Nikita....isvitala sam sve od slova do slova i kapa do poda. Ti si cudo od zene. Od srca ti zelim srecu u svakom smislu. Vidim da razum imas i karakter jak do marsa, ovo sve je u bozjim rukama i u svim nasim molitvama si.
Meni je transfer u ned u 8 30. Ima 5 lijepih , blastice su i nadam se da cemo imat sto i za smrznut
Belaa, MalaM, Jenn, Bozma i sve ostale čekalice držim va fige za veliku betu!
Vrapčić123i Iskra čestitam na beti!
Nina1804 čestitam na dva srčeka!Babylove samo odmaraj i pozitiva pozitiva!!! Mazi i pazi mrvicu!
Nikittauz sve što prolaziš drago mi je da si puna pozitive, da se ti i m volite i međusobno podržavate.. Kako god bilo to je najvažnije! Zaslužujete čudo i vjerujem da ćete ga i doživjeti!!!
Svima nespomenutima sretno!!!
Hvala ti draga💓😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Drage djevojke! Od momenta kada je Grizli otvorila ovu grupu, pratim sve sretne trudnice i suosjećam se sa ovim djevojkama, koje se idalje trude. Ja sam u ovoj borbi za bebom još od 2016, sto se možda i ne čini tako puno, da nije intenzivno (svakog mjeseca sam ili u prirodnim ili u stimuliranim protokolima). Imam doktora u jednoj klinici u Sarajevu, koji je maksimalno posvećen i kojem je pacijent kao ja, pravi challenge. Imam 34 godine sada, a već u 31oj mi je dijagnosticirana rana menopauza, i POF. U svim svojim pokušajima, najčešći mi je ishod prazan folikul, a ako imam stanicu onda je ona lošije kvalitete. Samo dva puta sam došla do stadija embrija, i bila na embriotransferu, ali nažalost Beta me nikad nije obradovala. Sa mm je sve odlično, a i moj endometrij me još nije iznevjerio.
Od samog početka ovog puta mi je preporučena donacija jajne stanice, ali kako rekoh u početku, doktor se posvetio mom slučaju i pokušava na sve načine doći do jednog zlatnog jajašca.
Možete li mi reci šta uzimate za kvalitetu js? Vidjela sam da je neka od djevojaka preporučila i ashwaganda biljku, pa ima li neko iskustva sa ovim? Vidim da podiže testosteron, sto je takodjer bitno kod produciranja stanica u jajnicima.. ja već godinu dana pijem DHEA, koenzim od 600mg, Oleovit D3, arginin i naravno sve smoothije sa orašastim plodovima, i antioksidansima koji mogu pomoći..
Da li iko ima problem sa užasnim aknama kada je na protokolima?
Hvala vam na savjetima i sorry na dužem postu.. Pozdrav iz Sarajeva!
Imam slican problem i ja cu poceti s maticnom mlijeci. Koliko sam citala i kako cure ovdje kazu mislim da je zasad najbolja za jajne stanice
Ike hvala ti! Ja sam prvih par dana pila, ali sam prestala, sad ću onda nastaviti.
A sto sve pijete od suplemenata i dodataka i za sto je sto?
Relativno sam nova u ovom svijetu i Nisma bas najbolje pohvatala taj dio
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Peyton nema na cemu, drago mi je da napokon nesto znam pa mogu biti od pomoci.
Vec sam prije pisala sto pijem pa evo kopiram:
Na taste pijem euthyrox za stitnjacu, nakon dorucka i vecere po1 Glucophage(tablete za secer,a ja ih pijem za PCOS) , Inofolic-folnu kiselinu za Pcos isto ujutro i navecer, vitamin D, Novalac vitamine i Kendural C za zeljezo. Sve tablete i suplemente mi je preporucio mpo gin na temelju moj nalaza, te smatram da bi bilo dobro da se posavjetujes sa svojim mpo gin sto ti vodi postupak.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Hvala ti! 🙂
Naravno, naravno, ništa bez dr.blagoslova!
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Nikita….isvitala sam sve od slova do slova i kapa do poda. Ti si cudo od zene. Od srca ti zelim srecu u svakom smislu. Vidim da razum imas i karakter jak do marsa, ovo sve je u bozjim rukama i u svim nasim molitvama si.
Meni je transfer u ned u 8 30. Ima 5 lijepih , blastice su i nadam se da cemo imat sto i za smrznut
Naravno da ćete imat! Sretno u ned.! 🤗😘
Jel vama prvi postupak?
Ike ako se dobro sjecam pocela sam spotati na zadnjoj tableti estrofema i sutradan dobila.
Ikeako se dobro sjecam pocela sam spotati na zadnjoj tableti estrofema i sutradan dobila.
Ikeako se dobro sjecam pocela sam spotati na zadnjoj tableti estrofema i sutradan dobila.
Hvala ti, jucer u 21h sam popila zadnju.. pa sad cekam 😅
Trebala sam na neko vikend putovanje, ali kako ne znam kada cu dobiti, a 2.dan ciklusa moram vaditi krv, morala sam odgoditi putovanje.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Pozdrav....evo da se i ja javim...cula se jutris s dr.Alebicem i pocetak 11mj idemo k njemu i ako sve bude u redu na ultrazvuku krecemo u postupak...napokon nakon godinu dana cekanja...e sad se nadam da cemo doista i krwnuti...🤞
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji