ti vrijeme brže proći do 7.mj., a možda će drugi prirodni biti bolji, želim ti sreću
Sunshine kakvo je vrijeme taman je za skijaše, neka budu dva odmah
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Curke moje bas ste vrijedne u tipkanju... pa svašta se dogadja 😉
Sunshine sretno danas 🍀🍀🍀🍀
Grizli tebi sretno sutra ako sam dobro zapamtila 😉🍀🍀🍀🍀
Jenn nemoj odustajat od prirodnog... nikad ne znas sto se moze dogodit... i nasa Nasty je sama rekla da ima 0,0000000001% šansi za prirodnu trudnoću 😊 tako da uvijek postoji šansa! Sad se skuliraj, zaboravi na ono sto je bilo loše i hrabro u nove postupke 💪
Lemon!!!!!!! Pa to su najnajnajbolje vijesti!!!! Mogu si misliti koliko si sretna!!! 🎉🤗
Ninna bas sam se pitala gdje si... najbolje se zaokupit poslom... onda vrijeme najbrže prodje... sama slijedim isto. Znaci opet bismo mogle zajedno pohodit uzv-ove u srpnju? 🙉😂 iako je mene nakon prve stimulacije stavio u pauzu od skoro 5 mjeseci do nove stimulacije. Mozda ce ti ipak napravit malo vecu...
Gdje nam je Hani? Ženo gdje si nestala... fale mi tvoje pošalice 😁 kako ide sa stimulacijom?
Evo javljam vam se iz sobe, samo stresovi odmah 🙄 kaže dr endometrij ostao na 8.1, ja u šoku, nikad mi nije tako tanak bio.. kaže možda ćemo estrofem sad uvesti, nisam nikad čula za estrofem poslije transfera.
Dolazi mi u sobu nakon 5 min, kaže bilo joj sumnjivo tih 8, okrenula nešto, kaže ipak je 11 😂 kao jako mi je pun mjehur, stisnulo se, nemam pojma. Inače, transfer prošao super, vidjela sam svoje dvije mrvice 😍
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Pozdrav cure, molila bih vas ako mi možete napisati vaša iskustva s državnim i privatnim klinikama u zagrebu....naime nakon dobivenih nalaza koji su nas usmjerili na mpo otvorilo se ne jedno pitanje gdje/ kako dalje pa bi mi vaše iskustvo puno značilo. Hvala
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Drage cure, ništa od našeg postupka krajem ovog mjeseca. Čula sam se najprije sa sestrom koja mi je rekla da su već puni a doktor me nije upisao.Nakon toga čula sam se s njim, i ništa. Ostalo je da će me staviti na rezervnu listu za 6. mjesec ali zasigurno tek u 8. mjesecu. Baš sam se razočarala. Računala sam s time i ovo mi je sad ispalo jako neozbiljno od njih.
Čitav dan razmišljam o tome da tražim drugu kliniku ali ne mogu odlučiti se. Osjećam se baš bezveze....trči vaditi nove briseve jer oni traže svaki put nove. Još moj ginekolog gunđa da kakvo je to ponavljanje svaka tri mjeseca. I onda na kraju ništa od toga
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Drage cure, ništa od našeg postupka krajem ovog mjeseca. Čula sam se najprije sa sestrom koja mi je rekla da su već puni a doktor me nije upisao.Nakon toga čula sam se s njim, i ništa. Ostalo je da će me staviti na rezervnu listu za 6. mjesec ali zasigurno tek u 8. mjesecu. Baš sam se razočarala. Računala sam s time i ovo mi je sad ispalo jako neozbiljno od njih.
Čitav dan razmišljam o tome da tražim drugu kliniku ali ne mogu odlučiti se. Osjećam se baš bezveze….trči vaditi nove briseve jer oni traže svaki put nove. Još moj ginekolog gunđa da kakvo je to ponavljanje svaka tri mjeseca. I onda na kraju ništa od toga
Koja je to bolnica?
Jenn, baš mi je žao L znam da je koma to kad se nadaš nadaš, a na kraju ništa L i nemoj tako sumnjati u prirodni postupak, ja bila u dva i u oba sam ostala trudna J nije dobro završilo, ali to je sad manje bitno.
Kad kreneš u te MPO vode nekako si posložiš u glavi, ma sad smo krenuli, brzo će to sad, i kad na kraju skužiš koliko to sve traje, dođe ti muka…meni traje već pet godina, a kad sam krenula mislila sam da ću u roku od godine dana ostat trudna…ah.
Lemon, koja je tvoja priča, koju dijagnozu imaš da nisu znali oće li biti dobri ili ne?
Leptirić, zašto ne napraviš test?
Sunshine, držimo fige i odbrojavamo ;)
Rita7, ja bih ti preporučila Polikliniku Škvorc, surađuje s HZZO-om i postupci su ti besplatni, jedino plaćaš konzultacije prve i tu i tam neki uzv prije postupka. al jako dragi ljudi, stalo im je, meni se dr javi čak i nedjeljom ako ga nešto hitno trebam, dva puta sam to radila, nisam ga baš ubila u pojam haha
Lillypie, malo me sad iznenadilo to za škvorca, oće bit prirodni ili stimulirani? ja inače kad se naručujem ili bilo kaj, rijetko kad zovem njega, uvijek tamo tete na šalteru, jer onda se nemre reć da nisam zapisana ili nekaj. Jesi bila na konzultacijama i dogovoru, jer ak je reko da će bit postupak krajem mjeseca onda je ovo jako čudno.
[/url
i ne znam dal dobro vidim iz tvog potpisa dolje, al bila si u ožujku u stimuliranom jel? i imala biokemijsku trudnoću?
[/url
Sunshine 😍 drzim fige da se cvrsto prime 🍀🤞💕
Nikitta nema pauze, idemo odmah slj.ciklus u jos jedan prirodni pa ako ni on ne uspije idemo u stimulirani u 7.mjesecu 💪
Hvala svima na rijecima utjehe 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji