Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    10. Prosinac 2019. 10:39

Gelice onda poslušaj doktora i nastavi terapiju. 2 dana ni tamo ni vamo. 😘

PinkFairydust
    10. Prosinac 2019. 10:42

Gelica

Zvala doktora, kaže nastavit terapiju i vaditi betu prema planu. Ne kužim ali ok.

Drzi se, svi navijamo za tebe <3

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    10. Prosinac 2019. 10:43

Blacky89

PinkFairydustopusti se ženo, bas ga dramis prije reda 😂

Znam:):):) Doktori su najgori pacijenti, majkemi. 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 10:48

Marta...

Gelice,iskreno baš me bilo strah otvoriti forum tako me neuspjeh rastuži :-(.
    Odmori od svega sad za ove blagdane pa vidi iza Nove godine kamo ćeš, ja razmišljam ako i ne uspijem da ostanem kod dr A ne znam nekako mi je sjeo na prvu i baš ima dosta znanje i temeljit mu je pristup.
    Ja dnas bila na drugoj folikumetriji dobila menopur i Orgalutran.
    Sutra isto tri menopura i jedan orgalutran.
    E sad nisma pitala u koje vrijeme to trebam primati, ima veze ili nema.

Sunshine Draga, hvala ti ❤ Sad molimo za tebe i ostale cekalice 🤞🙏❤🥰 Ne mogu vaditi betu ranije, jer mi na upitnici piše datum 13.12. A ništa, trovat  ću se i dalje do petka,jbmu! Ne kužim zašto inzistira na tome. Pa nije da više ima šanse da bude pozitivna.
    Marta hvala draga, ❤ ah, ajde bar je to vrijeme blagdana pa se lakše oraspoloziti.. Pikaš se u jutarnjim satima, menopure u jednu stranu trbuha a Orgalutran u drugu u isto vrijeme. 
    Pinkfairydust hvala ti draga❤ joj vjerujem da je stresno sad do sutra čekati nalaz, ali nem9j već unaprijed misliti da je loš. Da se to vidi tako na oko ne bi trebali čekat do sutra 😀 Držim 🤞da bude najbolji! 

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 10:49

Blacky89

Gelice onda poslušaj doktora i nastavi terapiju. 2 dana ni tamo ni vamo. 😘

Ma da, šta ću drugo :) 

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 10:50

Cure, hvala vam puno! Lakše je sve to uz vašu potporu ❤😘

sunshine25
    10. Prosinac 2019. 10:54

Blacky, ma pijem i ja magnezij, idem ja na wc, ali sam i vjetrovita 😂😂😂 tak da, mislim da je sve od napuhanosti. 
    Aha Gelice, nisam znala da imaš datum na uputnici. Ništa, čekamo do petka i molimo za božićno čudo 💚 bila bih najsretnija da tako bude 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

10. Prosinac 2019. 11:10

Gelica

Beta mi tek u petak, i šta sad bi se morala bez veze do petka pikat sa heparinom i piti terapiju? Glupo mi dr zvat jer je rekao baš na taj dan vaditi..

Jel bio transfer blastice? 
    Koji test si radila? 
    Ni mene R nije slao vadit betu na negativan test.. Ne zelim ti davati laznu nadu no ako je neki provjereni test ja npr radim ili onaj gravignist ili iz mullera nikad mi nije pogrijesio na 12 dan bi trebala imati bar sjenu.. Ja sam i betu znaka vadit 10 dan.. Ako mozes odi ju izvadi bolje da si sigurna.. Zao mi je

• Gelica
    10. Prosinac 2019. 11:10

sunshine25

Blacky, ma pijem i ja magnezij, idem ja na wc, ali sam i vjetrovita 😂😂😂 tak da, mislim da je sve od napuhanosti.
    Aha Gelice, nisam znala da imaš datum na uputnici. Ništa, čekamo do petka i molimo za božićno čudo 💚 bila bih najsretnija da tako bude

E to bi stvarno bilo čudo! Sad sam javila mm, on jadan nikako da prihvati..još mi kaže da zašto sam test radila jer mogli smo se još malo nadati,  tu mi je srce puklo i suze krenule. Pa kaže možda rok na testu istekao, ah znam da je i njima teško ali ovo me dotuklo. 

10. Prosinac 2019. 11:14

marijaiva

Gelica

Beta mi tek u petak, i šta sad bi se morala bez veze do petka pikat sa heparinom i piti terapiju? Glupo mi dr zvat jer je rekao baš na taj dan vaditi..

Jel bio transfer blastice?
    Koji test si radila?
    Ni mene R nije slao vadit betu na negativan test.. Ne zelim ti davati laznu nadu no ako je neki provjereni test ja npr radim ili onaj gravignist ili iz mullera nikad mi nije pogrijesio na 12 dan bi trebala imati bar sjenu.. Ja sam i betu znaka vadit 10 dan.. Ako mozes odi ju izvadi bolje da si sigurna.. Zao mi je

Vidim sad da ti pise datum.. A negdje privatno da odes sutra? Ja znam da bi ja bar to🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.