Hvala ti puno, moji su zamrznuti treći dan …koliko se često mjeri endometrij znači cca 10 dana traje priprema i onda se odmrznu jel ej zapravo do zadnjeg ne znaš dal i će biti ok ili ne :-( jesi sama tražila da ideš u prirodni fet….
Ja sam išla samo na jedan uzv. Nisam nikad imala nikakvih cisti i slično tako da nisam morala na uzv prije ciklusa. Endo mi je uvijek dobar, hormoni su mi super, tako da je dr. rekla odmah da nema potrebe za estrofemom, iako neki dr. daju estrofem bez obzira na endo, jednostavno imaju takvu praksu. Meni su nakon svakog odmrzavanje blastice bile iste kvalitete kao i prije smrzavanja iako sam se bojala da, koliko imam sreće, ću upasti u tih 5% kojima blastice ne prežive 😂 kako Blacky kaže, fet je mila majka naspram stimulacije 😁
Meto, sretnoooo 🍀🍀🍀
Pinkfairydust, sve ovo ti je jedan veliki proces čekanja, isčekivanja i sekiracije, pripremi se na to 😁
Sunshine,
Možda si već pisala ali kako to da je kod tebe bilo toliko biokemijskih, a tvoji nalazi su tako dobri?
Da li je moguće da su spermiji bili "lošiji" pa odmah i embrij nije bio dovoljno dobar da se održi ili je razlog u nečem trećem?
Meto, ooodličnooo!! Prava koka nesilica 💪😁 navijam za party u labu 💚
Nellchi, a kažu zbog morfologije. Sad, što je u pitanju, ne znam, nismo ništa od dodatnih pretraga još radili. Nama se od profertila popravila pokretljivost, došla je jednom čak na 12%
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
pozdrav,
ima neka dobra duša koja bi opisala kako izgleda ivf postupak u petrovoj?
Hvala
Principessa007, dal si dobila termin za konzultacije ili?
Uglavnom odes na prvi razgovor sa izabranim ljecnikom, kazu ti da skupis dokumentaciju i ako je sve ok, drugi dan ciklusa vadis krv, gledaju ti progesteron
Ako je nalaz ok, isti dan dobiješ inekcije.
Nakon par dana dolazis na prvu folikulometriju, točnije mjere ti velicine folikula, onda opet za par dana, pa opet za par dana do kad ne vide da su folikuli dobre veličine za vađenje.
36 sati prije vađenja(aspriacije) dobijes završnu inekciju, štopericu.
I to je u kratko to
Ako te jos sto zanima slobodno pitaj
Inače u Petrovoj su svi krasni meni bili, od sestara do doktora
A akd ti izvade folikule, dobijes anasteziju, ne boli nista
Biologica ti odmah kaze koliko su jajnih stanica izvadili
Nakon dva dana zoves tamo da vidis koliko ih se oplodilo i hoce li doc do transfera.
Meto pa super si ti stvarno lijepa brojka držim fige da sve budu super i sretno do kraja 👏😊. Nisam zapratila u koji si klinici bila.
Hannicao draga dje si ti kako si
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Lala to je analiza cijeloga genoma, može otkriti genetske greške koje nisu vidljive ostalim metodama
Meto odličan broj, neka ih se sto vise oplodi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lala1982 - moze, kad odem na drugu temu castim cugom:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Sortiraj odgovore
Najstariji