Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gelica
    05. Prosinac 2019. 14:05

kiki989

Gelica

kiki989

Hej svima, evo gotov transfer.. 1 blastica je vracena, 3 su propale… bas sam zbedirana sto nam nista nije ostalo.. ali sta je tu je, molim se da nam se zadrzi ova jedna mrva.. 🙏🏼

Sretno, neka primi ova mrvica 🙏Znam, lakše ke kad ima nešto u pričuvi, ali niti nama nije ništa ostalo..samo ta jedna koja je vraćena, sve nade pokažemo u nju kao i ti. Sretno svima nama 🙏🤞🥰

A da, nadam se da ce bit pozitivan ishod, ako ne, idemo u nove pobjede….
    Da pijem magnezij? Netko je bio pisa da je magnezij dobar za opustanje misica, a ujedno i maternice?

A da, nama nam druge :)
    Magnezij možeš piti, da dobar je za opuštanje mišića maternice također:)

• kiki989
    05. Prosinac 2019. 14:05

Budvanka u Vinogradskoj sam ☺️

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• kiki989
    05. Prosinac 2019. 14:14

Gelice 💪🏼💪🏼 Popit cu sad odma magnezij..

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Rose1
    05. Prosinac 2019. 14:16

Rita2101

Budvanka

Rita kad je tebi beta? Jesi radila test? Koji ti ke dan danas?

9dnt, test su mi rekli 14d, javila sam se u kliniku, rekli strogo mirovanje, povecat vecernju dozu utrogestana na 300 i da sutra vadim krv.. Boze pomozi!

Nadam se da ce sve biti dobro🙏🙏🙏

💙

Rose1
    05. Prosinac 2019. 14:17

kiki989

Hej svima, evo gotov transfer.. 1 blastica je vracena, 3 su propale… bas sam zbedirana sto nam nista nije ostalo.. ali sta je tu je, molim se da nam se zadrzi ova jedna mrva.. 🙏🏼

Sretno draga, da primi mrva🤗🙏

💙

Rose1
    05. Prosinac 2019. 14:22

Rita ma jooojj sad vidim novije poruke, strasno mi je zao, drz mi se i samo hrabro i pozitivno dalje🙏

💙

05. Prosinac 2019. 15:03

Gelica

sunshine25

Gelice, mislim da ću jednu blasticu, a tako mi je i Patrik rekao poslije punkcije. Mislim da je Nikitta (ili Grizli)davno pisala da lošija blastica može ometati implantaciju bolje blastice. Vidjet ću koliko će ih na kraju biti, ali mislim bar dvaput po 1 vratiti. I idi na trg, dobro se obuci, debele čarape i uživaj 💚
    Marta, u subotu je transfer 😊

To je i meni sada biolog rekao, da ako je jedna bolja od druge da može ometati implantaciju one bolje, ili ako taj ciklus nisu bili idealni uvjeti u maternici, neće se implantirati niti da su oba dva bila dobra i šteta da propadnu. Tako su rekli da je bolje 1 vratit.

Gelice gdje si ti ono bila u postupku? 

• Gelica
    05. Prosinac 2019. 15:25

marijaiva

Gelica

sunshine25

Gelice, mislim da ću jednu blasticu, a tako mi je i Patrik rekao poslije punkcije. Mislim da je Nikitta (ili Grizli)davno pisala da lošija blastica može ometati implantaciju bolje blastice. Vidjet ću koliko će ih na kraju biti, ali mislim bar dvaput po 1 vratiti. I idi na trg, dobro se obuci, debele čarape i uživaj 💚
    Marta, u subotu je transfer 😊

To je i meni sada biolog rekao, da ako je jedna bolja od druge da može ometati implantaciju one bolje, ili ako taj ciklus nisu bili idealni uvjeti u maternici, neće se implantirati niti da su oba dva bila dobra i šteta da propadnu. Tako su rekli da je bolje 1 vratit.

Gelice gdje si ti ono bila u postupku?

Podobnik

• Gelica
    05. Prosinac 2019. 15:28

kiki989

Gelice💪🏼💪🏼 Popit cu sad odma magnezij..

Da, popij, pogoto dobro dodje ove dane dok je implantacija.  I kasnije, ali meni biolog rekao neka se najviše pazim tih prvih 4-5 dana dok je implantacija.  

05. Prosinac 2019. 15:36

E sad mozda ce vam biti cudno no primijetila sam da vecinom u privatnim klinikama gdje se placa fet predlažu vracanje po jednog embrija..
    Znate li sta su meni npr predložili kod R? 
    Vratili smo prvo 1 jer je bila tako suuper, pa onda ove 3 zamrznuli u 2 slamke. Kad sam ispucala 1 fet s tom 1 blastom predložili su mi da ovu jednu skamku u kojoj su 2 zametka mozemo odmrznuti pa samo jedan embrij vratiti a  jedan opet smrznuti! I to mi je Patrik predložio.. Eeee... Naravno da nisam pristala.. Fet je 3500 pa ti racunaj po 1 embrij lijepa svota. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.