Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    05. Prosinac 2019. 12:15

Marta...

Gelica

Kaj mislite, da li mi pametno danas popodne ići u centar na trg sa necakinjom, pale se lampice i tako to…morala bi stajati vani na hladnom? 7dnt.

Ja bi se dobro obukla i išla :-)

Hm baš nisam pametna..

• Gelica
    05. Prosinac 2019. 12:18

sunshine25

Gelice, mislim da ću jednu blasticu, a tako mi je i Patrik rekao poslije punkcije. Mislim da je Nikitta (ili Grizli)davno pisala da lošija blastica može ometati implantaciju bolje blastice. Vidjet ću koliko će ih na kraju biti, ali mislim bar dvaput po 1 vratiti. I idi na trg, dobro se obuci, debele čarape i uživaj 💚
    Marta, u subotu je transfer 😊

To je i meni sada biolog rekao, da ako je jedna bolja od druge da može ometati implantaciju one bolje, ili ako taj ciklus nisu bili idealni uvjeti u maternici, neće se implantirati niti da su oba dva bila dobra i šteta da propadnu. Tako su rekli da je bolje 1 vratit. 

sunshine25
    05. Prosinac 2019. 12:26

Eto vidiš, i tebi je tako rečeno. Ma sad ću svakako vraćati jednu, a u subotu ću vidjeti s Patrikom kako ćemo ih smrzavati (ako bude za smrznuti, naravno 🍀). I zamisli, od terapije nisam ništa dobila, samo utriće. To mi je baš novost, veselim se što neću piti decortine 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• kiki989
    05. Prosinac 2019. 12:37

Hej svima, evo gotov transfer.. 1 blastica je vracena, 3 su propale... bas sam zbedirana sto nam nista nije ostalo.. ali sta je tu je, molim se da nam se zadrzi ova jedna mrva.. 🙏🏼

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Gelica
    05. Prosinac 2019. 13:01

kiki989

Hej svima, evo gotov transfer.. 1 blastica je vracena, 3 su propale… bas sam zbedirana sto nam nista nije ostalo.. ali sta je tu je, molim se da nam se zadrzi ova jedna mrva.. 🙏🏼

Sretno, neka primi ova mrvica 🙏Znam, lakše ke kad ima nešto u pričuvi, ali niti nama nije ništa ostalo..samo ta jedna koja je vraćena, sve nade pokažemo u nju kao i ti. Sretno svima nama 🙏🤞🥰

• Gelica
    05. Prosinac 2019. 13:02

sunshine25

Eto vidiš, i tebi je tako rečeno. Ma sad ću svakako vraćati jednu, a u subotu ću vidjeti s Patrikom kako ćemo ih smrzavati (ako bude za smrznuti, naravno 🍀). I zamisli, od terapije nisam ništa dobila, samo utriće. To mi je baš novost, veselim se što neću piti decortine 😂

Da,da, nisam to prije čula ali onda sam nasla istraživanja koja to potvrđuju. Blago tebi, samo utrici! Tako sam i ka u prvom postupku, samo utrici. A sad mi dao i estrofem koji ne mogu smislit. 

• Gelica
    05. Prosinac 2019. 13:03

Gelica

sunshine25

Da,da, nisam to prije čula ali onda sam nasla istraživanja koja to potvrđuju. Blago tebi, samo utrici! Tako sam i ka u prvom postupku, samo utrici. A sad mi dao i estrofem koji ne mogu smislit.

Dobila sam ja i decortin u prvom postupku ali ga nisam pila 😀

• kiki989
    05. Prosinac 2019. 13:45

Gelica

kiki989

Hej svima, evo gotov transfer.. 1 blastica je vracena, 3 su propale… bas sam zbedirana sto nam nista nije ostalo.. ali sta je tu je, molim se da nam se zadrzi ova jedna mrva.. 🙏🏼

Sretno, neka primi ova mrvica 🙏Znam, lakše ke kad ima nešto u pričuvi, ali niti nama nije ništa ostalo..samo ta jedna koja je vraćena, sve nade pokažemo u nju kao i ti. Sretno svima nama 🙏🤞🥰

A da, nadam se da ce bit pozitivan ishod, ako ne, idemo u nove pobjede....
    Da pijem magnezij? Netko je bio pisa da je magnezij dobar za opustanje misica, a ujedno i maternice?

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

JECIKA
    05. Prosinac 2019. 13:50

RITA znam da nema rijeci utjehe. Ja nisam nasla nacin da se oporavim, sem da odmah planiram sledeci pokusaj. Molim te dobro se isplaci kad god ti dodje i ne gubi nadu  nego odmah gledaj za iduci postupak

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    05. Prosinac 2019. 13:52

Kiki989 vjerovatno mi je promaklo.. Gdje si na postupku? Neka tvoja borilica ostane sa tobom 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.