Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    17. Listopad 2019. 20:19

Mg ti je dosta dobar kao i b12, al folna ti je niza iako je u granicama. Vjerojatno ti je organizam jos i iziritiran od svega pa sokovi i sl dodatno samo pokvare stvar. Al zeljezo bi svakako trebala dizat. Pogledaj si malo i o antioksidansima, prehranom znas i sama puno toga mozes popraviti samo treba naci dobar balans i "recept" koji ce kod tebe uplatiti. Jesi ti ikad radila pretrage na candidu u probavnom traktu? Spominjem to jer ona moze izazivat isto probavne smetnje kad se hranimo tzv "superfood" i bude pogorsanje simptoma neko vrijeme a onda tek krene poboljsanje. 

• Gelica
    17. Listopad 2019. 20:23

Nikitta super za knjigu, pomoći će sigurno drugima a još i da završetak bude sretan, biti ce pravi bestseller! 😃Nadamo se pozivnicama jednom kad bude gotova. :) 

• Gelica
    17. Listopad 2019. 20:27

I upravo sam bila po nalaze , D vitamin mi je 125. Baš sam se iznenadila! Zeljezo 18 ( ref. 8-30) a bilo mi je 11 prije. TIBC mi je nizak 53 ( ref. 49-75) UIBC 35 ( ref.26-59). Inače prije nisam vadila TIBC I UIBC. Da li to mogu isto podignuti ako nastavim sa zeljezom ako netko zna? 

• Gelica
    17. Listopad 2019. 21:01

Nikitta hvala :) 
    Inače, ako te zanima ulje, ja imam tipa u Slo koji radi ulje ali pravo, skupo je ali za svakoga radi posebno ovisno o dijagnozi. Tip je biolog, održava predavanja i seminare o tome. Moras mu nalaze poslat pa ti kaže da li ti može pomoć ili ne. 

17. Listopad 2019. 21:27

Koliko nakon štoperice test može biti pozitivan?

ike
    17. Listopad 2019. 22:01

Nikitta, sta se tice soka od cikle kojeg ocito ne podnosis- zasto ga ne bi zamijenila sa aronijom, ja ti kuham sebi ovih dana caj svaki dan i uz to pojedem sipak ili mandarine. Radi vitamina C i osjecam manju slabost.
    Gelica super su ti nalazi, posebni vit D, mozes li napisati sto si pila da ga povecas, bilo je o tome govora ali ne mogu sve popratiti 👍🏻

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• Gelica
    17. Listopad 2019. 22:17

ike

Nikitta,sta se tice soka od cikle kojeg ocito ne podnosis- zasto ga ne bi zamijenila sa aronijom, ja ti kuham sebi ovih dana caj svaki dan i uz to pojedem sipak ili mandarine. Radi vitamina C i osjecam manju slabost.
    Gelica super su ti nalazi, posebni vit D, mozes li napisati sto si pila da ga povecas, bilo je o tome govora ali ne mogu sve popratiti 👍🏻

Da, i mene je vitamin D iznenadio :) Koristila sam sprej Dlux od 1000 i to samo jednu bocicu. Ali i u zeljezu  koje sam uzimala prije toga ( Sideral folic)  ima i vitamin D. Očito je pomoglo sve po malo. :)

ike
    17. Listopad 2019. 23:00

Gelica, jeli taj sprej Dlux na recept ili? 

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

• Kengurica
    17. Listopad 2019. 23:54

Ma ja sam vam ljudi moji danima u autu i obavljam svasta nesto i jos ne zivim u svom stanu jer ga uredjujemo pa uhvatim mobitel navecer najcesce i shrva me umor. Tako da Nikitta nema sanse da vas zaboravim kad rodim. ;)

peyton
    18. Listopad 2019. 00:11

Nije me bilo par dana, na brzinu sam pohvatala zadnjih 20ak postova..
    Čestitke svima na novim plusićima ❤️ 

Nikitta, ja se tebi iskreno divim; zelim da pobijediš sve prognoze 🙏🏼💪🏼

Ja sam danas vadila fsh i e2; fsh mi je u 7.mj bio 23, a sad je 9.27, e2 je bio 143, a sad je 514. 
    Već dva tjedna sam na estrofemu. 
    U kontaktu sam s klinikom, čekam da se dr.A javi s daljnim koracima. 

I imam pitanje - sto se od suplementa i tih svih dodataka smije piti uz estrofem? 

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI