Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    07. Svibanj 2019. 09:56

Lemon

Netko ima danas transfer pa sretno! Gužva mi je na poslu pa ne stignem redovito čitati, ali pratim vas
    Pošto sam očekivala tek za tjedan dana da mi se jave jučer je bio šok kad mi je zvonio mobitel. Cure moje dogodio se najbolji scenarij, sva tri embrija su zdrava ali skroz Ne moram vam reći da sam suze ronila od sreće, jer nada mi se polako gasila kada su mi rekli da nisu sigurni hoće uopće uspjeti sa mojom greškom napraviti pgd test i sad kad su mi ovo javili jednostavno sam bila zahvalna do neba. Brzo mi je da idemo sad u 5.mj pa ćemo čekati 6. Kupila sam sok od cikle i lagano pijem.
    Rekla sam im da mi prirodno endometrij zna biti tanak i da ginek ovdje misli da mi trebaju potporu dati. Tako da sam dobila terapiju progynova tablete i onda utrogestan. Ima li progynove kod nas? Iskustva?
    U uputama mi je da počnem sa folnom, ja ju pijem od 2.mj, a unazad mj dana pijem prenatale i omegu. Što mislite da se vratim samo na folacin i ciklu i da vitamine ostavim za poslije transfera?
    Nekako imam osjećaj da ima više lijepih vijesti u zadnje vrijeme ovdje i samo neka jedna drugu guramo i budemo pozitivne i dalje

Cestitam ti,sigurno ce biti dobitna dobar znak🤞🤗

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

sunshine25
    07. Svibanj 2019. 10:00

Lemon, diiiivne vijesti 😍 
    Jenn, a u klinac 🙄 držim fige onda za sljedeći prirodnjak 🤞
    Evo mi putujemo po naše skijaše kak mm kaže 😂 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Jenn
    07. Svibanj 2019. 10:02

Ovo je drugi, prvi je bio stimulirani a ovaj sada prirodni. Sljedeci je opet prirodni pa ni u njega ne polazem neke nade, tjesi me sto cemo sa ponovnim stimuliranim ici u 7.mj a ne 9om nakon godisnjih kako je bilo govora. Utjesila me sada s tim sto ce mi povecati terapiju u 7.mjesecu.

• Jenn
    07. Svibanj 2019. 10:04

Sunshine idete na transfer? Sretnooo 🍀🤞
    Koliko vracate? Imas li smrzlica?

Grizli
    07. Svibanj 2019. 10:05

Lemon pa to sunodlicne vjesti! Nek u 1 bude tvoj bebinjo ili 2 ili 3 od njih! Sretno i pametno si odlucila ako imas tanak endo ne zuriti uzmi si vremena da se sve savrseno poslozi za transfer. Sa tabletama nemam iskustva za endo.
    Jenn a misa mu malog! Bas mi je zao da je tako ispalo. Nadam se da ce biti 3.sreca onda! Drzi se!
    Leptiric sta se simptoma tice ne znam sto bi ti rekla jer to je jako jako individualno. Nekon prestanak znaci negativnu betu a nekom pozitivnu. Meni oosbno bude uzasna neizdrziva glavobolja tocno 8 dana nakon ovulacije a gin mi je rekla da je povezano sa padom progesterona. Al s druge strane jake glavobolje se mogu javiti i u ranoj trudnoci zbog jace cirkulacije u tijelu i rasta hormona. Nadam se da ce 12.5.biti ti dobar dan. Oces ili prije ili poslije vaditi mislim posto je to nedjelja ili imas di bas i nedjelju vaditi?

Grizli
    07. Svibanj 2019. 10:06

Sunshine 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Zelim ti iato sto i sebi! 

sunshine25
    07. Svibanj 2019. 10:09

Jenn, nemoj otpisati prirodnjak, možda te baš iznenadi 🤞 idemo na fet, vraćamo 2 i imamo još 2. Hvala ti 💚
    Grizli draga, i ja tebi i sebi i svakoj od nas 😁😁 🤞🤞🤞🤞

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• ninna1804
    07. Svibanj 2019. 10:30

Cure moje, ja sam se od negativne bete okruzila poslom samo da imam sto manje vremena za razmisljanje o postupcima i pitanjima zasto...??? Citam vas svakih par dana, uz kavicu imam dobrih sat, dva iscitati sve stranice koje napisete.....steta sto nismo ovako aktivne na nekim ljepsim temama, ali bit ce, mora biti  sretno svima do neba, tko god nesto ceka punkcije, transferi, fetovi, postupci....Hrabrici cestitke na trudnoci, ako jos nisam cestitala  Lemon odlican rezultat, mogu zamisliti tvoju srecu...
    Moj prof 13-tog dolazi s godisnjeg pa cu na dogovor za dalje, vidjet cemo 7.ili 9. mjesec. Moram ga pitati za histeroskopiju, Grizli jel si se ti sama odlucila na nju ili ti je mpo savjetovala? Drzim ti fige sutra.... 

• Leptiric2019
    07. Svibanj 2019. 10:40

Grizli- nemam gdje vaditi nedjeljom,u Zg sam,ali sumnjam da bi mi vadili,jer nije hitno. Napraviti ću u ponedjeljak,mogla bih i u petak,12.dan,ali radim popodne,pa mislim da nakon lošeg rezultata,ne bih mogla raditi više,tako da ću to obaviti u pon poslije posla,privatno(jer mogu doći u bilo koje vrijeme).
    Hvala na odg

Ja 31,Mm 36.Ja endometrioza 40mm lijev.jajnik,amh 9,6pmol,MM OAT
    1.4/2019 Ovaleap,Org 2folik,1js
    2.9/2019 Dugi protokol,gonal 375,Decapep.,6folikula,1js
    3.9/2020 Dugi protokol,Gonal 225,Decapeptil,1 folikul,prazan
    Petrova

Grizli
    07. Svibanj 2019. 11:12

Ninna najvaznije da si sad poslozis misli. Na histero sam ja sama odlucila ici, tek nedavno mi je mpo u Ri rekla da ako 5.ne uspije da mi moze ponuditi da idem na biopsiju + histero pa sam joj rekla da sma histero radila i onda kao ok ako ne uspije kroz 1 godinu od te histero onda cemo ju ponoviti sa jos nekim sretragama unutar toga jer ne smije se cesce raditi. Ti si ju radila jel da? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.