Evo zvao suprug u Cito, rekao doktor ne mozete vi nama reci nesto sa cim se nismo sreli, rade i u ovim slucajevima, samo posebno pohranjuju embrije! Nebi radili da je akutna faza!
uglavnom, koliko stresova...
Rose pa čestitam draga... sad jos cekamo veeeliku betu 😘
Vuky ajme super, jel sad malo lakše? 👏🏼🤗
Rose ❤️👏👏 baš sam sretna zbog tebe 🤗 Još malo pa beta. Meni je jučer bio 12dnt.. možeš i ranije izvaditi betu
Vuky super vijest! Ma Cito ti je zakon! 😘😉
Mrva1986 sretno i ne obaziri se na simptome, sve smo različite.. 🤞😘
Sinoc sam zvala sve dr koje znam i svi su rekli moze, ali nisam bila mirna dok oni nisu rekli :) Sad je lakse... pjevati cu onu pjesmu I will survive... tako se ponekad osjecam...
Hejbaburibu kako si, jeli ti ides sada u 11.mj u postupak ili sam nesto pobrkala?
Vuky drago mi je da je sve ok, pretpostavljala sam da to nije prepreka.
Rose cestitam !! Nije rano, plus je plus i treba mu se posteno veseliti 🥳
Marta jakooo mi je žao, vjerujem da neizmjerno boli 😢, od sveg srca vam želim da prebrodite ovu tragediju i da vas sve skupa još više zbliži!!
Rose čestitam na plusiću, samo strpljivo i hrabro do bete!!!
Vuky super draga, lakše se diše 😉
Betty jel si vadila betu?
Jos sam malo omamljena pa vas ne mogu pratiti, ali vidim lijepe vijesti danas!
Meni punktirano 7 JS, ici ce metodom icsi zbog spermiograma, sutra u 10 zovem da vidim sto se desava☺️
Thinkpink1 A znači i ti si bila kod njega u lovu na samo par stanica? A koju stimulaciju ti je dao ako ti nije bed reci? Da, da i meni je rekao svi hormoni super a jajnici rade kao avion, imam super zalihu ali godine su tu, 42 a sa time i loša kvaliteta. Ja pijem od Solgara coenzime q10 nano. Možda pomogne.
Rose ajme lijepa vijest, neka sve bude u redu i neka beta bude velika. :) 🤞🤰
Vuky vjerujem da ti je sada lakše, ali mogu si misliti koji stres ti je bio.
Jos sam malo omamljena pa vas ne mogu pratiti, ali vidim lijepe vijesti danas!
Meni punktirano 7 JS, ici ce metodom icsi zbog spermiograma, sutra u 10 zovem da vidim sto se desava☺️
Odlicno, navijamo da ih se sto vise oplodi i da fino napreduju 🎉🎉
Evo drage moje i ovdje da prijavim.. danas 15dnt moja beta je 5714...😍😍😍😍😍
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji