Curke danas 5 dan nakon embriotransfera simptomi 0.Jedino što me malo boli trbuh ali mislim da je to od stajanja zar nije trebala biti implementacija jučer ili danas 😞tako se bojim da ništa 😢😢
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Curke danas 5 dan nakon embriotransfera simptomi 0.Jedino što me malo boli trbuh ali mislim da je to od stajanja zar nije trebala biti implementacija jučer ili danas 😞tako se bojim da ništa 😢😢
Cula sam od brdo cura da bas tada kad nisu imale nikakvih simptoma je bilo uspjesno:) Nismo sve iste i nije svaki put kod jedne te iste zene jednako. Beta je jedina mjerodavna. Osim toga trudna si sve dok se ne dokaze suprotno, tako da za sad samo uzivaj <3
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Pozdrav cure .nova sam ovdije ,ovako suprug paraplegičar meni dijagnoza pcos ..trenutno sam usla u program za vto.a pošto je suprug paraplegičar pa smo preko fonda u Centru za humanu reprodukciju Zenica kod doktora Čehiča.dali ima još neka od dijevojaka da je radila ili radi vto u CHR.nekako doktor mi dijeluje skroz opušten ne ulijeva mi nadu nikako..
Pa bila je implantacija, ali rijetko da se to nešto osjeti, ne brini! Ma sve sama znaš, trudna si i točka! Uživaj u blagdanima i mazi bušu 😘🥰
Pinkfairydust brutala od sna. I ja znam imati snove da sam trudna, pa da sam već rodila i držim bebicu i sve tako nešto...I samo se nadam da su mi ti snovi proročanstva i da će se obistinit. ❤
Cure, sretno svima za blagdane i neka se desi neko čudo barem jednoj od nas! Pusa svima 🥰❤
cure pozdrav,
bili smo u Petrovoj na prvim konzultacijama kod dr.Vrčić. S obzirom da imam inzulinsku rezistenciju + blagi PCOS, uz Glupckophage, doktor mi je još preporučio lijek za kojeg u našim ljekarnama još nitko nije čuo -.- a radi se o Mioinositol (ili kako na netu pronalazim Myo-inositol). E sad, doktor je rekao da lijeka ima u Hrvatskoj ali je kao skup. Nek rađe skočim preko granice di je jeftinije. Da li koja od vas ovdje zna o kojem lijeku je riječ, di ste ga nabavile i za koliko love? To kaj na internetu pronalazim i nije opet toliko skupa (cca 25EUR). Ne bih baš nešto takvo preko neta naručivala (nikad ne znaš), Slovenija mi je dosta blizu pa bi tamo skočila, ali sad su praznici pa svi rade skraćeno ili uopće ne rade.
Ima koja ovdje da zna o kojem lijeku je riječ i neki savjet?
Hvala!!!
ET prosao. Bez ijedne boli. nista nisam osjetila. Dva zametka vracena treci dan.
Sretno! Šta je sa ostalima? Ako se dobro sjecam bila su 4
Bilo je 5js. 3js se oplodile. 2js su vratili. Jednog su otpisali jer se nije dijelio pravilno. Tak' da nema smrzlica.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
cure pozdrav,
bili smo u Petrovoj na prvim konzultacijama kod dr.Vrčić. S obzirom da imam inzulinsku rezistenciju + blagi PCOS, uz Glupckophage, doktor mi je još preporučio lijek za kojeg u našim ljekarnama još nitko nije čuo -.- a radi se o Mioinositol (ili kako na netu pronalazim Myo-inositol). E sad, doktor je rekao da lijeka ima u Hrvatskoj ali je kao skup. Nek rađe skočim preko granice di je jeftinije. Da li koja od vas ovdje zna o kojem lijeku je riječ, di ste ga nabavile i za koliko love? To kaj na internetu pronalazim i nije opet toliko skupa (cca 25EUR). Ne bih baš nešto takvo preko neta naručivala (nikad ne znaš), Slovenija mi je dosta blizu pa bi tamo skočila, ali sad su praznici pa svi rade skraćeno ili uopće ne rade.
Ima koja ovdje da zna o kojem lijeku je riječ i neki savjet?
Hvala!!!
Ja sam uzela ovaj, najveće pakiranje. Inače Now Foods ima i kod nas u ljekarnama pa te nema čega bit strah. Ja sve naručijem sa iHerba i evo još živa. Inače Solgar prenatal bude puuunoooo jeftiniji nego kod nas samo ga nema trenutno.
https://hr.iherb.com/pr/Now-Foods-Inositol-Powder-8-oz-227-g/13813
ET prosao. Bez ijedne boli. nista nisam osjetila. Dva zametka vracena treci dan.
Sretno! Šta je sa ostalima? Ako se dobro sjecam bila su 4
Bilo je 5js. 3js se oplodile. 2js su vratili. Jednog su otpisali jer se nije dijelio pravilno. Tak' da nema smrzlica.
Nema veze, neće ti ni trebati, ova dva će bit dovoljna
Marta. Kad sam prirodno u veljaci ostapa trudna. 8dpo sam isla piskiti cesto i 10dpo jd bio plus. Ostale simptome sam imala tj mucnine tek u 7tt. I u 8tt je bio missed ab.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji