Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mejan
    04. Prosinac 2019. 20:51

Gelica

mejan

zasto ces ranije pisati testove?
    ja sam dobila brevactid i rekli su mi da treba tjedan dana da izadje iz organizma..

Ja sam brevactide dobila nakon punkcije, znači prošli ponedjeljak. To je onda to, izašao iz organizma.

vidis, meni su dali brevactid na dan transfera i jedan za 6.dnt.
    zato ne preporucuju raditi test prije 13.dnt.

04. Prosinac 2019. 20:53

Inace, brevactid izlazi jako kome brzo, meni je npr za 3 dana, znam jer sam naravno pratila testom..
    Mozete vi i s brevactidom piskit test samo ne skakati na sjenu nego ako je drugi dan tamnija crtica to je od trudnoce, ako je svijetlih brevactid izlazi... 
    Ja sam ana svaki put piskila testove i nikad mi nije fulao bas nikad... Samo treba kupiti one jeftine trakice tipa gravignist mini u ljekarnoj ili iz mullera, oba su cca 14 kn. 

• mejan
    04. Prosinac 2019. 20:59

marijaiva

Inace, brevactid izlazi jako kome brzo, meni je npr za 3 dana, znam jer sam naravno pratila testom..
    Mozete vi i s brevactidom piskit test samo ne skakati na sjenu nego ako je drugi dan tamnija crtica to je od trudnoce, ako je svijetlih brevactid izlazi…
    Ja sam ana svaki put piskila testove i nikad mi nije fulao bas nikad… Samo treba kupiti one jeftine trakice tipa gravignist mini u ljekarnoj ili iz mullera, oba su cca 14 kn.

aha...tako znaci :) 
    dobro je znati  ja sam zamisljala kao da crta ostaje danima ista jer kao utjecaj brevactida se smanjuje, a hcg od trudnoce povecava pa je to tu negdje 

• mejan
    04. Prosinac 2019. 21:02

treba li biti prvi jutarnji urin?

• kiki989
    04. Prosinac 2019. 21:04

Blacky89

Meto transfer danas prošao ok. Čuvam dvije mrvice i betu vadim 18.12. Dobila od boosterica samo decapeptyl tako da pisat cu testove ranije 100% 🤪 ja na današnji dan prošle godine imala operaciju koja je bila početak MPO-a… 🙈
    Nove cure dobro nam došle i sto prije nas napustile 😘

Blacky, drzim 🤞🏼 da se zadrzi i da nam ubrzo javis lijepu betu ☺️ Sta je doktor reko? Lezis? Kreces se?

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

04. Prosinac 2019. 21:11

mejan

marijaiva

Mozete vi i s brevactidom piskit test samo ne skakati na sjenu nego ako je drugi dan tamnija crtica to je od trudnoce, ako je svijetlih brevactid izlazi…
    Ja sam ana svaki put piskila testove i nikad mi nije fulao bas nikad… Samo treba kupiti one jeftine trakice tipa gravignist mini u ljekarnoj ili iz mullera, oba su cca 14 kn.

aha…tako znaci :)
    dobro je znatija sam zamisljala kao da crta ostaje danima ista jer kao utjecaj brevactida se smanjuje, a hcg od trudnoce povecava pa je to tu negdje

Ne ne, povecava se.. Ja sam zadnji put 5 dan imala blagu crtucu, 6 dan imala sjenu 7 dan je bila tamnija i sve tamnija kako je beta rasla... 

04. Prosinac 2019. 21:12

mejan

treba li biti prvi jutarnji urin?

Ni to cak no uvijek kazu da je preporucljivo da je jutarnji, meni je lijepo pokazivalo i s popodnevnim😄

• mejan
    04. Prosinac 2019. 21:13

5.dan nakon transfera? 
    transfer blastice ili trodnevnog?

• mejan
    04. Prosinac 2019. 21:14

marijaiva

Ni to cak no uvijek kazu da je preporucljivo da je jutarnji, meni je lijepo pokazivalo i s popodnevnim😄

aajmeee.... navodite me u iskusenje  

04. Prosinac 2019. 21:16

mejan

5.dan nakon transfera?
    transfer blastice ili trodnevnog?

Da da, u obje trudnoće sam 5 dan nakon transfera blsstica imala sjene... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.