Meni je taj sav pristup sokantan, pojacavati profertile i tako pristupit covjeku s takvom dijagnozom bez napravljenog sgrama?! No dobro, svatko ima svoj izbor i svoje zakljucke al molim te dobro razmisli prije nego ostavis pozamasnu kolicinu novca u toj klinici..A dijagnozu ne postajanja majkom i problema endometrija zbog tumora moze spremit u ladicu, govorim iz osobnog iskustva nakon operacije istog i svega popratnog sto tumor nosi uz zive i zdrave dvoje djece 😊
I moram nadodat Marija da si me nasmijala svjetski s dijagnozom iz kompa 😂😂
Grizli razvesesila si me do svemira kad sam procitala tvoje novosti 😍 nije me bilo dugo..
Kad imas uzv? Jel bio 1 ili 2
Danasnji pregled je 1560kn..A seatra je rekla s ljekovima postupak negdje oko 14-15 000 kn…
A ja racunala negdje od 25 do 30 000kn…😧
Danasnji pregled je 1560kn..A seatra je rekla s ljekovima postupak negdje oko 14-15 000 kn…
Oprosti sto upadam ko padobranac, ali iz nekog proslog zivota znam neke stvari o takvim privatnim klinikama, i ova tvoja prica mi je uzas. Znaci nabacivanje dijagnoza napamet. Ja nikad tamo nebi isla u postupak. Svakako bi isla negdje na drugo misljenje
A sto se cifre tice, uz biopsiju pa zamrzavanje tkiva/sjemena (oprosti nisam zapamtila) plus icsi i jos si napisala zamrzavanje svega pa krio transfer, nema sanse da ti to bude manje od 2000.
Mozda stvarno sad idem predaleko i ne znam pricu od pocetka, ali ne znam zasto ne idete na biopsiju u bolnicu?
To je cijena 'pocetnog' postupka..oko 9000je stimulirani postupak vise manje svugdje isti, lijekovi ajmo racunat cca 6000kn..Pa sad... Npr. R naplaćuje plus 1000 za kultivizaciju zametaka do petog dana plus 1000kn svaka slamka pa plus 3500svaki fet.
Pa eto naplate i folikulometrije 100kn itd itd... . Tako da...
A ja racunala negdje od 25 do 30 000kn…😧Danasnji pregled je 1560kn..A seatra je rekla s ljekovima postupak negdje oko 14-15 000 kn…
Oprosti sto upadam ko padobranac, ali iz nekog proslog zivota znam neke stvari o takvim privatnim klinikama, i ova tvoja prica mi je uzas. Znaci nabacivanje dijagnoza napamet. Ja nikad tamo nebi isla u postupak. Svakako bi isla negdje na drugo misljenje
A sto se cifre tice, uz biopsiju pa zamrzavanje tkiva/sjemena (oprosti nisam zapamtila) plus icsi i jos si napisala zamrzavanje svega pa krio transfer, nema sanse da ti to bude manje od 2000.
Mozda stvarno sad idem predaleko i ne znam pricu od pocetka, ali ne znam zasto ne idete na biopsiju u bolnicu?
Da i jos plus biopsija...
Dakle prvo isprepadati do bola pa onda je on valjda vidoviti Milan pa je na ultrazvuku vidio da je endometrij sigurno dobar🙄🧐🧐🧐
Hvala svima na lijepim rijecima! Citam ovaj forum vec danima i mogu reci da ste jako, jako hrabre. Sada cekamo nalaz od mm da vidimo sta i kako dalje.
mi se pripremamo za IVf i nakon 3 godine urednih nalaza., ne dolazi.do trudnoce,i u svemu tome.doceka me ovo...jel.ovo strasno?
A trebamo 12.6 ulazimo u proces..jel.netko imao kakvo iskustvo?
koliko ja ovdje vidim samo biopsija je 7000kn pa jos sve smrzavati pa odmrzavati pa vracati.. Dobro se treba raspitati koliko to sve kosta jer sestre ni ne znaju sto se mi sve s doktorima unutra dogovaramo...
Sve mi to nesto cudno u toj klinici, mozda grijesim al nista se s nicim povezat ne moze..Niti cijene niti nalazi niti dijagnoze..
Kako dr moze znat da ce bit kriptohrana i to sjemena a ni sgram nije napravljen, valjda je to pocetna stavka konzultacija..propisivat lijekove na temelju starih nalaza, u mom zivotu nepojmljivo. Uz ti sve govoriti da ce se embriji drzati do 5 dana bez obzira koliko ih je je van svake pameti. Sto ako ne ostane niti jedan za transfer 5 dan?!
Ja to ne bih nijednom privatniku dozvolila, moji novci i moja "djeca". Nisam imala iskustva s dr ali nakon ovog svega moje misljenje je uh..
U svakom slucaju sretno!
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji