Blacky, ma pijem i ja magnezij, idem ja na wc, ali sam i vjetrovita 😂😂😂 tak da, mislim da je sve od napuhanosti.
Aha Gelice, nisam znala da imaš datum na uputnici. Ništa, čekamo do petka i molimo za božićno čudo 💚 bila bih najsretnija da tako bude
E to bi stvarno bilo čudo! Sad sam javila mm, on jadan nikako da prihvati..još mi kaže da zašto sam test radila jer mogli smo se još malo nadati, tu mi je srce puklo i suze krenule. Pa kaže možda rok na testu istekao, ah znam da je i njima teško ali ovo me dotuklo.
A micek... :( Je, bude i njima grozno i cesto uopce ne znaju kako reagirati. Bas mi je zao :(
Uvijek ostaje opcija bete privatno, jedino ak si dobila HCG onda nikak prije petka
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Beta mi tek u petak, i šta sad bi se morala bez veze do petka pikat sa heparinom i piti terapiju? Glupo mi dr zvat jer je rekao baš na taj dan vaditi..
Jel bio transfer blastice?
Koji test si radila?
Ni mene R nije slao vadit betu na negativan test.. Ne zelim ti davati laznu nadu no ako je neki provjereni test ja npr radim ili onaj gravignist ili iz mullera nikad mi nije pogrijesio na 12 dan bi trebala imati bar sjenu.. Ja sam i betu znaka vadit 10 dan.. Ako mozes odi ju izvadi bolje da si sigurna.. Zao mi je
Vidim sad da ti pise datum.. A negdje privatno da odes sutra? Ja znam da bi ja bar to🤦♀️
A šta će mi to pomoć, kad dr. moram u petak javiti. A test ne vjerujem da krivo pokazuje.
Blacky, ma pijem i ja magnezij, idem ja na wc, ali sam i vjetrovita 😂😂😂 tak da, mislim da je sve od napuhanosti.
Aha Gelice, nisam znala da imaš datum na uputnici. Ništa, čekamo do petka i molimo za božićno čudo 💚 bila bih najsretnija da tako bude
E to bi stvarno bilo čudo! Sad sam javila mm, on jadan nikako da prihvati..još mi kaže da zašto sam test radila jer mogli smo se još malo nadati, tu mi je srce puklo i suze krenule. Pa kaže možda rok na testu istekao, ah znam da je i njima teško ali ovo me dotuklo.
Joj, zlato malo 💚 teško je njima gledati nas sluđene u vrijeme iza transfera..meni je moj zabranio testove ovaj put, kao da će to promijeniti ishod.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
A micek… :( Je, bude i njima grozno i cesto uopce ne znaju kako reagirati. Bas mi je zao :(
Uvijek ostaje opcija bete privatno, jedino ak si dobila HCG onda nikak prije petka
Da, i kaže da mu je ovaj put najgore do sada, i on se baš nadao.. Ma nema mi smisla radit privatno, ja sam se pomirila da je to to, a doktor želi betu od petka, pa ću napraviti kako želi. Hcg sam dobila nakon punkcije tako da ne smeta.
Joj, zlato malo 💚 teško je njima gledati nas sluđene u vrijeme iza transfera..meni je moj zabranio testove ovaj put, kao da će to promijeniti ishod.
A teško je svima, i užasan stres. Tako i moj, nije za testove. I sad mi kaže da nije gotovo dok beta ne kaže da je gotovo! Znači on se micek i dalje nada, i to mi najgore! Ja sam realist, inače je i on i sada se baš neda. JOOOOJ držim ti fige na najjače draga moja, da ti bude velika beta, i da završite sa postupcima! 🤞🤰❤
Gelice, ne znam kako ste financijski, ali daj pogledaj i ti tu kliniku genesis. Imaju i pgs, a. hatching. Pošalji im poruku i pitaj što misle, kuma mi je rekla da su ažurni na FB. Nema predaje 💚
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Gelice, ne znam kako ste financijski, ali daj pogledaj i ti tu kliniku genesis. Imaju i pgs, a. hatching. Pošalji im poruku i pitaj što misle, kuma mi je rekla da su ažurni na FB. Nema predaje 💚
A kako misliš da ih pitam šta misle? Zar ti besplatan savjet daju 😀
Mislim da da. Oni su trebali u 10. mj na konzultacije, ali se svašta nešto izdogađalo. Pitala ih je na fb što misle o njihovoj situaciji i savjetovali su im pgs. Imala je 3 spontana, a kariogrami su u redu. Samo spermiogram problem.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Marta, ja sam u isto vrijeme davala puregon i orgalutran, samo u suprotne strane trbuha. Koliko je folikulića? Sretnoo 🍀🍀
Blacky, kako si ti? Simptomi?
Draga dal i moram tip oko 8:30 kkao su mi oni dlai ili mogu recimo u 6:30 ili na večer
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mislim da da. Oni su trebali u 10. mj na konzultacije, ali se svašta nešto izdogađalo. Pitala ih je na fb što misle o njihovoj situaciji i savjetovali su im pgs. Imala je 3 spontana, a kariogrami su u redu. Samo spermiogram problem.
Pogledala sam, to je u Pragu. A ne znam, nije do financija, našlo bi se za to. Ali pgs je netko rekao rade na blastocistama a meni još nije uspjelo doći do blastociste. Tako da ne znam da li se isplati ići tamo pa da na kraju ni ne mogu to napraviti. Ili ću opet kod dr.A ili u Maribor kako smo i prvo htjeli. U Mariboru imaju i assisted hatcing i 24h monitoring razvoja embrija sto takoder pogoduje odabiru boljeg embrija.
Krećem odmah sa matičnom mliječi, koenzim q10, i DHEA ( tj za to ću dr pitat jer imam nalaz od prije mjesec dana, pa ako moram ću i to uzimat. )
Sortiraj odgovore
Najstariji