Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    29. Listopad 2019. 20:58

Marta pretužno😢, stvarno mi je jako zao, nemam riječi...drz se

💙

Simba 1989
    29. Listopad 2019. 21:01

Pozdrav 👭cure..nije me dugo bilo..
    Prvo želim čestitati svim novim trudnicama, a vidim da vas ima, bravo cure 🤗
    Marta zaista mi je jako žao, neka vam Bog da snage..
    Betty nažalost imala sam i ja tu situaciju i tvrdoglavo sam čekala do 9 tt do kiretaze, psihički se nikada nisam oporavila.
    Ovo je jedino mjesto gdje mogu iznijeti svoje osjećaje bez osude.. Ovih dana sam toliko osjetljiva, non stop mi bebe u glavi i plačem svaki dan, kao da sam pukla. Moja dobra prijateljica je evo javila da je trudna, nisam ljubomorna, samo tužna ko peso jer opet pitanje hoću li ja ikada?????
    Cure zanima me dali je bila koja kod Alebića na konzultacijama a da muž ima loš spermiogram??????? U P O M O Ć

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Rose1
    29. Listopad 2019. 21:10

Vuky  sutra ces sve saznati... Ali u potpunosti te razumijem, i ja bih bila ljuta, jooooj...bas mi je zao, ali vjerujem da ce na kraju sve biti ok🙏 Javi nam 

💙

• Gelica
    29. Listopad 2019. 21:34

Marta 😢 ajme draga, strašno 😢 Moje saučešće, grlim i ljubim ♥️ 
    Pitala si kad startam, 04.11. Bi trebala menzis dobiti i javiti se, i na 3 dan ciklusa idem kod njega i pocinjemo. A ti? Baš bi bilo lijepo da se pratimo A možda i sretnemo :) 
    Viola hvala ti :) 
    Blacky89 hvala. Jako mi se dopao, i teško mi zamisliti da nekome ne sjedne. Jako je topao kao čovjek, i vrlo pristupačan. 
    Nikitta ništa to ne znači šta mi je rekao da će biti sretan kraj po njemu, to je samo ljepše čuti nego ono šta je tebi rekao, ali garancije nema, ni za mene da hoću, ni za tebe da nećeš.  

• Gelica
    29. Listopad 2019. 21:42

Nina žao mi je 😢 uf sve loše vijesti danas...
    Betty isto tako..žao mi je ali molim za cudo sutra.

• Gelica
    29. Listopad 2019. 21:44

Daisy sretno na punkciji sutra 🤞😘

• Mrva1986
    29. Listopad 2019. 21:50

Simba 1989

Pozdrav 👭cure..nije me dugo bilo..
    Prvo želim čestitati svim novim trudnicama, a vidim da vas ima, bravo cure 🤗
    Marta zaista mi je jako žao, neka vam Bog da snage..
    Betty nažalost imala sam i ja tu situaciju i tvrdoglavo sam čekala do 9 tt do kiretaze, psihički se nikada nisam oporavila.
    Ovo je jedino mjesto gdje mogu iznijeti svoje osjećaje bez osude.. Ovih dana sam toliko osjetljiva, non stop mi bebe u glavi i plačem svaki dan, kao da sam pukla. Moja dobra prijateljica je evo javila da je trudna, nisam ljubomorna, samo tužna ko peso jer opet pitanje hoću li ja ikada?????
    Cure zanima me dali je bila koja kod Alebića na konzultacijama a da muž ima loš spermiogram??????? U P O M O Ć

Moj muz ima los (citaj katastrofalan) spermiogram. Ima svega nekoliko spermija u ejakulatu. Mi smo pitali njega i biologa tamo sto misle o biopsiji testisa. Oni misle da dok god nesto izlazi da oni nebi rezali tu nista, ali naravno odluka je na nama. Koju dijagnozu ti ima muz? 

yvette
    29. Listopad 2019. 22:00

MalaM moja beta je 13 dnt bila 1400, a primila se samo 1 blastica. MojeSve je takoder imala visoku betu, mislim cak malo vecu od moje a isto nisu blizanci. Stvarno nema pravila.
    Vuky vjerujem da si ljuta, ali u njegovu obranu nije lako to prevaliti preko usta, sigurno covjek osjeca dozu srama s obzirom na stigmatizaciju osoba koje su bolovale ili boluju od hepatitisa. Nije opravdanje, trebao je reci, ali s obzirom da je prebolio on je to presutio i mislio je mozda da nije bitno. Sigurna sam da nece biti bitno za postupak jer on to ne moze nikom prenijeti mada je tebi bolno jer nije lako kad muz nesto presuti. Ali prebrodit cete to, vjerujem da ces naci nacin da mu oprostis. Ja vjerujem da nije bilo zlonamjerno s njegove strane.

Amelie 1
    29. Listopad 2019. 22:05

Citam i citam, bas jako tuzne i ruzne i lose vijesti😢 cure drzte se!
    Viola, Bozma i Gelica hvala vam! 😘

yvette
    29. Listopad 2019. 22:06

Daisy sretno sutra i od mene ! 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.