MalaM cestitaaaaam na beti i zelim ti urednu trudnocu🤞🏼❤️
Ninna nemam rijeci. Stvarno.ne mogu ni zamisliti tu bol😥 nijedna zena ne bi to trebala prolaziti, a bol je pogotovo veca sto mi sa mpo vec muku mucimo sa samim zacecem. U mislima si mi❤️
Betty jako mi je zao,ali drzim fige za veliko cudo🤞🏼
Isabelagregorijan uzas!!!!! Zao mi je da si ta izgovorena sranja tiho pustila.. Ocito treba pokazati zube i koji put povisiti glas da bi nas se ozbiljno shvstilo
Ninna 😢😢😢 srece me zabolilo. A tako mi je krivo sada. Bas sam se nadala da ce sve biti super ovaj puta. Drzi se! Znam da boli al imas smrzlice i sad napravite sve sto jos se moze. Ako mislis da ti treb pomoc psihologa potrazi ja sam isto isla nakon 4.spontanog i bas mi je pomoglo nositi se sa situacijom.
MalaM1 cestitam lijepa beta. Ugodno i mirnu trudnocu do kraja.
Betty do pocetka 7 tt kazu da bi se trebao pocet vidit plod i zumanjackako sto cure su vec pisale. Svejedno nadam se da ce na pregledu kod mpo biti sve uredu.
Isabelagregorijan svaka cast sto ga nisi prebila. Ja bi ga opalila torbom majke mi. Tip je debil, iritira me takvo ponasanje doktora. Katastrofa bas.
Vuky ja mislim da je ok ako je preboljeno…mozda ce netko znati…
Avama nadam se da ce to sve skupa ubrzo poceti smirivati, a ti se probaj opustiti, odmaraj, pij, bit ce sve ok🙏
Ja sam shvatila da ste mislili da je prebolio, a da je akutno. Mislim da nemas brige u ovom slucaju.
Betty uh, ne znam, jako stresna situacija, pošto znaš točan datum transfera, nema tu prostora za možda i ali. Po mom skromnom mišljenju, trebali bi imati plod i odjeke sa 6+6 tt. Nažalost, beta će ti sve sutra pokazati. Ja ti želim čudo.
Gelice Ajd barem je rekao da će tvoja priča imat sretan kraj, za razliku od moje 🙈 Drago mi je da si zadovoljna, krećete kad?
Slazem se,prvi put sam bila puna nade i vjerovala sam da Ce sve biti ok,ali nisam bila upoznata uopce sa rijeci blighted o..sad kad znam vise o tome znam da nade nema .
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Mislim da se taj nalaz njemu vise ne moze promjeniti, jer to je od pred 10god i to je sada kod njega tako zauvijek... tako da ako ne moze sada, necemo moci nikada.... i to je to onda za mene... On ima dijete iz prvog braka, nakon sto je to prebolio....
Vuky ljudi s akutnim infekcijama idu na ivf jedno vrijeme je radila samo Petrova, ne vidim problem da necete moci pogotovo sto je preboljeno. Ja sam sigurna da ce sve sutra biti u redu, drzi se.
Curke moje,nisam bila na forumu nekoliko dana imali smo strašnu obiteljsku situaciju da vas ne bediram sad s tim jer je užasno 😢. I ovako je previše tužno ovih dana koliko vidim cure žao mi je, ma koliko grubo zvučalo ako nije suđeno bolje da se odmah desi kaj se desiti mora 😢 vjerujte...
I mi smo bili jučer kod Alebića,
Stvarno je divan i realan tip i baš nam se dopao i čini mi se da imaju puno posla što je jedan od pokazatelja da je dobar. Nama je rekao da smo uskočili u zadnji vlak i da ne garantira baš puno 😑.
Pogledao je sve nalaze pored niskih zaliha js anemija je debelo prisutna kod mene, moram ponoviti briseve i inzulin izvaditi. Javiti se na prvi dan ciklusa i treći dan na pregled tad još krvarim ali kao to je njegova praksa. Što se tiče stimulacije isto nije baš za previše koliko sam shvatila dobije se veći broj js ali nisu kvalitetne i da mu to nema smisla. Transfer obično radi treći dan i obavezno vraća po jednu jajnu stanicu.
Ja moram smršaviti i odlučila sam izbaciti šećerne do postupka i bijelo brašno pa ćemo vidjeti.
Sretno svima Gelica kad krećete možda se budemo i patile.
Puse i sretno svima tužnima veliki zagrljaj svi ste mi u molitvama ❤️😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Betty zao mi je 😞 ali isto mislim da to nije dobro. Daj Boze da se sve varamo 🙏
Vuky stvarno ne znam kako postupaju u takvim situacijama, vjerujem da mora biti neko rješenje. Sutra ces sto bi rekli “bit pametnija” kad budeš uspjela doc do dr. Saljem zagrljaj 😘
Avama normalno je da se od boostera napuhujes, samo pij puno vode i prati mokrenje. Lagana hrana i nikako nemoj jest hranu koja napuhuje. Ako su ti jajnici 5cm to ni nije tako strasno. Moji su bili 7 pa je dr rekao da je to prihvatljivo. Bez naglih pokreta i sve polako. Biti ce to sve ok 💪🍀
Gelice bas mi je drago da ti se dopao doc i zelim ti da ti se sto prije dodje sretan kraj MPO price 😘
Isabelagregorijan pravac kod drugog dr. A za ovog se čudim sto ga nisi poslala u rodni kraj jer bi to sigurno od mene čuo. Joj kako volim te nadobudne liječnike. 😤😡
Sortiraj odgovore
Najstariji