Thinkpink1 A znači i ti si bila kod njega u lovu na samo par stanica? A koju stimulaciju ti je dao ako ti nije bed reci? Da, da i meni je rekao svi hormoni super a jajnici rade kao avion, imam super zalihu ali godine su tu, 42 a sa time i loša kvaliteta. Ja pijem od Solgara coenzime q10 nano. Možda pomogne.
Da, da…😊
Ma naravno, samo pitaj sta god te zanima… Estrofem za pripremu endometrija, NMH zbog mutacija na 3 faktora trombofilije, Ovaleap 150, Orgalutran, Menopur. Dobili 9js, od toga 8 jako dobrih. U dogovoru smo isli na varijantu pola-pola IVF/ICSI i pustili da se razvijaju, te da se napravi prirodna selekcija u labosu, bolje nego u maternici. Na kraju ostao jedan embrij koji je prerastao u malu i zivahnu Frajlu, koja sad skace u buši i zamrznuli jednu blasticu.
Ja sam inzistirala na intralipidnim infuzijama (za to ga sad i Nikitta pitala) s obzirom na moju cijelu anamnezu i povijest bolesti.
Ja sam ti uz to sto ti pijes, pila i hrpu drugih preparata koje su mi savjetovali MPO-vci.
Ako te jos sta zanima, samo pitaj.
E, znači tebi je to bila dobitna kombinacija :)
Ja pijem koenzim jer sam čitala da je u biti samo za to stvarno dokazano da pomaže. Ali hranom se zdravo i pijem puno sokova od povrća i voća hladno presane svako jutro. Ij jederm puno sjemenka. Alii kod tebe ste ipak išli na više stanica, a kod mene baš želi na max 3 i malo me to brine već sad da li će biti koja dobra... znam da nema smisla brinuti jer zadnji put smo isli na puno j.s. i dobili 19 pa nije bilo nista ali ipak...ali kad se doktori oko necega ne slažu, kao npr o dozama i nacinu stimulacije valjda je normalno da smo i mi zbunjene.Sad već i o financijama razmisljam koliko cemo potrositi na vise postupaka... Ah moram se opustiti. Rekao mi je da je na mom mjestu da bi si dao šansu još barem 3 puta probat. Tako da, nemam druge nego imat povjerenja u njega. :) Rekao mi je da je njega mama rodila sa 44 godine. 16 godina nakon brata i sestre.
Gelica kako on misli dobiti samo 3 js nije mi jasno! Pa ako imaš recimo 15 antralaca na 3dc kako on misli da se samo 3 pokrenu? Da, ići će na slabije doze lijekova (tako sam ja kod Lučija), ali nea tu garancije da će biti samo 3 js. Svakako je to jeftinija varijanta postupka. Ne znam ni sama što više ima smisla, nekako za moje tijelo mislim da jest svakako bolje da idem s manjim dozama lijekova.. no, meni je rekao da idem samo u prirodnjake. No drugs at all 🙈
Da, slazem se s tobom. Filali su me gonalima od 300 i kod lucija i nasa profa, da bi na kraju dobili samo 2-4js i na kraju se samo 2 oplode.
Ovo mi se cini kvalitetnija varijanta za nas.
Gelica kako on misli dobiti samo 3 js nije mi jasno! Pa ako imaš recimo 15 antralaca na 3dc kako on misli da se samo 3 pokrenu? Da, ići će na slabije doze lijekova (tako sam ja kod Lučija), ali nea tu garancije da će biti samo 3 js. Svakako je to jeftinija varijanta postupka. Ne znam ni sama što više ima smisla, nekako za moje tijelo mislim da jest svakako bolje da idem s manjim dozama lijekova.. no, meni je rekao da idem samo u prirodnjake. No drugs at all 🙈
Nikitta E bas sam se nadala da ćeš se javiti. :)
Ma ne znam, sad je napisao 10 antralaca u lijevom i 10 u desnom jajniku da ima. Uglavnom dao bi mi Letrozol, Onda zadnjih 5 dana Orgalutran i stoperica na kraju. Ja se uopće ne kuzim, bila u samo tom jednom stimuliranom i naravno čitam po internetu ali kaj ja znam. Letrozol ni ne znam šta je, rekao tabletice neke. E ako to ne bude uspjelo, drugi put bi na malo jaču sa Puregonon i Orgalutranom ali opet na manju dozu nego šta sam dobivala u prvom postupku. A kako misli dobiti 2-3 ne znam.
