Marijaiva, kad si ostala trudna, jel bio transfer jedne ili dvije blastice?
Sa 2. I inace meni su s 31 vracali po 2..Vraćati su mi i po 1 naravno no zatrudnika sam sa po 2..
Ma da je znati🤦♀️
No ja, sam rekla da mene nije strah blizanaca, dapace to mi je uvijek bila zelja.. 2 moje prijateljice imaju blizance i ajmeee, ne zale ni trena… Kako stvari stoje upitno je i jedno a kamoli blizanci🤦♀️
Bas tako, zato i kažem ma može i 3 samo neka bude.
Ova moja prijateljica, obožava djecu i stvarno 10 godina se mucila da ih dobije, i jako joj je to bilo bitno, i sama sam se iznenadila kako se nije snašla sa njima. Iako evo sad imaju 6 mj. I polako vidim da joj je lakše i da se bolje snalazi. Mislim da joj je bio šok koji nije ocekivala.
A kako onda npr luci vraca po 2 cak i 3..to mi nije jasno taj dio.. Kod njega ako su 2 dobra vrti skupa s jednim losijim koji nije za smrzavanjem pa da 'pripomogne' ova 2 dobra embrija.. I s tim da znamo svi da ima jako dobru biologicu.. Ne znam eto nije ni meni jasno, Patrick i Lana su medju boljim biolozima u hrvatskoj a rade sasvim drugacije eto.. Meni kod R nije pomoglo ni vracanje 2 puta po jedan embrijj ni jednom jedan…
A koliko znam i kod Skvorca se fet placa ili?
*Ni jednom dva sam htjela napisati
Ne plaća se fet kod škvorca, plaćanje se smrzavanje na više od 2 slamke. 2 plaća HZZO, a svaku sljedeću plaćaš 1000kn.
Mislila sam, jel su otkrili uzrok biokemijskih pa nešto drugačije napravili?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Marijaiva, kad si ostala trudna, jel bio transfer jedne ili dvije blastice?
Sa 2. I inace meni su s 31 vracali po 2..Vraćati su mi i po 1 naravno no zatrudnika sam sa po 2..
Ma da je znati🤦♀️
No ja, sam rekla da mene nije strah blizanaca, dapace to mi je uvijek bila zelja.. 2 moje prijateljice imaju blizance i ajmeee, ne zale ni trena… Kako stvari stoje upitno je i jedno a kamoli blizanci🤦♀️
Bas tako, zato i kažem ma može i 3 samo neka bude.
Ova moja prijateljica, obožava djecu i stvarno 10 godina se mucila da ih dobije, i jako joj je to bilo bitno, i sama sam se iznenadila kako se nije snašla sa njima. Iako evo sad imaju 6 mj. I polako vidim da joj je lakše i da se bolje snalazi. Mislim da joj je bio šok koji nije ocekivala.
Vjerujem da bi i nama bio veliki sok.. A mozda nema pomoc bliznjih.. Mislim da je to vrlo bitno bar u pocetku, sigurno da nije lako eto nas 2 smo sami godinama i sok bi mi bio 1 dijete a kamoli dvoje🤦♀️
A kako onda npr luci vraca po 2 cak i 3..to mi nije jasno taj dio.. Kod njega ako su 2 dobra vrti skupa s jednim losijim koji nije za smrzavanjem pa da 'pripomogne' ova 2 dobra embrija.. I s tim da znamo svi da ima jako dobru biologicu.. Ne znam eto nije ni meni jasno, Patrick i Lana su medju boljim biolozima u hrvatskoj a rade sasvim drugacije eto.. Meni kod R nije pomoglo ni vracanje 2 puta po jedan embrijj ni jednom jedan…
A ne kužim niti ja, a to i je najgore za nas pacijente jer svaki doktor i biolog imaju svoj način i svoje teorije, pa sad mi ostanemo na 100 cuda šta je stvarno najbolje.
Ja sam kod Škvorca bila preko hzzo. Ali vjerojatno se plaća kao i svuda.
Da, ja sam pisala za Škvorca preko HZZO-a. Kad ideš kod njega privatno, sigurno se plaća
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Cure, sta mislite o tome da prosetam malo adventom veceras? Danas bio transfer.. nekako sam zalegla, a to ne bi htjela...
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Kiki, tebi sam zaboravila napisati sretnoooo 🍀🍀 svakako pij magnezij, a ja mislim da slobodno možeš prošetati adventom. Kako sam rekla i Gelici, zabundaj se i uživaj 😊
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
A ne kužim niti ja, a to i je najgore za nas pacijente jer svaki doktor i biolog imaju svoj način i svoje teorije, pa sad mi ostanemo na 100 cuda šta je stvarno najbolje.
Ja sam kod Škvorca bila preko hzzo. Ali vjerojatno se plaća kao i svuda.
E pa bas tako.. Moja poznanica je kod Lucija imala dosta blastica i rekla je da se boji blizanacke trudnoce.. Oni joj vratili 3 zametka,naravno uz njezino odobrenje, 1 super, 1 srednje kvalitete i jedan koji nije bio za smrzavanjem no da 'pomogne' ovima. Dakle ni rijeci o nikakvim ometanju ovih dobrih..
I rodila je 1 dijete...
Da, ja sam pisala za Škvorca preko HZZO-a. Kad ideš kod njega privatno, sigurno se plaća
Dao mi heparin injekcije, imam mutacije mthfr, pai i još neke, i ujak mi ima antifosfolipidni sindrom. Ja sam heterozigot ali ipak mi je dao zbog obiteljske anamneze i tih biokemijskih. Sve ostalo je uredno. Poslao nas kariogram još napraviti da vi sudimo da nije tu uzrok ali kaže da misli da neće biti ništa..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji