Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Siječanj 2020. 20:47

PinkFairydust, mozda ne bi bilo ni lose da ti sutra  Radoncic kaze da operiras septum dok cekate TESE, da nista ne ometa implantaciju kad dodjete do toga.  Bila bi steta da kad napokon dodjete do embrija da se desi da ne uspije. Kopkat ce te stalno je li septum smetao. 

PinkFairydust
    14. Siječanj 2020. 20:50

Ma da, to si mislim, ako zakljuci da bi mogao smetati trazit cu da mi ga makne. Znam da on radi te histeroskopije privatno, valjda nije toliki da ga se ne bi dalo ovako ambulantno recnut. Ne bi cekala par mjeseci, pa onda dok to zaraste... pa op, ode preko pola godine

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Gelica
    14. Siječanj 2020. 20:54

avama

Gelica

PinkFairydust

PinkFairydust

avama

PinkFairydust

sto imas od mutacija? ako si u visokom riziku ide heparin od transfera obavezno

FII 20210A G/A heterozigot
    F V Leiden G1691A G/G homozigot divljeg tipa
    PAI -1 5G,4G 5G/4G heterozigot
    MTHFR C/C homozigot divljeg tipa
    Da, inace sam dobila od transfera heparin, ali sad sam imala pozitivan test od prirodnog pokusaja, pa sam na svoju ruku pila aspirin. A heparin sam trebala dobit tek kasnije kad se dr uvjeri da je trudnoca nastupila (inace preko zdravstvenog daju tek od kad prokuca srce).

Ah, preko zdravstvenog svasta svakako ide, ali imalo bi smisla pri prirodnom zacecu dat heparin u tvom slucaju cim pocne rast beta, dakle cim popisas crticu na testu

Razgovaraj o tom s ginicem, makar da za sljedeci put kupis za prva 3tj sama

Da, tako i ja kupujem sama. Rekao mi je dr. Alebic da nema smisla davati kasnije već od transfera obavezno. On mi napisao recepte, a bar nije strašno skupo pa je ok.

Da i ja sam kupovala od transfera. A evo sam imala tu prirodnu biokemijsku, mozda bi ipak trebalo i orije pokusats aspirinima. Ne znam.

Ja počnem sa aspirinima par dana prije postupka, na svoju ruku sam ih uzela i kasnije sam rekla doktoru i rekao je ok. da mogu i tako, jer on ih daje od transfera zajedno sa heparinom u mom slučaju. 

• Gelica
    14. Siječanj 2020. 20:58

Orci

Gelica

Orci

Gelica

Orci

PinkFairydust

sunshinea bemu misa… bas sam se nadala da ce uspjeti ovaj put. Svaka cast na stavu, treba bit toliko jak u glavi da se tako postavis
    piccola1208da, ne mora prvi uzv biti mjerodavan, navijamo da se jos koja pojavi… i nek su sve zrele i lijepo se oplode i dijele dalje :)
    Orci- sad kad ispadnu trojceki na kraju :D

Da,tako me i frendica zeza…al neka ….nemam nista ptotiv….lagano danas osjecam "nesto" u trbuhu….valjda ne umisljam hahaha 😁😘

Aha, znaci bas 3 embrija ti vratili :) Jesi spremna za trojceke 😀 Jel ima neki razlog da su ti vratili sva 3? Moj doktor ne zeli vracat vise od 1, a ja bi voljela ipak 2 ali neće.. sad u sljedećem postupku ću ga pitat ponovo i probat vidjet ali ne vjerujem.. Joj, držim ti 🤞 neka se uhvate. :) 🤰

Ti si vjerovatno mlađa,ja sam i 40-tima😁
    Inace je sve ok…godime bas ne idu u prilog..al eto ne predajemo se…

Nisam haha, ja imam 42 godine 😀

Haha,aaa bas supeer…bas si me razveselila.
    3 vratili zbog vece sanse.1 je bio osmostsnicni i 2 sestostanicna…
    U kojem si ti stadiju trenutno?