Da, slazem se s tobom. Filali su me gonalima od 300 i kod lucija i nasa profa, da bi na kraju dobili samo
Meni je rekao da mi nije potrebno 19 j.s. koje sam dobila zadnji put već 1 ali prava. I da ćemo sa blažim stimulacijom dobiti kvalitetnije.
Ja pijem koenzim jer sam čitala da je u biti samo za to stvarno dokazano da pomaže. Ali hranom se zdravo i pijem puno sokova od povrća i voća hladno presane svako jutro. Ij jederm puno sjemenka. Alii kod tebe ste ipak išli na više stanica, a kod mene baš želi na max 3 i malo me to brine već sad da li će biti koja dobra… znam da nema smisla brinuti jer zadnji put smo isli na puno j.s. i dobili 19 pa nije bilo nista ali ipak…ali kad se doktori oko necega ne slažu, kao npr o dozama i nacinu stimulacije valjda je normalno da smo i mi zbunjene.Sad već i o financijama razmisljam koliko cemo potrositi na vise postupaka… Ah moram se opustiti. Rekao mi je da je na mom mjestu da bi si dao šansu još barem 3 puta probat. Tako da, nemam druge nego imat povjerenja u njega. :) Rekao mi je da je njega mama rodila sa 44 godine. 16 godina nakon brata i sestre.
I ja ti jedem zdravo, jako puno voca i povrca, sve na žlicu, ako je nesto peceno onada obavezno neka fina domaca juhica prije. Fali ti B complex kako bi se pokrenuli mitohondriji i obnavljali stanice, C vitamin 1gr, E vitamin 400IU, D vitamin 1000IU, aktivni folat. Ja sam pila i inositol i Ubiqinol. I mislim da je to to.
Gelica ja sam jucer počela sa letrozolom, tabletice su 3x1, ali jos za sada ne znam sto dalje... u subotu ce mi vjerojatno reci daljni postupak....
Ja pijem koenzim jer sam čitala da je u biti samo za to stvarno dokazano da pomaže. Ali hranom se zdravo i pijem puno sokova od povrća i voća hladno presane svako jutro. Ij jederm puno sjemenka. Alii kod tebe ste ipak išli na više stanica, a kod mene baš želi na max 3 i malo me to brine već sad da li će biti koja dobra… znam da nema smisla brinuti jer zadnji put smo isli na puno j.s. i dobili 19 pa nije bilo nista ali ipak…ali kad se doktori oko necega ne slažu, kao npr o dozama i nacinu stimulacije valjda je normalno da smo i mi zbunjene.Sad već i o financijama razmisljam koliko cemo potrositi na vise postupaka… Ah moram se opustiti. Rekao mi je da je na mom mjestu da bi si dao šansu još barem 3 puta probat. Tako da, nemam druge nego imat povjerenja u njega. :) Rekao mi je da je njega mama rodila sa 44 godine. 16 godina nakon brata i sestre.
I ja ti jedem zdravo, jako puno voca i povrca, sve na žlicu, ako je nesto peceno onada obavezno neka fina domaca juhica prije. Fali ti B complex kako bi se pokrenuli mitohondriji i obnavljali stanice, C vitamin 1gr, E vitamin 400IU, D vitamin 1000IU, aktivni folat. Ja sam pila i inositol i Ubiqinol. I mislim da je to to.
Aktivni folat pijem, D vitamin mi je 125 pa to ne trebam, c vitamin sam uzimaala do nedavno , znači još B i E ću si onda uzet. Hvala. :)
Gelica ja sam jucer počela sa letrozolom, tabletice su 3x1, ali jos za sada ne znam sto dalje… u subotu ce mi vjerojatno reci daljni postupak….
A super, javi kako se osjećaš i da li imaš neke nuspojave i naravno šta ćeš dalje. :)
Gelica,to si bila kod dr.Alebica na konzultaciji?
Meni je također rekao da zbog sp bi isao na fermara plus koji gonal...isto mi je rekao da idemo do 3js...i da ce u mom slucaju ako se oplode bez obzira imala 1,2 a 5 embrija da ce ih ostaviti do 5 dana.A da bi isao i na varijantu da mi zamrzne,takoder neovisno o broju i tek drugi ciklus radio fet...malo me svega tog strah al vidjet cemo sad u 11mj sto ce i kako bit dok krenemo
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji