Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    29. Listopad 2019. 16:02

Ma skroz sam luda, on ne to “prebolio” i mislio je da vise mu se nece pokazati... davno, dok je plovio...  ali radio je uvijek te testove za ukrcaj i tas nije bilo problema, pa je mislio da nece biti ni sada... uglavnom... skroz sam potonula...

• ninna1804
    29. Listopad 2019. 16:18

MalaM1 cestitam draga, samo nek se lijepo dupla i bude uredna trudnoca!!!!
    Hvala vam svima na podrsci i molitvama!! 
    Betty drzim ti fige, cuda uvijek postoje.....bila sam u takvoj situaciji, gestacijska lijepa i pravilna, ali prazna nazalost 
    Isabelagregorijan draga moja, kuzim tvoju frustraciju u potpunosti....bas bahat i bezobrazan stav, a dođes kod njega na preporuku nadajuci se da ce ti pomoci. Ja sam Os, moj mpo doc je na bolovanju i prelazim kod nove doktorice. Stvarno vidim da svi grebu, proucavaju, salju me na pretrage....obavila sam prije trombofiliju, kariograme, bris endometrija, sve uredno. Sad mi je rekla da cemo obavit histeroskopiju i rekla mi je da krenem s Lactogyn Crispatus, barem 6 mjeseci, to su nekakvi probiotici, moram jos proucit, pogledaj i ti. Jos cemo jednom sjesti i pregledat sve nalaze da vidi sto bi jos mogla obaviti. Ti si isto imala i prirodne i ivf trudnoce?

yvette
    29. Listopad 2019. 16:31

vuky

Ma skroz sam luda, on ne to “prebolio” i mislio je da vise mu se nece pokazati… davno, dok je plovio… ali radio je uvijek te testove za ukrcaj i tas nije bilo problema, pa je mislio da nece biti ni sada… uglavnom… skroz sam potonula…

Znam da nalaz moze pokazati da postoje antitijela sto moze znaciti da postoji inefekcija ili da je preboljena. Ne razumijem se puno u nalaze, ali ocituje se i preboljeno. Jesi sigurna da to sto je u nalazu je bas akutno?

vuky
    29. Listopad 2019. 16:33

Preboljeno je, pise cak u nalazu preboljeno, pred 10god... ali nije mi rekao, on je mislio da se to sada nece pokazati ....

• Jenn
    29. Listopad 2019. 16:35

Ajme cure, sve neke lose vijesti 😕😕😕 bas mi je zao. 
    Belaaa, Nina, Betty drzite se 😘
    MalaM cestitam, divna beta!!

• avama
    29. Listopad 2019. 16:37

Rose1

Avama trudnoca i beta hcg nazalost pojacava hiper… Pij sto vise, iso je super, prati mokrenje, odmaraj i nadam se da ce se sto prije smiriti…

Ma znam da pojacava i sve me strah kud to vodi.

• Jenn
    29. Listopad 2019. 16:37

Izabelagregorijan bas mi je zao da se neki doktori tako odnose, jako ruzno od njega da te je tako otpilio, s pravom si ljuta.
    Vuky ja nemam iskustva, samo saljem podrsku, kada ides kod dr sa nalazima?

En@
    29. Listopad 2019. 16:45

isabelagregorijan

Pozdrav cure! znam da me nema baš, ali nekako sam bila izgubila volju 

Draga ja ti najtoplije preporucam prof Vrcica poliklinika hilarus odes privatno on ce ti sve rec sta i kako jos ti u petrovoj(gdje radi) dog sve sta moras obavit po ubrzanom postupku.od a do z pregleda sve papire,s tim da je meni kad sam mu prostrla sve rekao necu to sad gledat sve hocu cut od tebe da viidm jesi ti svjesna svog stanja i onda tek gledao papire sve pitao doslovce od kad sam se rodila do dana tadasnjeg

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

vuky
    29. Listopad 2019. 16:45

Ma sad sam mu rekla da ga on ujutro zove, jer smo od dr dobili potvrdu da je zdrav za mpo, a danas je podignuo nalaze jer sam ih planiraka nositi u subotu na prvu folikulometriju .... a ja sam sva van sebe... i sto mi nikad nije rekao i sta sad to sve ovo povlaci... jos na poslu, a skroz van sebe... 
    hvala cure na podrsci ....

Rose1
    29. Listopad 2019. 16:48

Vuky ja mislim da je ok ako je preboljeno...mozda ce netko znati...
    Avama nadam se da ce to sve skupa ubrzo poceti smirivati, a ti se probaj opustiti, odmaraj, pij, bit ce sve ok🙏

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.