Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    17. Listopad 2019. 17:34

Meto draga, oprosti negdje mi promako taj post😔,znam da sam zadnje procitala da radiš nalaze i da se pripremas za nove pobjede... A u k.! Bas sam sad ljuta! Azoo je nesto novo? Gdje mislite ici na MT? Daj mu i sve svoje suplemete koje pijes za kvalitetu da i on njima bilda stanice... Sad moras biti jaka za oboje, a to i jesi!!!❤ Frajla mi se cini da ce biti prava štefica, javlja se i vec sad trenira tatin sport🥊🥊 i cim odraste s njim ce na treninge😄
    Nikitta vidim da te se dojmio i da ste se kliknuli. Drago mi je sto ne daje laznu nadu, ko jedan nas zajednicki mpo koji me zagrlio nakon transfera i rekao bit ce to 100%. Wtf, imas kristalnu kuglu pa pogledas🙄🤦🏻‍♀️. Vjerujem da si mu sad izazov i ida ce uhvatiti kvalitetnu js i da ce Davor iskemijat da se ispuni predhodni potpis❤
    Ninna cestitam na duplicima!☺️ Popij si magnezij kad te zna tako zgrciti. Meni su rekli da mogu i normabel 2mg uz Mg, al prije se jos savjetuj s ginicem!

Vrapčić123
    17. Listopad 2019. 17:34

Curke koje su odradile transfer sada lijepo opušteno i smireno, čekamo vaše velike plusiće i bete ❤️❤️❤️ Sretnooo! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Gelica
    17. Listopad 2019. 17:40

Nikitta ne da si žena lavica, nego ne znam..netko je napisao da bi te volio upoznati tu na forumu i eto tako i ja osjećam čitajući tvoje komentare, takav duh je u tebi da je to nevjerojatno, i još taj smisao za humor. A eto, ne samo da si lijepa iznutra, nego je i doktor primijetio tvoju vanjsku ljepotu, wooow zeno! 😍

• Gelica
    17. Listopad 2019. 17:45

Belaaa

Curee sta mislite o odnosima odma nakon ttansvera i poslje jer prosli put mi je rekla da mogu imati ali jutros mi je rekla pricekaj par dana sa odnosim a nista je nisam pitala sad me to zbuni?🤷‍♂️

Meni je dr rekao da se suzdrži od odnosa par dana od transfera,  a nakon toga može ali ne pretjerivati jer se treba izbjegavati grcenje  maternice. Mi nismo uopće, bilo me strah...čekala sam do bete

• Jenn
    17. Listopad 2019. 17:58

Belaa nama su zabranili odnose poslje transfera do daljnjeg..
    Ninna cestitam na duplicima 💕 
    Babylove samo polako, izdrzat ces ti to, najgore je ovo iscekivanje a onda poslje polako do kraja trudnoce 👍
    Nikitta draga, ne znam sto reci, jako mi je zao da ti dr nije dao neke ljepse vijesti, nadam se da ce ti u Austriji pomoci i da ce ipak rezultat biti jedna divna bebica. U svakom slucaju, divim ti se kako si hrabra i jaka..znam da nemas bas neki izbor nego hrabro do cilja ali ja vjerujem da ih nema puno koji bi to podnijeli tako kao ti. Zaista ti se divim 💕😘

• Jenn
    17. Listopad 2019. 18:02

Ja brojim 4.dnt i polako mi crvi proradili 😂 mada me malo popustio optimizam..mislim da cu se nekako suzdrzati jos dva dana do testa. Simptoma nula..

Lilypie
    17. Listopad 2019. 18:23

Nina čestitke na duplicima... još jedna mama blizanaca 😍
    Nikitta nemam sto reci, samo ti šaljem zagrljaj ❤️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Kengurica
    17. Listopad 2019. 18:28

Nikitta cekam ove konzultacije kao ozebli sunce. Ti si jedno sunce znaš?! Takva borbena, pametna i optimistična žena. Prokleta je ta endo i nadam se da ćeš ti nju za.ebati.
    Ovo što ti je doktor rekao me štrecnulo, ali baš kako kažu nije biologija matematika.

Grizli
    17. Listopad 2019. 18:36

Ninna ☺️☺️☺️❤️❤️❤️ bravo! Drago mi je da je napokon sretno i to jos duplici! Navijam za vas!
    Babylove do 7tt nemoj se opterecivat sto se na uzv vidi ili ne vidi razlicito se razvijaju bebice. Drzi se i da uskoro te razveseli ❤️da si mirnija.
    Nikita sretno ovaj put da sav ulozeni trud se isplati.
    Jenn ja sam 5dnt od blstice piskila test pa 😊😉 drzim fige da ishod bude kao kod mene. 

• Jenn
    17. Listopad 2019. 18:46

Grizli nemoj me nagovarati 😂😂😂 ne treba mi dvaput  reci, ionako sam vec razmisljala o testu sutra 😬 samo nemam vise hrpu onih kinezica nego samo dva clearblue digital pa mi ih zao iskoristiti tako rano a mozda nece pokazati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.