Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ike
    18. Listopad 2019. 07:35

Yvette slicna prica je i kod mene, od 4 mj priprema za postupak , pila sam kontrac.estal dva mj., i jucer mi bio deveti dan (posljednji) da pijem estrofem i iscekujem danas ili sutra stvari pa napokon taj prvi postupak. Nakon koliko su tebi dosle stvari nakon estrofema? 
    Peyton uzimala sam sve suplemente uz estrofem normalno, nista mi dr nije rekao da maknem zbog estrofema. Previse tableta popijem u jednom danu,oko 10, jedva ih cekam rijesiti- skoro svakih sat dva po jednu. 
    Foea mi je kad ljudi kazu da se ne opterecujem i ne moslim na postupak, pa kako da ne mislim kad me ta gomila tableta podsjeca na to. Da prostite, isporemetili su mi odlasci na wc, stalno ispustam vjetrove da je to prestrasno,jel ima koja od vas s tim problema? 😎

PCOS, Amh:82(g.1984)
    MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
    11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
    04/2020 planiran 2.postupak

ike
    18. Listopad 2019. 07:43

Yvette jos da ti i na ovo odgovorim ❤️
    Med.sestra mi je rekla da cu i ja trebati izvaditi hormone 2.ciklusa, da znaju koju inekciju ce mi dati taj dan , jer to ovisi o nalazu. 
    Bas sam se raspisala 🤗 Dobro jutro svima, petak je 😉

11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,

Marta...
    18. Listopad 2019. 07:49

Nikitta, draga  hvala ti  na detaljnom  i iscrpnom izvještaju  pa  ti  si zrela za pomoćnicu Minstra  Zdrvstva i to naravno  za  naš  reprodukcijski  odjel  :-).
    dijagnoza  je  takva kava je  ali   ne zne  endometrijoza  tko  je Nikitta  pa satra će ju  vjerujem da će i dr   biti  iznenađen kad mu javiš da si  trudna!!!!.
    Jedvo  čekam 28.10. da vidim kaj  će meni reći.

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

vuky
    18. Listopad 2019. 08:48

Kako sam sada u pripremama za postupak, 
    racunam kad ce mi biti menstruacija, i po mojim proracunima bi trebala doci 29.10. no onda mi 6dc pada u ned, sto tada, gubimo taj mjesec? :/ 

hejbaburibu
    18. Listopad 2019. 08:53

Belaa, MalaM, Jenn, Bozma i sve ostale čekalice držim va fige za veliku betu!
    Vrapčić123 i Iskra čestitam na beti!
    Nina1804 čestitam na dva srčeka!
    Babylove samo odmaraj i pozitiva pozitiva!!! Mazi i pazi mrvicu! 
    Nikitta uz sve što prolaziš drago mi je da si puna pozitive, da se ti i m volite i međusobno podržavate.. Kako god bilo to je najvažnije! Zaslužujete čudo i vjerujem da ćete ga i doživjeti!!! 
    Svima nespomenutima sretno!!!

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

ike
    18. Listopad 2019. 08:54

Vuky ne kuzim pitanje, zasto mislis da bi ti otkazali postupak zboga toga, mislis zbog nemogucnosti dolazaska na folikulometriju 6.dan ili? Sigurna sam da imaju neko rjesenje za to, znam da neki priv. cak rade i nedjeljom za folik. sat vremena ujutro/ tako je nar meni bilo kad sam pratila folikule za ciljane odnose-dolazila sam na nedjeljom. 😘 

vuky
    18. Listopad 2019. 09:18

ike to me zanimalo, hvala ti na odgovoru! prepostavila sam da imaju neko rijesenje za takve slucajeve... ja sam  u privatno u Cito, radno vrijeme im je od pon do pet, pa zato.... malo me uhvatila panika....

ike
    18. Listopad 2019. 09:30

Vuky nema panike 🙂, ako i ne radi nedjeljom staviti ce te vjerojatno na folik. dan prije tj peti dan, ( ma dolaze sigurno vikendom) tako da samo opusteno  🤗 Ja sam na ciljanima bila u dr. Šp. na firulama privatno,pa je radio vikendom.( a on je prije bio Cita,tako da mislim da je to ista "škola".

MalaM1
    18. Listopad 2019. 09:50

vuky

ike to me zanimalo, hvala ti na odgovoru! prepostavila sam da imaju neko rijesenje za takve slucajeve… ja sam u privatno u Cito, radno vrijeme im je od pon do pet, pa zato…. malo me uhvatila panika….

Meni se tako poklopilo, 6dc bila nedilja. Čim sam dobila zvala sam tamo i rekli su mi da će netko rafiti ili sub.ili ned. Pa sam za 2 dana opet zvala i naručili me u sub. Ne brini ništa 🙋😁

• Jelena85
    18. Listopad 2019. 09:52

Drage djevojke! Od momenta kada je Grizli otvorila ovu grupu, pratim sve sretne trudnice i suosjećam se sa ovim djevojkama, koje se idalje trude. Ja sam u ovoj borbi za bebom još od 2016,  sto se možda i ne čini tako puno, da nije intenzivno (svakog mjeseca sam ili u prirodnim ili u stimuliranim protokolima). Imam doktora u jednoj klinici u Sarajevu, koji je maksimalno posvećen i kojem je pacijent kao ja, pravi challenge. Imam 34 godine sada, a već u 31oj mi je dijagnosticirana rana menopauza, i POF. U svim svojim pokušajima, najčešći mi je ishod prazan folikul, a ako imam stanicu onda je ona lošije kvalitete. Samo dva puta sam došla do stadija embrija, i bila na embriotransferu, ali nažalost Beta me nikad nije obradovala. Sa mm je sve odlično, a i moj endometrij me još nije iznevjerio. 
    Od samog početka ovog puta mi je preporučena donacija jajne stanice, ali kako rekoh u početku, doktor se posvetio mom slučaju i pokušava na sve načine doći do jednog zlatnog jajašca. 
    Možete li mi reci šta uzimate za kvalitetu js? Vidjela sam da je neka od djevojaka preporučila i ashwaganda biljku, pa ima li neko iskustva sa ovim? Vidim da podiže testosteron, sto je takodjer bitno kod produciranja stanica u jajnicima.. ja već godinu dana pijem DHEA, koenzim od 600mg, Oleovit D3, arginin i naravno sve smoothije sa orašastim plodovima, i antioksidansima koji mogu pomoći..
    Da li iko ima problem sa užasnim aknama kada je na protokolima? 
    Hvala vam na savjetima i sorry na dužem postu.. Pozdrav iz Sarajeva! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.