Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    30. Listopad 2019. 10:41

Evo zvao suprug u Cito, rekao doktor ne mozete vi nama reci nesto sa cim se nismo sreli, rade i u ovim slucajevima, samo posebno pohranjuju embrije! Nebi radili da je akutna faza! 
    uglavnom, koliko stresova... 

• Blacky89
    30. Listopad 2019. 11:07

Rose pa čestitam draga... sad jos cekamo veeeliku betu 😘
    Vuky ajme super, jel sad malo lakše? 👏🏼🤗

MalaM1
    30. Listopad 2019. 11:13

Rose ❤️👏👏 baš sam sretna zbog tebe 🤗  Još malo pa beta. Meni je jučer bio 12dnt.. možeš i ranije izvaditi betu
    Vuky super vijest! Ma Cito ti je zakon! 😘😉
    Mrva1986 sretno i ne obaziri se na simptome, sve smo različite.. 🤞😘

vuky
    30. Listopad 2019. 11:29

Sinoc sam zvala sve dr koje znam i svi su rekli moze, ali nisam bila mirna dok oni nisu rekli :) Sad je lakse... pjevati cu onu pjesmu I will survive... tako se ponekad osjecam... 

yvette
    30. Listopad 2019. 11:51

Hejbaburibu kako si, jeli ti ides sada u 11.mj u postupak ili sam nesto pobrkala?
    Vuky drago mi je da je sve ok, pretpostavljala sam da to nije prepreka.
    Rose cestitam !! Nije rano, plus je plus i treba mu se posteno veseliti 🥳 

• ninna1804
    30. Listopad 2019. 11:51

Marta jakooo mi je žao, vjerujem da neizmjerno boli 😢,  od sveg srca vam želim da prebrodite ovu tragediju i da vas sve skupa još više zbliži!! 
    Rose čestitam na plusiću, samo strpljivo i hrabro do bete!!!
    Vuky super draga, lakše se diše 😉
    Betty jel si vadila betu?

Amelie 1
    30. Listopad 2019. 12:00

Jos sam malo omamljena pa vas ne mogu pratiti, ali vidim lijepe vijesti danas!
    Meni punktirano 7 JS, ici ce metodom icsi zbog spermiograma, sutra u 10 zovem da vidim sto se desava☺️

• Gelica
    30. Listopad 2019. 12:01

Thinkpink1 A znači i ti si bila kod njega u lovu na samo par stanica? A koju stimulaciju ti je dao ako ti nije bed reci? Da, da i meni je rekao svi hormoni super a jajnici rade kao avion, imam super zalihu ali godine su tu, 42 a sa time i loša kvaliteta. Ja pijem od Solgara coenzime q10 nano. Možda pomogne. 
    Rose ajme lijepa vijest, neka sve bude u redu i neka beta bude velika. :) 🤞🤰
    Vuky vjerujem da ti je sada lakše, ali mogu si misliti koji stres ti je bio. 

yvette
    30. Listopad 2019. 12:04

Daisy100

Jos sam malo omamljena pa vas ne mogu pratiti, ali vidim lijepe vijesti danas!
    Meni punktirano 7 JS, ici ce metodom icsi zbog spermiograma, sutra u 10 zovem da vidim sto se desava☺️

Odlicno, navijamo da ih se sto vise oplodi i da fino napreduju 🎉🎉

• hope1234
    30. Listopad 2019. 12:09

Evo drage moje i ovdje da prijavim.. danas 15dnt moja beta je 5714...😍😍😍😍😍

1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
    2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
    3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
    4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
    5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.