Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    07. Veljača 2020. 18:23

PinkFairydust

Marta...

PinkFairydust

Marta...

PinkFairydust

Martajesi popila folnu to jutro prije vadenja?

Nisam ujutro, ali jesam dan prije

A valjda predugo uzimas nadoknadu. Nece ti od tog nista biti, mozda jedino da smanjis kad si izmedu postupaka

Da godinu dana a od 11 mj po dvije dnevno, da smanjim na jednu kaj misliš

a da, pa predozirala si se:) smanji svakako na 1, mozes koji dan i preskociti

Hvala puno ❤️ 😘

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Hannica0 👧
    07. Veljača 2020. 20:47

VM

Pozdrav,

Meni je na pragu 38, niski AMH, prvi postupah za prvo dijete, IVF metoda. Partner oligoaazoospemia. Terapija gonalima 300, punkcija 7 js, od toga 4 js za oplodnju, oplođene 2, i ta 2 zametka (kažu odlična) vraćena transferom 4. dan. Jučer Brevactid 1500 , danasdecapeptyl, i 11. Brevactid 1500, 3x2 utrogestan vaginalno. Pretpostavljam da od t og Brevactida osjetim jako probadanje u jajnicima, posebno lijevom.
    Strepim od višeplodne trudnoće. Beta 19.02.
    Kakvi su vaši slučajevi, koliko vraćeno zametaka, a koliko iznešeno bebača?

Dva vracea trodnevna. Oba se primila. U 6tj jedan je stao. drugi je za sada okej 🙏🙏

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• avama
    07. Veljača 2020. 21:34

Evo i mene na cekanju bete, sutra 5 dnt. Jucer sam osjetila kao neke bolove  i dalje nista.

vuky
    07. Veljača 2020. 22:24

Marta danas je bila aspiracija, 2 js sigurno imamo, za trecu je doktor rekao mozda... Sutra ce me zvati ako su se oplodile! mi smo fino otisli u Sarajevo na vikend da se opustimo... i tak... ne zelim misliti o tome....

08. Veljača 2020. 00:12

VM

Pozdrav,

Meni je na pragu 38, niski AMH, prvi postupah za prvo dijete, IVF metoda. Partner oligoaazoospemia. Terapija gonalima 300, punkcija 7 js, od toga 4 js za oplodnju, oplođene 2, i ta 2 zametka (kažu odlična) vraćena transferom 4. dan. Jučer Brevactid 1500 , danasdecapeptyl, i 11. Brevactid 1500, 3x2 utrogestan vaginalno. Pretpostavljam da od t og Brevactida osjetim jako probadanje u jajnicima, posebno lijevom.
    Strepim od višeplodne trudnoće. Beta 19.02.
    Kakvi su vaši slučajevi, koliko vraćeno zametaka, a koliko iznešeno bebača?

Probadanje je normalno pogotovo jer si primila dosta visoku dozu stimulacije i jos od brevactida.. S obzirom na godine po zakonu se cak i 3 zametka smiju vratiti jer je veca sansa za uspjeh... Meni su s 32 vec vracali po 2 uvijek 'super embrija'.. Uglavnom od tad ni jedno dijete a skoro 5 godina sam u ivfu bez dijagnoze tako da...
    No ako se boji vise plodne trudnoce ubuduce ako sad ne daj Boze ne uspije nemoj pristajati na vracanje 2 zametka... 
    Sretno 

08. Veljača 2020. 00:45

PinkFairydust

https://ibb.co/k6Dd3NS

Kupila sam si spiritliftajucu tekicu i kemijsku za IVF. Dragi je apsolutno zgrozen i zeli me se odreci😂🙈🤪

Umirem😂😂😂😂😂😂

Samo_Sanja
    08. Veljača 2020. 01:31

Curee moje..čitam vas redovno ali nisam imala šta napisati vezano za sebe, nit imam kakav savjet (zasad) jer ugl ste sve nešto ispred mene što ja nisam prošla pa pola toga ni ne kužim..
    Ali sad imam novosti!! Znači danas, večeras prije spavanja idem stavit utriće i sve nešto sluzavo, inače uvijek muku mučim s tim stavljanjem, jedino mi ujutro bude lako stavit, jer se ovi od navečer otope pa ne bude suho.. I tako ja pogledam a ono sluzavo ko u ovulaciji, prozirno.. to mi bilo čudno jer i kad nisam koristila utriće pred M mi uvijek sluz bijela i prerasta, sad još više zbog ovih vragova. Naravno da sam guglala, nisam ništa našla pa sam napisala sluzavi čep pred mengu i našla ovo na jednom forumu:
    Dan pre nego sto sam trebala da dobijem pojavila mi se neka bistra sluz koju do sada nikada nisam imala,koja me jako podsetila na sluzavi cep koji ispada kad krene porodjaj,a kasnije sam saznala da je to visak sluzi koja izlazi kada se grlic potpuno zatvori da onemoguci ulaz bakterijama i ostalim stetnim materijama,mada zene retko kad to primete jer je obicno upije ves ili dnevni ulozak.
    Žena 14 dana od odnosa radila test, bio negativan, išla kod ginekologa poslje par dana kašnjenja, ništa.. I poslje beta pozitivna :) 
    Meni danas (računajući da je još petak makar je ponoć prošla) 28 dc..9 dnt.. U utorak beta 🙏 ovo mi je bio šok, znala sam da nešto ne štima, od ostalih "simptoma" zimica već par dana, visim u fotelji u zimskoj jakni i gledam tv.. probadanja dole osjetim skoro svaki dan već nekih 4,5 dana.. I imala sam faze živčanosti da grizem..al sad sam trenutno mirna 😂😇
    Sori na dugom postu, al morala sam ovu zraku nade podijeliti sa vama.. možda još netko isto doživi.. Ako ispadne da sam trudna ovo će biti moj prvi službeni znak trudnoće 🥰
    Sretno svima koji čekaju betu, punkciju, transfer, novi postupak i sve ostalo❣ 🤞🤞🤞 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Samo_Sanja
    08. Veljača 2020. 01:35