:) Ja sam sad u 12.mj imala transfer ali ništa se nije desilo, i sad ću napraviti pauzu 3 mj. I piti matičnu i Q10 da pokušam malo poboljšat j.s. i u 4.mj idemo opet u postupak, nadam se uspjesan jer ne znam sta dalje... :)

• Gelica
    14. Siječanj 2020. 21:05

Bozma

Blacky89,koliko si postupaka prosla?
    Jucer smo dosta pisali o histeroskopiji, pa sam jutros zvala da se narucim, sestra kaze da me dr. mora prije pogledat na uzv da vidi treba li mi uopce histeroskopija, i narucila me na pregled sljedeci tjedan. Izgleda da oni ipak vide sve na uzv.

Ma ne vide, bila sam dva puta i baš tako mi rekao doktor, uzv je jedno a kad se kamerom udje direkt u maternicu sasvim nešto drugo jer tako stvarno vide sve i mogu uzeti uzorak tkiva ako im je nesto nejasno. To je uvijek tako da te prvo pogledaju na uzv i onda te naruče za histeroskopiju kad vide koji dan ciklusa ti je i debljinu endometrija. Nemoj da ti doktor kaze nesto drugo samo zato, jer on nije za to da napraviš tu pretragu. 

vuky
    14. Siječanj 2020. 21:07

Orci

vuky

Blacky i moj je rekao da super jer mi je endometrij super, maternica super, hormoni super, inko problem samo nizi Amh i cista na lijevom jajniku… i zato me nista dalje niti ne salje….

Vuky predhodni ciklus mi je bio identican kao tvoj…pa smo prekinuli zbog ciste…a sad evo u iscekivanju nakon transfera

Zelim ti visoku betu ❤️ Ti si kod prof Smiljan ili? Ja bi sada u Ri ako slucajno ne uspije u Cito i 2. put.... neda mi se vise ni faliti saposla toliko niti placati sve... na jraju radim za postupke... 😕

• Gelica
    14. Siječanj 2020. 21:12

Orci nisam u Rijeci, krenula sam tamo pa odustala jer se nisam mogla dogovoriti oko nekih stvari pa isla u Samobor. Ali sad više nemam pravo preko socijalnog jer sam napunila 42 pa smo u Podobniku.

• Orci
    14. Siječanj 2020. 21:32

vuky

Orci

vuky

Blacky i moj je rekao da super jer mi je endometrij super, maternica super, hormoni super, inko problem samo nizi Amh i cista na lijevom jajniku… i zato me nista dalje niti ne salje….

Vuky predhodni ciklus mi je bio identican kao tvoj…pa smo prekinuli zbog ciste…a sad evo u iscekivanju nakon transfera

Zelim ti visoku betu ❤️ Ti si kod prof Smiljan ili? Ja bi sada u Ri ako slucajno ne uspije u Cito i 2. put…. neda mi se vise ni faliti saposla toliko niti placati sve… na jraju radim za postupke… 😕

Postupke radim u Zg.privatno.nemam pravo preko hzzo-a.
    Nadam se ovaj put pozitivi jer je i mene fosta finan.iscrpilo....kod prof
    Smiljan sam bila 1.put na konzultacijama i ubila me u pojam zbog godina...ne zelim nit pomislit tamo...u Zg.sam zadovoljna

H

• Orci
    14. Siječanj 2020. 21:36

Gelica

Orcinisam u Rijeci, krenula sam tamo pa odustala jer se nisam mogla dogovoriti oko nekih stvari pa isla u Samobor. Ali sad više nemam pravo preko socijalnog jer sam napunila 42 pa smo u Podobniku.

Tako i ja,kod prof.Smiljan...al sam u Ivf poliklinici.

H

Meto
    14. Siječanj 2020. 21:51

Orci dobrodosla 😊
    Zelim da ti se bar dva embrija prime🤞 
    Bozma, Vuky nadam se da nisam pogresno shvacena oko onog "tetosenja". Nakon sta sam procitala kako su se odnosili prema vama ostala sam bez rijeci. Tek sad kad idete detaljnije razumijem Vukyine rijeci od pocetka.
    Doslovno su dva razlicita mjesta, prvi i drugi kat. Sto li on glumi, vidi me, ja sam lijep i zgodan i mogu radit sto hocu. . Pff, zalizala bi ga u drugu stranu odmah💁
     Zao mi je cure 😘 
    Pinkfairy sretno sutra🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.