Vrapcic123 🎉🎉🎉❤ cestitkeee🤗🤗🎉❤😍
Belaaa hvala puno 💓
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
MilMil i meni je dr bas nekidan bio pričao primjer gdje mu je dosla pacijentica s inverzijom i kao kaze ona PCOS, na sta je on odmahnuo glavom i rekao da je to nemoguce jer joj je AMH 3. PCOS uvijek ide uz inverziju s visokim AMH. E sad ukoliko ti je i AMH povišen, e onda lako moguce.
Neznam nista, nalazi su kod doktorice i naravno nitjo mi nista nije rekao. Kad gledam ovdje vi ste sve informirane a ja kao tele. Uglavnom trazit cu ponovno uputnicu da vadim sve nalaze. To mi je od prije godinu dana. I bas sam razocarana sa Rijekom. Neznam da li bi migla prebacit se gdje drugdje. Iskoristene 3 inseminacije i 1 ivf uz minimalnu stimulaciju.
Ja ga imam, meni je blaga inverzija, fsh 6, lh oko 7. Medutim povisen mi je androstendion. Uzv nikad niko nije komentirao, dlakava nisam, ciklusi tocni u sat, ali sam nakon prve dijagnoze i nevjerice otisla privatno na folikulometriju i folikuli ne pucaju dakle ne ovuliram. Ne znam zasto, ali meni po uzv niko nije skuzio. Cudno da sam isla kod 3 razlicita ginekologa i ni rijeci.
Dobro je da nije inverzije dovoljna, u tom slucaju MilMilnadam se da se ne radi o tome, da su ti ostale stavke u redu.
Ja jednostavno nemam ovulaciju. Kad pijem klomifen onda da i evo prazni folikuli. Tjesim se da ce se popraviti kad skinem koju kilu jos i tu maticnu mlijec. I moji su ciklusi u dan.
Vrapcic123 cestitam, cekamo sutra lijepo duplanje, a bit ce!!!
Belaa, MalaM22 cestitam na transferu, sad samo strpljenja i bit ce lijepih vijesti.
Blacky89
Nikitta stalno si mi u molitvama kao i sve druge cure, sto drugo reci nego, drzi se
Ja vam se javljam iz bolnice. Jucer me opet sokirao smeđi iscjedak koji je u par navrata bio rozkast i vec sam pretpostavljala sto ce biti na danasnjem uzv-u. Ali SOK jos veci.....2 gestacijske, oba ploda s otkucajima se vide, 5+3 tt ja jos uvijek ne vjerujem, ali se uzasno bojim. Ostavili su me u bolnici na mirovanju, kazu da je cesta pojava, maternica se cisti, rasteze....e sad, lezim i pokusavam se opustiti.
Sve vas puno pozdravljam, u svakoj ste mi molitvi.
Sunshine25 jakooo mi je zao, osjecam tvoju tugu
Babylove kako si nam ti?
Nikitta Sad sa ovim šta si napisala o Alebiću i kako ti je sve direkt rekao i pitao sve, ponovo razmišljam o njemu! Žao mi je što ti je dao takvu prognozu, ali treba se boriti jer cuda se desavaju i ja u to stvarno vjerujem. 😘
Ja isto volim kad mi doktor sve direkt kaže i kad znam na čemu sam. Mislim da ću se naruciti kod njega na konzultacije i onda definitivno odlučiti. Koliko košta kod njega konzultacije s pregledom? Kako se ti osjećaš nakon svega što je rekao? Da li ćeš napraviti kako je predložio?
Sunshine a k vragu! Nadam se jos uvijek da test krivo pokazuje!
Bela ovo sto govoris za folnu i folate se vidi kad s evadi nalaz trombofilije . Svakako je boljr pit aktivni oblik ako ne znas sto imas. Folnu kiselinu mozes vaditi al opet ti to nece znaciti puno jer neces znat dal tvoje tijelo ju koristi ili ne. Za embrije 3 dan idealno bi bilo da je 8-stanicni, al tvoj 4-stanivni embrij se vec tokom danasnjeg dana moze podijeliti tako da je 8-stanicni, samo je u zakasnjenju mozda par sati. Bitno da je kvalitetan i da ima intenciju podijele. Iduca faza je morula, a tek onda blastocista. Al ne znamaraj se s tim fazama jer tu se moze raditi o par sati razlike. Drzim fige i sretno sa cekanjem
Hvaaa Grizli ti toliko toga znas i dosta toga nam svima pomazes od srcaa ❤ hvaalaa❤😘🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nina1804 ajme baš lijepo iznenađenje!!! Čestitam x 2 od srca ;) 💕😗
Sve će doći na svoje, i nadam se da ćeš ubrzo kući i uživati sa svojim mrvicama :)
Gelica pregled i konzultacije su 700 kn, a vidi moj zadnji post na prehodnoj strani / da ne ne ponavljam 🙈
Hvala Nikitta, sad sam sve pročitala. Napisala post prije nego sam vidjela tvoj drugi. :)
Vrapcic jeeej, cestitam🤗😘
I da, nije mi se dalo ispravljati ono za cetveroznam. broj jer sam zamjenila datum aspiracije i transfera😅
Think nezz da li si popratila, mi smo skupili nalaze za novi postupak i onda sok na sgamu, azoo😖
Taj dan mi je bio jako los i drzala sam se ok do prije par dana, imam osjecaj da tonem psihicki a nezz kako da si pomognem. . Mm treba izvaditi hormone i idemo na microTesu. I jucer trebao ici, a prehladio se jako, mislim da ce tek u ponedjeljak otici jer nije sposoban voziti. . Onda citam da se kod nas uopce ne radi "prava" MT, a ovo sta nam je dr. objasnila mi zvuci kao prava jer da kod nas biopsija i sl ne dolazi u obzir. Bas sam uplasena ali se trudim izgledati hrabro zbog mm.
Jel kod vas sve ok, javlja li se frajla malena?❤️
Vuky tu gore sam napisala pa da se ne ponavljam😘
MalaM bravo, koliko blastica😘 Sretno u najduzih dva tjedna 🙉
Nikitta kad se odmoris hocemo sve detaljno😁
Sunshine a jbmu, zao mi je😞
Ma nek te hvata, mozda se tako nesto spontano dogodi 😎😘
Bellaaa trudnice zelim ti da nastavis biti trudna iducih 8mj 😘😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji