Cestitammm Grizli!!!!! Sreca do neba!!!!!Marijaivasretno, neka se cvrsto prihvate!!!!
Hvalaaa 🤗
Cure nije me bilo neko vrijeme, sad vidim da je otvoren drugi dio teme- jedva sam vas našla ☺😜
I dočekaju me prekrasne vijesti- ajme Grizli pa ti trudna!! Tako mi je drago! Nek si dočekala tu famoznu riječku betu- je kasno ali zato su brojke predivne!! 😍
Hani također!! Čestitam cure i neka bude najurednijih 9 mjeseci!!!
Ostale cure koje sam preskočila (puno nas je) također čestitam!
MarijaIva sretno!! 🤞🤞 da ovaj put bude uspješno!!
Ispričavam se ako sam koga izostavila i sretno svima koji su u postupku ili cekaju betu!!
Hani - ti si taman bila sva uzbuđena kad smo mi imale transfere pa nije ni čudo da ti je promaklo. 😊
Norules - hvala draga! 😘 Strpljivo čekamo da dođe red i na nas.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Kengurice jeste Pinklife je rodila curicu.
MimicaRi hvala, ima svacega ovdje. Kako si ti? Kad krecete?
Hani ne sjecam se jel ti nisi trebala ponoviti betu? Kakva je situacija kod tebe?
Vaki hehehe a gle ako te bas nestrpljivost stisne onda mozda u nedjelju da probas.
Curke, hvala😚
Dakle, idemo redom😁
Velika pusa za velikog Grizlića😘
Sad sam čitala sve od 150. str. i nisam našla što je bilo kod Ruške i eneDC.Vaki i marija iva, jesam li propustila i vaše transfere? Kad su bili?
Ema1987, drugi uzv?
Perla, sto je bilo na konzultacijama?
MakiSt, jesi li krenula u postupak?
Pinklifee, čestitam na princezici!
Skakavac, bliži se i tvoja beta. Uzbuđena?😊
Nika5555, što je bilo s prirodnim ivfom? Imam i ja pet tableta klomifena viška pa ako ti treba…
Hani najprije da ti čestitam na pozitivnom testu 👍👍👍. Bila sam u Beti. Dogovorili smo ultrazvuk odmah iza M dakle negdje 17. 06.Tad će doktorica odlučiti treba li uopće histeroskopiju raditi. Ako treba obaviti ćemo je i u postupk u 7 mj. Primila me dr Bračun, ne Dmitrović. Uz obrazloženje da ona radi histeroskopiju. Ako itko ima iskustva sa njom voljela bih čuti. Ne znam mogu li ipak tražiti dr Dmitrović za postupak ili da ostanem kod ove. Opći dojam dobar, ljubazna ljepo objasni, odgovara opširno i dozvoljava da joj se kaže svoje mišljenje. Grizli, tebi je ona radila histeroskopiju?
Perla tako je meni je ona radila histeroskopiju. Bila je ljubazna i sve objasnila, vrlo njezna. To je to od mog iskustva s njom jer nismo puno vremena imale za razgovor. Ispitala me samo kako su tekli prijašnji transferi i to je to. Sretno i da bude uspjesno. A sad za odabir dr najbolje je da odaberes onog s kojom se dobro osjecas. Ako mislis da bi druga dr bila ti bolje trazi drugi imas pravo na to
Grizli krenuli smo mi već i završili. Imala sam ovaj mjesec svoj prvi stimulirani ivf i ništa, nula bodova. Nisam dobila ni jednu stanicu. Još se iskreno nisam smirila i prihvatila to u potpunosti, ali budem.Ako se ne varam netko je ovdje od cura imao isti slučaj.. na početku ciklusa sam imala 6-8 folikula, na moj amh nisam puno više ni očekivala ali nisu rasli. Samo je jedan jajnik reagirao sa dva folikula koja su bila jedan u drugome i na aspiraciji nije bilo stanice 😔 neznam dali mi terapija nije odgovarala ili je bila preslaba, nisam očekivala puno stanica ali ne razumijem zašto folikuli kojih je bilo nisu rasli.. ma uglavnom, gotovo je. Planiram otići privatno na konzultacije kod Lučingera i čuti njegovo mišljenje.
Dali netko možda zna dali se treba kod dr Lučingera naručiti neki određeni dan ciklusa ili je svejedno? Jer koliko sam čitala on radi uzv i broji antralce....
MimicaRi aaajoooj pa to je uzasno! Koju stimulaciju si imala? Bas mi je zao.
Sortiraj odgovore
Najstariji