Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    10. Prosinac 2019. 16:09

Sunshine jel se i ti to sakrivas od muza??? 😂😂😂 jooj meni je sreća pa nemam niti jedan doma inače bi jos prekjucer pisala po njemu. 😂 namjerno ne zelim otic kupit jer znam da cu ga odmah popisat 😂 nestrpljivija od malog djeteta 🤪

10. Prosinac 2019. 16:15

sunshine25

Kiki je imala transfer blastice, ako se dobro sjećam. Ali dobro, ja sam testofrik 😂 već planiram kak ću sutra napraviti jedan, mm je ujutro na poslu 😂😂

A mislila sam da nema gorih od mene 😂😂😂😂😂😂😂

sunshine25
    10. Prosinac 2019. 16:17

Blacky, daaaa 😂😂 čak mi je i sakrio testove, a kako sve uvijek skriva na isto mjesto (poklone i slično), ja uvijek nađem i pravim se luda 😂 hoćeš da ti pošaljem koji? 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

10. Prosinac 2019. 16:17

marijaiva

sunshine25

Kiki je imala transfer blastice, ako se dobro sjećam. Ali dobro, ja sam testofrik 😂 već planiram kak ću sutra napraviti jedan, mm je ujutro na poslu 😂😂

A mislila sam da nema gorih od mene 😂😂😂😂😂😂😂

Ja sam inace poslije prve folikulometruje kupila za pocetak 2- 3 da se nade😂😂
    Gora od narkica bez testa u postupku nema sanse

sunshine25
    10. Prosinac 2019. 16:20

Ja sam si prije zadnjeg feta naručila 50 komada s alija.. toliko o tome 😂😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

10. Prosinac 2019. 16:22

sunshine25

Ja sam si prije zadnjeg feta naručila 50 komada s alija.. toliko o tome 😂😂

🔝🔝🔝😂😂😂😂😂😂😂
    Znaci ima i gorih, dobro je nisam luda😂

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 16:54

aanelaa

Gelica

Meto,Ike hvala 😘 Ma neznam, doktor će sigurno htjeti betu, a iskreno glupo mi je uzimat estrofem i injekcije do petka kad je negativan test. Još sam i noćas sanjala da mi je beta bila pozitivna , i zato sam i rekla ajde da napravim test da vidim da li ima nešto u tome….

ja u pet vadim betu danas iscekujem stvari s tim da sam isto nocas sanjala pozitivan ttest 😂😂

Draga Anela nadam se da će tvoj san ostvariti! 🤞🙏🤰

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 17:00

marijaiva

sunshine25

Kiki, ja sam svaki put na 4dnt radila test i bila je sjena. Ja bih isto na tvom mjestu nazvala dr. Meni su sad rekli da zovem ako bude bilo ikakvog krvarenja.

I ja sam 5 dan kad sam bila trudna imala sjenu no bile su blastice, ako je trodnevni to je 2 dana duze dakle 7 dan… I nikad nije fulao… Po meni iskreno je glupi od tog dokržtora da te bez obzira na to sto pise na upitnici nije poslao sutra vadit betu pa gdje je petak…

Pa kužiš, znači bez veze se bodem sa heparinom i drogiram sa utrogestanima i estrofemom. Napraviti ću još jedan test sutra čisto da potvrdim i ako je negativan, neću više uzimat terapiju. Jedino me muči da li smijem samo od jednom prekinut sve? 

10. Prosinac 2019. 17:28

Gelica

marijaiva

sunshine25

Kiki, ja sam svaki put na 4dnt radila test i bila je sjena. Ja bih isto na tvom mjestu nazvala dr. Meni su sad rekli da zovem ako bude bilo ikakvog krvarenja.

I ja sam 5 dan kad sam bila trudna imala sjenu no bile su blastice, ako je trodnevni to je 2 dana duze dakle 7 dan… I nikad nije fulao… Po meni iskreno je glupi od tog dokržtora da te bez obzira na to sto pise na upitnici nije poslao sutra vadit betu pa gdje je petak…

Pa kužiš, znači bez veze se bodem sa heparinom i drogiram sa utrogestanima i estrofemom. Napraviti ću još jedan test sutra čisto da potvrdim i ako je negativan, neću više uzimat terapiju. Jedino me muči da li smijem samo od jednom prekinut sve?

Smijes tako sam i ja..i isto tako se radi nakon negativne bete... 

• kiki989
    10. Prosinac 2019. 17:33

sunshine25

Je je, transfer blastice... nekako mi je rano.. a i bojim se razocarenja, pa cu zivit jos malo u neizvjesnoti..

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.