Orci dobrodosla 😊
Zelim da ti se bar dva embrija prime🤞
Bozma, Vuky nadam se da nisam pogresno shvacena oko onog "tetosenja". Nakon sta sam procitala kako su se odnosili prema vama ostala sam bez rijeci. Tek sad kad idete detaljnije razumijem Vukyine rijeci od pocetka.
Doslovno su dva razlicita mjesta, prvi i drugi kat. Sto li on glumi, vidi me, ja sam lijep i zgodan i mogu radit sto hocu. . Pff, zalizala bi ga u drugu stranu odmah💁
Zao mi je cure 😘
Pinkfairy sretno sutra🤞

👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure ja od kad sam isla na stimulaciju imam.osjecaj da mi se tijelo (orgamizam) skroz promijenilo. Prvo mi se u toku stimulacije javilo ono da nemam zraka i lupanje srca. To mi se smirilo. I ok imala sam malo anemiju i falilo mi je kalija, pila sam sok od cikle i zeljezo mi se popravilo. Sad od kad mi je bio pozitivan test mi se bas dosa vrtilo. I sad sam dobila m, i jos uvijek mi se malo vrti, ne stalno ali povreno. Bas sam zato i isla jucer kod svog dr opce prakse i dao mi je za stitnjacu.
Da li se kojoj od vas to dogadjalo nakon stimulacije? Vrtoglavice? Da li je to od hormona? Hoce li se to vratiti u normalu?
Cure ja od kad sam isla na stimulaciju imam.osjecaj da mi se tijelo (orgamizam) skroz promijenilo. Prvo mi se u toku stimulacije javilo ono da nemam zraka i lupanje srca. To mi se smirilo. I ok imala sam malo anemiju i falilo mi je kalija, pila sam sok od cikle i zeljezo mi se popravilo. Sad od kad mi je bio pozitivan test mi se bas dosa vrtilo. I sad sam dobila m, i jos uvijek mi se malo vrti, ne stalno ali povreno. Bas sam zato i isla jucer kod svog dr opce prakse i dao mi je za stitnjacu.
Da li se kojoj od vas to dogadjalo nakon stimulacije? Vrtoglavice? Da li je to od hormona? Hoce li se to vratiti u normalu?
A to su ti hormoni.. i ja sam doživjela luđacko lupanje srca i nisam mogla disati i rekli mi da je to bio napadaj panike, a vrtoglavice pa možda je željezo opet malo palo iako sam ja sva nikakva kad imam menzisa i koji dan prije pa i vrtoglavice.. ako ti tako nije nikad bilo prije, probaj pitat doktora. Meni su pak grudi i bradavice osjetljivije nego prije čini mi se, i tamnije boje
Metohvala ti od ❤
Voljela bi….
Meni su se u ivf poliklinici od prve primila oba. Doduse vidjeli smo tek gestacijske. Ali u pon cemo vidjet i plodove tj koliko ih je nastavilo.

baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Javljam se nakon 2 mj "pauze" sa borbom mog tankog endometrija,danas bila na scretchingu ili ti grebanju endometrija,da se potakne njegovo obnavljanje ,pa mozda sad naraste 😉uglavnom nije uopce strasan zahvat,pocetak kao kad uzimaju papatest i ostalih par minuta malo jaci menga bolovi,a ja popila normabel od straha i jedva ostala budna 😂 sada mi je terapija decaptepily inekcije 7 dana + estrofem,bas me zanima sta ce sada gospon endometrij reci 😉
Metohvala ti od ❤
Voljela bi….
Meni su se u ivf poliklinici od prve primila oba. Doduse vidjeli smo tek gestacijske. Ali u pon cemo vidjet i plodove tj koliko ih je nastavilo.
Čestitam od ❤
Zelim ti lijepu i skolsku trudnocu...
Kad ti je bio transfer?
H
Metohvala ti od ❤
Voljela bi….
Čestitam od ❤
Zelim ti lijepu i skolsku trudnocu…
Kad ti je bio transfer?
20.12 punkcija. 23.12 transfer dva osmostanicna

baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
A to su ti hormoni.. i ja sam doživjela luđacko lupanje srca i nisam mogla disati i rekli mi da je to bio napadaj panike, a vrtoglavice pa možda je željezo opet malo palo iako sam ja sva nikakva kad imam menzisa i koji dan prije pa i vrtoglavice.. ako ti tako nije nikad bilo prije, probaj pitat doktora. Meni su pak grudi i bradavice osjetljivije nego prije čini mi se, i tamnije boje
Ma i meni su rekli da je napad. Ali stvarno ne znam,.ja nisam mogla udahnuti, (a i migrenu sam imala taj dan i povracala sam)i to mi se nikad nije dogodilo. I sad mi se vrti pa sad stvarno pomisljam da mi se to ne ponovi. A ne znam, mozda je to sve sad od bete prvo je porasla, pa sad pala. Tocno m ise ro dogodilo od kad je bio pozitivan test.
Metohvala ti od ❤
Voljela bi….
Čestitam od ❤
Zelim ti lijepu i skolsku trudnocu…
Kad ti je bio transfer?
20.12 punkcija. 23.12 transfer dva osmostanicna
Bas mi drago,i ja sam bila u 12.al smo odustali zbog neke ciste...dr.Maricic nije htio forsirat.
Sad cemo vidjet..za 9 dana dali se sta primilo.
H
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji