Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Orci
    14. Siječanj 2020. 22:01

Meto hvala ti od ❤
    Voljela bi....

H

• avama
    14. Siječanj 2020. 22:16

Cure ja od kad sam isla na stimulaciju imam.osjecaj da mi se tijelo (orgamizam) skroz promijenilo. Prvo mi se u toku stimulacije javilo ono da nemam zraka i lupanje srca. To mi se smirilo. I ok imala sam malo anemiju i falilo mi je kalija, pila sam sok od cikle i zeljezo mi se popravilo. Sad od kad mi je bio pozitivan test mi se bas dosa vrtilo. I sad sam dobila m, i jos uvijek mi se malo vrti, ne stalno ali povreno. Bas sam zato i isla jucer kod svog dr opce prakse i dao mi je za stitnjacu. 
    Da li se kojoj od vas to dogadjalo nakon stimulacije? Vrtoglavice? Da li je to od hormona? Hoce li se to vratiti u normalu?

• Gelica
    14. Siječanj 2020. 22:27

avama

Cure ja od kad sam isla na stimulaciju imam.osjecaj da mi se tijelo (orgamizam) skroz promijenilo. Prvo mi se u toku stimulacije javilo ono da nemam zraka i lupanje srca. To mi se smirilo. I ok imala sam malo anemiju i falilo mi je kalija, pila sam sok od cikle i zeljezo mi se popravilo. Sad od kad mi je bio pozitivan test mi se bas dosa vrtilo. I sad sam dobila m, i jos uvijek mi se malo vrti, ne stalno ali povreno. Bas sam zato i isla jucer kod svog dr opce prakse i dao mi je za stitnjacu.
    Da li se kojoj od vas to dogadjalo nakon stimulacije? Vrtoglavice? Da li je to od hormona? Hoce li se to vratiti u normalu?

A to su ti hormoni.. i ja sam doživjela luđacko lupanje srca i nisam mogla disati i rekli mi da je to bio napadaj panike, a vrtoglavice pa možda je željezo opet malo palo iako sam ja sva nikakva kad imam menzisa i koji dan prije pa i vrtoglavice.. ako ti tako nije nikad bilo prije, probaj pitat doktora. Meni su pak grudi i bradavice osjetljivije nego prije čini mi se, i tamnije boje 

Hannica0 👧
    14. Siječanj 2020. 22:35

Orci

Metohvala ti od ❤
    Voljela bi….

Meni su se u ivf poliklinici od prve primila oba. Doduse vidjeli smo tek gestacijske. Ali u pon cemo vidjet i plodove tj koliko ih je nastavilo. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• brita
    14. Siječanj 2020. 22:38

Javljam se nakon 2 mj "pauze" sa borbom mog tankog endometrija,danas bila na scretchingu ili ti grebanju endometrija,da se potakne njegovo obnavljanje ,pa mozda sad naraste 😉uglavnom nije uopce strasan zahvat,pocetak kao kad uzimaju papatest i ostalih par minuta malo jaci menga bolovi,a ja popila normabel od straha i jedva ostala budna 😂 sada mi je terapija decaptepily inekcije 7 dana + estrofem,bas me zanima sta ce sada gospon endometrij reci 😉

• Orci
    14. Siječanj 2020. 22:49

Hannica0

Orci

Metohvala ti od ❤
    Voljela bi….

Meni su se u ivf poliklinici od prve primila oba. Doduse vidjeli smo tek gestacijske. Ali u pon cemo vidjet i plodove tj koliko ih je nastavilo.

Čestitam od ❤
    Zelim ti lijepu i skolsku trudnocu...
    Kad ti je bio transfer?

H

Hannica0 👧
    14. Siječanj 2020. 22:58

Orci

Hannica0

Orci

Metohvala ti od ❤
    Voljela bi….

Čestitam od ❤
    Zelim ti lijepu i skolsku trudnocu…
    Kad ti je bio transfer?

20.12 punkcija. 23.12 transfer dva osmostanicna

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• avama
    14. Siječanj 2020. 22:59

Gelica

avama

A to su ti hormoni.. i ja sam doživjela luđacko lupanje srca i nisam mogla disati i rekli mi da je to bio napadaj panike, a vrtoglavice pa možda je željezo opet malo palo iako sam ja sva nikakva kad imam menzisa i koji dan prije pa i vrtoglavice.. ako ti tako nije nikad bilo prije, probaj pitat doktora. Meni su pak grudi i bradavice osjetljivije nego prije čini mi se, i tamnije boje

Ma i meni su rekli da je napad. Ali stvarno ne znam,.ja nisam mogla udahnuti, (a i migrenu sam imala taj dan i povracala sam)i to mi se nikad nije dogodilo. I sad mi se vrti pa sad stvarno pomisljam da mi se to ne ponovi. A ne znam, mozda je to sve sad od bete prvo je porasla, pa sad pala. Tocno m ise ro dogodilo od kad je bio pozitivan test.

• Orci
    14. Siječanj 2020. 23:04

Hannica0

Orci

Hannica0

Orci

Metohvala ti od ❤
    Voljela bi….

Čestitam od ❤
    Kad ti je bio transfer?

Bas mi drago,i ja sam bila u 12.al smo odustali zbog neke ciste...dr.Maricic nije htio forsirat.
    Sad cemo vidjet..za 9 dana dali se sta primilo.

H

Hannica0 👧
    14. Siječanj 2020. 23:05

Orci

Hannica0

Orci

Hannica0

Orci

Metohvala ti od ❤
    Voljela bi….

Čestitam od ❤
    Kad ti je bio transfer?

Bas mi drago,i ja sam bila u 12.al smo odustali zbog neke ciste…dr.Maricic nije htio forsirat.
    Sad cemo vidjet..za 9 dana dali se sta primilo.

Aha. Dr Maricic je ekstra. Ja sam jako zadovoljna njima. I doktorima i klinikom. Sve je bilo na nivou i totalno sam im se prepustila. Vjerujem im :)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.