Mimoza i Iskra cestitam od srca! Zelim vam uredne i mirne trudnoce!
Babylove najvaznije da se hiper smiri i da bebica bude dobro! Drzi se! I sad samo polako dalje.
Ostalim curkama drzim fige! Nek se sretni niz pozitivnih beta nastavi.
Sunshine sto ima kod tebe nisam popratila ili zapamtila jer sam imala puno zaostataka za procitati?
Hvala ti draga💓😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Bela, MalaM22 sretno dalje, neka se mrvice ugnijezde 🤞🏻
Sunshine draga zao mi je zbog negativnog testa...
Jos sam vam zaboravila reci od one 4 stanice jedna ke aktivna ali ce je jos pratit do Ponediljka rekla mi ke samo da se pokrenila ali da ima malo fregmetacije sta ja nemam pojma sta to znaci i da u pnedjeljak zovnem! Pa eto nadam se i toj!🙏🙏🤗❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa i MalaM držim 🤞 da se mrvice lijepo ugnijezde, da beta bude velika i da nam uskoro budete trudnicice 💓🍀🤞
Sunshine zao mi je, al sad hrabro u nove pobjede. Idući mjesec stimulacija ha?
Nikitta nestrpljivo očekujem tvoj osvrt na današnje konzultacije 😘
Sunshine a k vragu! Nadam se jos uvijek da test krivo pokazuje!
Bela ovo sto govoris za folnu i folate se vidi kad s evadi nalaz trombofilije . Svakako je boljr pit aktivni oblik ako ne znas sto imas. Folnu kiselinu mozes vaditi al opet ti to nece znaciti puno jer neces znat dal tvoje tijelo ju koristi ili ne. Za embrije 3 dan idealno bi bilo da je 8-stanicni, al tvoj 4-stanivni embrij se vec tokom danasnjeg dana moze podijeliti tako da je 8-stanicni, samo je u zakasnjenju mozda par sati. Bitno da je kvalitetan i da ima intenciju podijele. Iduca faza je morula, a tek onda blastocista. Al ne znamaraj se s tim fazama jer tu se moze raditi o par sati razlike. Drzim fige i sretno sa cekanjem
Ja ga imam, meni je blaga inverzija, fsh 6, lh oko 7. Medutim povisen mi je androstendion. Uzv nikad niko nije komentirao, dlakava nisam, ciklusi tocni u sat, ali sam nakon prve dijagnoze i nevjerice otisla privatno na folikulometriju i folikuli ne pucaju dakle ne ovuliram. Ne znam zasto, ali meni po uzv niko nije skuzio. Cudno da sam isla kod 3 razlicita ginekologa i ni rijeci.
Dobro je da nije inverzije dovoljna, u tom slucaju MilMilnadam se da se ne radi o tome, da su ti ostale stavke u redu.
I meni je tako, blaga inverzija sve ostalo ok ali nisam vadila androstendion. Nitko me nije poslao , samo testosteron i on je ok. Ja sam se baš zamislila od kad ste tu pisali o tome..Možda imam i ja a nitko nije obraćao pažnju. Yvette šta to kod tebe znači, kod potpomognute oplodnje? Mislim, da li ti rade nešto drugačije ili sve isto kao da nemaš taj problem?
Vrapcic, MalaM22, Bela čestitam svima, želim vam lijepe bete, uživajte sad jer ipak ste trudnice :) 🤞🤰❤
I svima koje sam zaboravila spomenuti sretnooo! :)
Sunshine25, žao mi je radi testa.. odtuguj pa u nove pokušaje draga 😗💕
Vrapcic pridruzujem se cestitkama i zelim urednu trudnocu 💗
MalaM super sto je sve dobro proslo… pratim dalje sto se dogada… 😊 Zelim uspjeh iz prve 💕
Meto u kojij si ti fazi sada? koje pretrage jos moras?
Hvala Vuky od 💓
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji