Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    30. Listopad 2019. 09:20

Cure moje, jucer su me sve one vijesti jako rastuzile i bila sam sigurna da nista ni od ovog mog postupka jer takav osjećaj imsm od pocela,  simptoma nemam i kao idem ja danas napraviti test da to rascistim... I na testu +... Još je rano i znsm da nis ne znaci, ne mogu se još veseliti, ali lijepo ga je vidjeti po 1.put

💙

Simba 1989
    30. Listopad 2019. 09:26

Mrva1986

Simba 1989

Mrva1986

Simba 1989

Pozdrav 👭cure..nije me dugo bilo..
    Prvo želim čestitati svim novim trudnicama, a vidim da vas ima, bravo cure 🤗
    Marta zaista mi je jako žao, neka vam Bog da snage..
    Betty nažalost imala sam i ja tu situaciju i tvrdoglavo sam čekala do 9 tt do kiretaze, psihički se nikada nisam oporavila.
    Ovo je jedino mjesto gdje mogu iznijeti svoje osjećaje bez osude.. Ovih dana sam toliko osjetljiva, non stop mi bebe u glavi i plačem svaki dan, kao da sam pukla. Moja dobra prijateljica je evo javila da je trudna, nisam ljubomorna, samo tužna ko peso jer opet pitanje hoću li ja ikada?????
    Cure zanima me dali je bila koja kod Alebića na konzultacijama a da muž ima loš spermiogram??????? U P O M O Ć

Moj muz ima los (citaj katastrofalan) spermiogram. Ima svega nekoliko spermija u ejakulatu. Mi smo pitali njega i biologa tamo sto misle o biopsiji testisa. Oni misle da dok god nesto izlazi da oni nebi rezali tu nista, ali naravno odluka je na nama. Koju dijagnozu ti ima muz?

Zadnji spermiogram smo radili u 4.mj i bilo je veliki pomak, sa svega 3kom došli na 100.000, dijagnoza je oligoasthenoteratozoospermija, znači malo ih je, nepokretni i nepravilni.. Postupak u 5.mj nije uspio, dr.u Petrovoj da je tako zbog muževog nalaza.. I sada me baš zanima što dr Alebića kaže u takvim situacijama, ima nade????

A mozes li mi reci kako ste ga popravili?

Urolog je rekao da pije 3*500mg vitamin c, cink, vitamin e.. Ima jako velike oscilacije unutar 3godine 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

vuky
    30. Listopad 2019. 09:30

Rose1 nadam se da ces se uskoro razveseliti i beti! Kada je radis? 

Rose1
    30. Listopad 2019. 09:40

vuky

Rose1 nadam se da ces se uskoro razveseliti i beti! Kada je radis?

Hvala🤗 tek 12.11.,ali mozda odem i ranije

💙

• thinkpink1
    30. Listopad 2019. 10:08

Gelica

Thinkpink1 hej draga, hvala :) Pa nisam ha pitala koliko vraća, od uzbuđenja zaboravila neke stvari pitat, ali pošto je rekao da bi on sa mnom išao na 1-2 max. 3 j.st. pitanje je hoće li biti ičega za vraćati 😀 Po njemu je to bolje jer se dobiju kvalitetnije stanice kod žena sa smanjenom rezervom j.s. ( a kod mene zbog godina, meni rezerva ok. ali ima malo kvalitetnih). E Sad, da li je stvarno bolje, nadam se da je. Nikita je isto pisala baš o tome da jedni doktori su za ovu opciju a drugi za jaku stimulaciju pa sad ti znaj. Nego, kako si ti? :)

Slicna situacija kao i kod mene. Hormoni mi odlicni (ko da imam 20god.😂), ali me ocito kvaliteta zezala zbog nasih godina. Makar sam ja pila prije odlaska kod njega hrpu preparata za kvalitetu, da se popravi ukoliko je imalo moguce. Da, podijeljena su im misljenja sto se tice broja. Makar sam i sa biologom razgovarala, sto mi nekako ima cvrscu teoriju. Jer prirodno od 4-5 stanica, nase tijelo odabere samo jednu kvalitetnu, tako da mi ta teorija vise drzi vodu. Ja sam ti isto ko Nikitta kod njega dosla s popisom pitanja, nisam si htjela dozvolit da nekaj zaboravim, pa da se poslje grizem zakaj nisam pitala ili kako sam mogla to zaboravit🤪 
    Ja ok, mirujem i dalje, al ne smijem se zaliti, nek tako bude do kraja i super! 😊 Mozda se i sretnemo gore kad ces krenuti jer sam nastavila voditi trudnocu kod njih (samo kat nize). Nadam se da ce vam se uskoro ostvariti želja!❤❤❤

vuky
    30. Listopad 2019. 10:09

Koliko ti to bude nakon transfera? 21 dan? 

Grizli
    30. Listopad 2019. 10:19

Rose imas plusic kako ga tako napises izmedju redaka! 😍 Bravo da nastavi tamniti i beta se lijepo razvijat, srceko i onda iredna i bezbrizna trudnoca. 🤞🤞🤞 Koji ti je dan od transfera?

• Mrva1986
    30. Listopad 2019. 10:28

Rose1

Cure moje, jucer su me sve one vijesti jako rastuzile i bila sam sigurna da nista ni od ovog mog postupka jer takav osjećaj imsm od pocela, simptoma nemam i kao idem ja danas napraviti test da to rascistim… I na testu +… Još je rano i znsm da nis ne znaci, ne mogu se još veseliti, ali lijepo ga je vidjeti po 1.put

Koji ti je dan od transfera, kolko starih mrvica? I ja sam se rastuzila jucer beskrajno. I isto od simptoma ni s. Al nada umire zadnja💓

Rose1
    30. Listopad 2019. 10:28

Grizli

Rose imas plusic kako ga tako napises izmedju redaka! 😍 Bravo da nastavi tamniti i beta se lijepo razvijat, srceko i onda iredna i bezbrizna trudnoca. 🤞🤞🤞 Koji ti je dan od transfera?

Hvala draga🤗kad ni sama ne vjerujem🙏8.dnt blastice 

💙

• Mrva1986
    30. Listopad 2019. 10:34

Rose1

Grizli

Hvala draga🤗kad ni sama ne vjerujem🙏8.dnt blastice

O pa to je pluscina i pol😘 malo si mi sad olaksala, ja si mislim da samo ja nemam nikakvih simptoma. Sve nesto pisu a ja ko mrtvac.. Nista... Nit sise, nit grci sta, napuhnuta samo malo na vecer, al to je bilo i prije 🙉 danas brojim 5dt mrvice 2 dana stare

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.