Meto draga, oprosti negdje mi promako taj post😔,znam da sam zadnje procitala da radiš nalaze i da se pripremas za nove pobjede... A u k.! Bas sam sad ljuta! Azoo je nesto novo? Gdje mislite ici na MT? Daj mu i sve svoje suplemete koje pijes za kvalitetu da i on njima bilda stanice... Sad moras biti jaka za oboje, a to i jesi!!!❤ Frajla mi se cini da ce biti prava štefica, javlja se i vec sad trenira tatin sport🥊🥊 i cim odraste s njim ce na treninge😄
Nikitta vidim da te se dojmio i da ste se kliknuli. Drago mi je sto ne daje laznu nadu, ko jedan nas zajednicki mpo koji me zagrlio nakon transfera i rekao bit ce to 100%. Wtf, imas kristalnu kuglu pa pogledas🙄🤦🏻♀️. Vjerujem da si mu sad izazov i ida ce uhvatiti kvalitetnu js i da ce Davor iskemijat da se ispuni predhodni potpis❤
Ninna cestitam na duplicima!☺️ Popij si magnezij kad te zna tako zgrciti. Meni su rekli da mogu i normabel 2mg uz Mg, al prije se jos savjetuj s ginicem!
Curke koje su odradile transfer sada lijepo opušteno i smireno, čekamo vaše velike plusiće i bete ❤️❤️❤️ Sretnooo!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nikitta ne da si žena lavica, nego ne znam..netko je napisao da bi te volio upoznati tu na forumu i eto tako i ja osjećam čitajući tvoje komentare, takav duh je u tebi da je to nevjerojatno, i još taj smisao za humor. A eto, ne samo da si lijepa iznutra, nego je i doktor primijetio tvoju vanjsku ljepotu, wooow zeno! 😍
Curee sta mislite o odnosima odma nakon ttansvera i poslje jer prosli put mi je rekla da mogu imati ali jutros mi je rekla pricekaj par dana sa odnosim a nista je nisam pitala sad me to zbuni?🤷♂️
Meni je dr rekao da se suzdrži od odnosa par dana od transfera, a nakon toga može ali ne pretjerivati jer se treba izbjegavati grcenje maternice. Mi nismo uopće, bilo me strah...čekala sam do bete
Belaa nama su zabranili odnose poslje transfera do daljnjeg..
Ninna cestitam na duplicima 💕
Babylove samo polako, izdrzat ces ti to, najgore je ovo iscekivanje a onda poslje polako do kraja trudnoce 👍
Nikitta draga, ne znam sto reci, jako mi je zao da ti dr nije dao neke ljepse vijesti, nadam se da ce ti u Austriji pomoci i da ce ipak rezultat biti jedna divna bebica. U svakom slucaju, divim ti se kako si hrabra i jaka..znam da nemas bas neki izbor nego hrabro do cilja ali ja vjerujem da ih nema puno koji bi to podnijeli tako kao ti. Zaista ti se divim 💕😘
Ja brojim 4.dnt i polako mi crvi proradili 😂 mada me malo popustio optimizam..mislim da cu se nekako suzdrzati jos dva dana do testa. Simptoma nula..
Nina čestitke na duplicima... još jedna mama blizanaca 😍
Nikitta nemam sto reci, samo ti šaljem zagrljaj ❤️
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nikitta cekam ove konzultacije kao ozebli sunce. Ti si jedno sunce znaš?! Takva borbena, pametna i optimistična žena. Prokleta je ta endo i nadam se da ćeš ti nju za.ebati.
Ovo što ti je doktor rekao me štrecnulo, ali baš kako kažu nije biologija matematika.
Ninna ☺️☺️☺️❤️❤️❤️ bravo! Drago mi je da je napokon sretno i to jos duplici! Navijam za vas!
Babylove do 7tt nemoj se opterecivat sto se na uzv vidi ili ne vidi razlicito se razvijaju bebice. Drzi se i da uskoro te razveseli ❤️da si mirnija.
Nikita sretno ovaj put da sav ulozeni trud se isplati.
Jenn ja sam 5dnt od blstice piskila test pa 😊😉 drzim fige da ishod bude kao kod mene.
Grizli nemoj me nagovarati 😂😂😂 ne treba mi dvaput reci, ionako sam vec razmisljala o testu sutra 😬 samo nemam vise hrpu onih kinezica nego samo dva clearblue digital pa mi ih zao iskoristiti tako rano a mozda nece pokazati.
Sortiraj odgovore
Najstariji