Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    14. Siječanj 2020. 19:50

Blacky i moj je rekao da super jer mi je endometrij super, maternica super, hormoni super, inko problem samo nizi Amh i cista na lijevom jajniku... i zato me nista dalje niti ne salje....

• Orci
    14. Siječanj 2020. 19:56

Blacky89 hvala ti,nadam se da ce ovaj put se makar jedan izboriti 😁😘

H

14. Siječanj 2020. 19:59

Blacky89,koliko si postupaka prosla?
    Jucer smo dosta pisali o histeroskopiji, pa sam jutros zvala da se narucim, sestra kaze da me dr. mora prije pogledat na uzv da vidi treba li mi uopce histeroskopija, i narucila me na pregled sljedeci tjedan. Izgleda da oni ipak vide sve na uzv.

• Orci
    14. Siječanj 2020. 19:59

vuky

Blacky i moj je rekao da super jer mi je endometrij super, maternica super, hormoni super, inko problem samo nizi Amh i cista na lijevom jajniku… i zato me nista dalje niti ne salje….

Vuky predhodni ciklus mi je bio identican kao tvoj...pa smo prekinuli zbog ciste...a sad evo u iscekivanju nakon transfera

H

14. Siječanj 2020. 20:03

Orci, koliko si imala embrija kad su ti 3 vracena? Se li ostalo ista za FET

• Orci
    14. Siječanj 2020. 20:05

Bozma

Orci, koliko si imala embrija kad su ti 3 vracena? Se li ostalo ista za FET

Ne,imala 3 j.s. i sve tri oplodene i vracene.radi vece sanse ...godinice me pritiscu 😁

H

• Blacky89
    14. Siječanj 2020. 20:22

Bozma 2 stimulacije... od druge mi ostao jos jedan smrzlic. To ce mi biti 5 transfer. Isto kao sve super, endo, jajnici, hormoni...spermiogram solidan... prvi put imala 3 blastice, sada 4... obavljene sve standardne pretrage, nista dodatno jer je kao sve ok. Moje zdravstveno stanje super, nikad bolesna (ne znam sto je prehlada ili gripa (puj puj puj da se ne ureknem))... probala embryoglue, decortin i aspirin svaki transfer... ma nemam pojma vise ni sama. 

14. Siječanj 2020. 20:24

Orci, ne spominji mi godine, rekla sam sama sebi da cu pokusavat do 40, a sad lagano pomicem granice,  a kako sam pocela bit ce do mirovine 😂

JECIKA
    14. Siječanj 2020. 20:35

Slazem se sa Nymeria. Treba obaviti i histeroskopoju i HSG. Jer nikad ne znas sta je dolje. Vjerujem sa zaraslice i tako neke stvari ne vide na UZV. Moze da se vide tragovi upala i infekcija.. To je moje misljenje. Ja sam obavila sve sve sve pretrage.. Neke i po vise puta. Da bih bila mirna makar u tom pravcu. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

PinkFairydust
    14. Siječanj 2020. 20:35

nymeria

Bozma

Blacky89,koliko si postupaka prosla?
    Jucer smo dosta pisali o histeroskopiji, pa sam jutros zvala da se narucim, sestra kaze da me dr. mora prije pogledat na uzv da vidi treba li mi uopce histeroskopija, i narucila me na pregled sljedeci tjedan. Izgleda da oni ipak vide sve na uzv.

U mom slučaju se nije vidjelo sve. Imala sam taj septum za koji nisam znala pa su ga riješili lani.
    Mislim da nije loše napraviti histeroskopiju pogotovo ak imaš već nekoliko neuspjeha i godina. Meni je to malo blesavo što tek nakon nekoliko neuspjeha traže daljnje pretrage.
    Ja ih nisam slušala, na svoju ruku sam sve napravila još kaj sam mogla. Nisu ništa našli al nekak se bolje osjećaš kad znaš da si napravio još pretraga, a ne samo iz postupka u postupak pa ajde kao valjda bude jednom uspjelo.
    Ak ti se pokaže da ti histeros. bude sve ok barem buš ti bila mirnija. 😊

Gdje si rjesavala septum? I koliko si cekala na zahvat?

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.