Samo_Sanja

Curee moje..čitam vas redovno ali nisam imala šta napisati vezano za sebe, nit imam kakav savjet (zasad) jer ugl ste sve nešto ispred mene što ja nisam prošla pa pola toga ni ne kužim..
    Ali sad imam novosti!! Znači danas, večeras prije spavanja idem stavit utriće i sve nešto sluzavo, inače uvijek muku mučim s tim stavljanjem, jedino mi ujutro bude lako stavit, jer se ovi od navečer otope pa ne bude suho.. I tako ja pogledam a ono sluzavo ko u ovulaciji, prozirno.. to mi bilo čudno jer i kad nisam koristila utriće pred M mi uvijek sluz bijela i prerasta, sad još više zbog ovih vragova. Naravno da sam guglala, nisam ništa našla pa sam napisala sluzavi čep pred mengu i našla ovo na jednom forumu:Dan pre nego sto sam trebala da dobijem pojavila mi se neka bistra sluz koju do sada nikada nisam imala,koja me jako podsetila na sluzavi cep koji ispada kad krene porodjaj,a kasnije sam saznala da je to visak sluzi koja izlazi kada se grlic potpuno zatvori da onemoguci ulaz bakterijama i ostalim stetnim materijama,mada zene retko kad to primete jer je obicno upije ves ili dnevni ulozak.
    Žena 14 dana od odnosa radila test, bio negativan, išla kod ginekologa poslje par dana kašnjenja, ništa.. I poslje beta pozitivna :)
    Meni danas (računajući da je još petak makar je ponoć prošla) 28 dc..9 dnt.. U utorak beta 🙏 ovo mi je bio šok, znala sam da nešto ne štima, od ostalih "simptoma" zimica već par dana, visim u fotelji u zimskoj jakni i gledam tv.. probadanja dole osjetim skoro svaki dan već nekih 4,5 dana.. I imala sam faze živčanosti da grizem..al sad sam trenutno mirna 😂😇
    Sori na dugom postu, al morala sam ovu zraku nade podijeliti sa vama.. možda još netko isto doživi.. Ako ispadne da sam trudna ovo će biti moj prvi službeni znak trudnoće 🥰
    Sretno svima koji čekaju betu, punkciju, transfer, novi postupak i sve ostalo❣ 🤞🤞🤞

Bijela i kremasta, NE prerasta 🤦‍♀️

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

PinkFairydust
    08. Veljača 2020. 06:19

Samo_Sanja

Ali sad imam novosti!! Znači danas, večeras prije spavanja idem stavit utriće i sve nešto sluzavo, inače uvijek muku mučim s tim stavljanjem, jedino mi ujutro bude lako stavit, jer se ovi od navečer otope pa ne bude suho.. I tako ja pogledam a ono sluzavo ko u ovulaciji, prozirno.. to mi bilo čudno jer i kad nisam koristila utriće pred M mi uvijek sluz bijela i prerasta, sad još više zbog ovih vragova. Naravno da sam guglala, nisam ništa našla pa sam napisala sluzavi čep pred mengu i našla ovo na jednom forumu:Dan pre nego sto sam trebala da dobijem pojavila mi se neka bistra sluz koju do sada nikada nisam imala,koja me jako podsetila na sluzavi cep koji ispada kad krene porodjaj,a kasnije sam saznala da je to visak sluzi koja izlazi kada se grlic potpuno zatvori da onemoguci ulaz bakterijama i ostalim stetnim materijama,mada zene retko kad to primete jer je obicno upije ves ili dnevni ulozak.

Ajmeeeee... nadam se da je to to! 🤞🤞🤞 Cekas betu ili ces pisnuti neki stapic?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    08. Veljača 2020. 06:21

vuky

Martadanas je bila aspiracija, 2 js sigurno imamo, za trecu je doktor rekao mozda… Sutra ce me zvati ako su se oplodile! mi smo fino otisli u Sarajevo na vikend da se opustimo… i tak… ne zelim misliti o tome….

Javi:) Nadam se da ce se sve oploditi i lijepo razvijati i da je bar jedna od njih dobitna ovaj put🤞🤗

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.