( skoljka) imam problema sa postavkama
Jutro curke! Stvarno vas ima jako puno novih, nevjerovatno da toliko parova nemoze ostvariti trudnocu. I ja jako cesto naletim da popratim svoje stare curke. Da, na temi proljetno-ljetne bebe 2020 nas je jaaako potresao ishod trudnce sa Lemon 😔, strasno, nedaj Boze ni najgorem neprijatelju. Bas se sudbima igra, al ima Boga bit ce i ona jednog dana sretna. Vama cure zelim da sto prije ugledate plusice i lijepe bete, sto manje stresa i budite pozitivne, glava je jako bitna. Jel se javlja Nymeria? Sta je sa njom?
Puno vas grlim i pozdravljam ❤️ i stalno ste u mislima ❤️
Ja jos uvjek stavljam utrice i pijem estrofem. Na cas mislim da jos ima nade, a onda se sise skroz ispusu. Imam jos jedan test koji se ne usudim pisnuti. Betu mogu vaditi u ponedjeljak
Mrva meni su se sike ispuhale i nd bole, pisnula teatic i danas i crtica je puno tamnija nego sinoc....
Nadam se jos uvijek da je to to
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Jutro curke! Stvarno vas ima jako puno novih, nevjerovatno da toliko parova nemoze ostvariti trudnocu. I ja jako cesto naletim da popratim svoje stare curke. Da, na temi proljetno-ljetne bebe 2020 nas je jaaako potresao ishod trudnce sa Lemon 😔, strasno, nedaj Boze ni najgorem neprijatelju. Bas se sudbima igra, al ima Boga bit ce i ona jednog dana sretna. Vama cure zelim da sto prije ugledate plusice i lijepe bete, sto manje stresa i budite pozitivne, glava je jako bitna. Jel se javlja Nymeria? Sta je sa njom?
Draga što je sa našom Lemon nisam zaprarila ako se dobro sjećam ona nosi blizance. Kako si ti 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Draga što je sa našom Lemon nisam zaprarila ako se dobro sjećam ona nosi blizance. Kako si ti 😘
Marta...Lemon nije nosila blizance,koliko sam skuzila na temi proljetno/ljetnje bebe da je nosila deckica i u 20 tt mozak se nije razvio do kraja i ima u pon inducirani porod😭😭
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Mrva meni su se sike ispuhale i nd bole, pisnula teatic i danas i crtica je puno tamnija nego sinoc….
A imas li kakve druge simptome? Meni su se i grcevi smanjili nesto. Jedino sam dole dosta mokra. I ovu noc sam se sva preznojila, morala sam pidamu presvuci.
Mrva meni su se sike ispuhale i nd bole, pisnula teatic i danas i crtica je puno tamnija nego sinoc….
Draga, ja sam isto radila test 9dnt dvije blastice, test je bio pozitivan!! 😄 ali zbog sigurnosti da nije od brevacida sam išla odmah i betu vaditi! Koja je bila 400.. Inače sam ju trebala vaditi 14-ti dan nakon kao i svi.. Iskreno ti želim da i dalje ostane pozitivno kao sto je bilo i meni!!
Ostalim lavicama želim svu sreću, i da sve dočekate velike bete i na kraju to malo klupko srece💕💖💕💖
Moja djevojčica i ja vam šaljemo puno pozitivnih misli i zagrljaja!! 🥰😘😘
Mrva1986 i Mala1 i meni se grcevi skroz smanjili, a sise me malo bole, ali bradavice ne... Koji je vama danas dan?
💙
Mrva1986 i Mala1 i meni se grcevi skroz smanjili, a sise me malo bole, ali bradavice ne… Koji je vama danas dan?
15dt 2dnevni embrij. A tebi? Jesi radila betu?
Marta…Lemon nije nosila blizance,koliko sam skuzila na temi proljetno/ljetnje bebe da je nosila deckica i u 20 tt mozak se nije razvio do kraja i ima u pon inducirani porod😭😭
Ajme, ma prestrasno, zasto se to mora događati?! Bas me potreslo😢 i onda svi govore opusti se, kad cujem ovakve stvari slabo mi dođe, a ne da se opustim... Stvarno mi je jako zao😢
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji