Je, bilo mu je tesko... i mislio je da je to ostavio iza sebe odavno... i onda, kaze eto ga opet... A ja sad samo mislim mozda sa nekim razlogom nailazimo na sve te zidove... kvragu... sutra cu znati vise... ako uopce uspijem spavati...
Hvala svima puno....
Daisy sretno i od mene 🙏🏽
Drage Belaa, Nina1804 i Marta žao mi je... teško je to što prolazite... odtugujte, drugog lijeka nema
MalaM ajd neka je i neka lijepa vijest ovdje! čestitam i nek ti sve dalje bude laganini
Svim curama koje su u postupku želim puno sreće i da napune forum slikama pozitivnih testova i visokih beta
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Jutro curke!
Ne javljam se cesto, ali vas citam icvidim da ima novih trudnica kojima cestitam od ❤
Ima i neuspjeha 😥 i navijam da ce sljedeci postupak biti dobitan.
Marta citam i ne vjerujem. Najgora moguća nocna mora za svakog roditelja😢😢😢 neopisivo mi je zao. Budi uz seku i morate trenutno biti jaki svi, pogotovo zbog njih.
Meto cestitam! Postala si teta!i vjerujem da ce se tvoja seka uskoro veseliti jer ce i ona postati teta🥰
Nikita jedva cekam da cujem kak ces s*ickat tu svoju endometriozu i pokazat ko je gospodar tvoga tijela☺️
Gelica odlicno za odrađene konzultacije kod Alebica. Znaci odustajes od Maribora i kreces kod njega? Jel ces sačekat kariogram? Jel si ga pitala koliko vraca?
Svim curama koje krecu u postupak, idu na punkciju i transfer, betocekalicama želim puno sreće i da se cim prije preselite na druge i veselije teme!🍀🍀🍀🍀
Pozdrav 👭cure..nije me dugo bilo..
Prvo želim čestitati svim novim trudnicama, a vidim da vas ima, bravo cure 🤗
Marta zaista mi je jako žao, neka vam Bog da snage..
Betty nažalost imala sam i ja tu situaciju i tvrdoglavo sam čekala do 9 tt do kiretaze, psihički se nikada nisam oporavila.
Ovo je jedino mjesto gdje mogu iznijeti svoje osjećaje bez osude.. Ovih dana sam toliko osjetljiva, non stop mi bebe u glavi i plačem svaki dan, kao da sam pukla. Moja dobra prijateljica je evo javila da je trudna, nisam ljubomorna, samo tužna ko peso jer opet pitanje hoću li ja ikada?????
Cure zanima me dali je bila koja kod Alebića na konzultacijama a da muž ima loš spermiogram??????? U P O M O Ć
Moj muz ima los (citaj katastrofalan) spermiogram. Ima svega nekoliko spermija u ejakulatu. Mi smo pitali njega i biologa tamo sto misle o biopsiji testisa. Oni misle da dok god nesto izlazi da oni nebi rezali tu nista, ali naravno odluka je na nama. Koju dijagnozu ti ima muz?
Zadnji spermiogram smo radili u 4.mj i bilo je veliki pomak, sa svega 3kom došli na 100.000, dijagnoza je oligoasthenoteratozoospermija, znači malo ih je, nepokretni i nepravilni.. Postupak u 5.mj nije uspio, dr.u Petrovoj da je tako zbog muževog nalaza.. I sada me baš zanima što dr Alebića kaže u takvim situacijama, ima nade????
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Marta moje saučešće☹️,drzi se
Cure šta je ovo,toliko loših vijesti...ovih dana izbjegavam mpo,a moram po nalaze krvi koje sam radila,sada mi se jos manje ide kada čitam sve ovo.
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Pozdrav 👭cure..nije me dugo bilo..
Prvo želim čestitati svim novim trudnicama, a vidim da vas ima, bravo cure 🤗
Marta zaista mi je jako žao, neka vam Bog da snage..
Betty nažalost imala sam i ja tu situaciju i tvrdoglavo sam čekala do 9 tt do kiretaze, psihički se nikada nisam oporavila.
Ovo je jedino mjesto gdje mogu iznijeti svoje osjećaje bez osude.. Ovih dana sam toliko osjetljiva, non stop mi bebe u glavi i plačem svaki dan, kao da sam pukla. Moja dobra prijateljica je evo javila da je trudna, nisam ljubomorna, samo tužna ko peso jer opet pitanje hoću li ja ikada?????
Cure zanima me dali je bila koja kod Alebića na konzultacijama a da muž ima loš spermiogram??????? U P O M O Ć
Moj muz ima los (citaj katastrofalan) spermiogram. Ima svega nekoliko spermija u ejakulatu. Mi smo pitali njega i biologa tamo sto misle o biopsiji testisa. Oni misle da dok god nesto izlazi da oni nebi rezali tu nista, ali naravno odluka je na nama. Koju dijagnozu ti ima muz?
Zadnji spermiogram smo radili u 4.mj i bilo je veliki pomak, sa svega 3kom došli na 100.000, dijagnoza je oligoasthenoteratozoospermija, znači malo ih je, nepokretni i nepravilni.. Postupak u 5.mj nije uspio, dr.u Petrovoj da je tako zbog muževog nalaza.. I sada me baš zanima što dr Alebića kaže u takvim situacijama, ima nade????
A mozes li mi reci kako ste ga popravili?
Thinkpink1 hej draga, hvala :) Pa nisam ha pitala koliko vraća, od uzbuđenja zaboravila neke stvari pitat, ali pošto je rekao da bi on sa mnom išao na 1-2 max. 3 j.st. pitanje je hoće li biti ičega za vraćati 😀 Po njemu je to bolje jer se dobiju kvalitetnije stanice kod žena sa smanjenom rezervom j.s. ( a kod mene zbog godina, meni rezerva ok. ali ima malo kvalitetnih). E Sad, da li je stvarno bolje, nadam se da je. Nikita je isto pisala baš o tome da jedni doktori su za ovu opciju a drugi za jaku stimulaciju pa sad ti znaj. Nego, kako si ti? :)
Thinkpink1 I da, odustali od Maribora i idemo Alebiću , krećemo za 20 dana :)
Sortiraj odgovore
Najstariji