Zelimobebu,
Ne znam. Ja sam na istom odjelu kao i ti, samo kod druge dr.te mi je preporucila Andol prije T i heparin u T. Možda možda zato jer sam imsla dva spontana vec, a i drugi geni su u pitanju...ne znam.
Cure,
Da vam javim ! Bila sam jucer kod dr.sa svima nalazima ( spermiogram, amh i progesteron ).
Rekla sam joj da mislim da mi je endo pretanak i ona je rekla da je to nažalost posljedica kiretaža jer se on ipak struže i s obzirom na spermiogram koji je rekla da ga ponovimo jer ona ne vjeruje posto sam dva puta ostala T a i uzorak je donesen od doma, ugl.sutra idem na folikulometriju, 12 dc je da vidimo jedan prirodan ciklus, debljinu endo i folikule i onda valjda slijed.ciklus cemo probati sa stimulacijom, da se stimulira O i da se endo podeblja uz lijekove, tako sam ju bar ja skuzila, neke Gonale je spominjala.
I onda ovisno o ponovljenom spermiogramu cemo odluciti kako dalje, ukoliko ce on biti loš ici cemo u neki postupak bas, a ukoliko ce biti bolji valjda prirodno uz stimulaciju.
Može li mi netko reći sto je ta stimulacija?? Ali prirodno.
Aneri85Mi smo prošli 2 inseminacije i 2 IVF-a...sada cekamo da krenemo dalje dali smo si malo odmora pa ponovo u postupak..
Ja tek krecem u IVF prije Bozica i ne znam sto me ceka (tek idem na dogovor za deset dana). Inseminacije su mi bile gubljenje vremena.
Bok curke,,pitanjce jedno : Ima li koja iskustva sa Famera tableticama?
Navodno je po djelovanju nešto kao Klomifeni. Dali ste čuli šta ili imate iskustvo iz prve ruke.
Hvala :)
Kikica87 čestitke 😃
Ostale cure sretnoo ☺️
Tomy28 kod kojeg si Dr u Os?? Ne želim ti pametovat al moj savjet ti je da odeš sto dalje od Osijeka. Oni jednostavno nisu za to, ja sam prvi puta tamo išla iako su me odgovarali svi.. Od mog Dr, sestre do poznanice koja radi u bolnici i da sam znala sto sad znam sigurno ne bih išla
aneri85 Naša dijagnoza je smanjena pokretljivost sperme i ja pijem eutirox,s tim da sam ostala prirodno trudna prije 3 god al imala sam missad ab.I sa 1 inseminacijom sam ostala ali sam imala spontani.
dana22 Išla sam kod dr.Popovića ali smo odustali od Os planiramo za Zg,kod kojeg si ti bila dr. u Os?
Bila sam kod Sijanovica, zbog njegove nezainteresiranosti skoro pa sam zakasnila s punkcijom, navukla teški hiper i imala samo 5 jajnih stanica, dva embrija i kad sam došla na fet vratili mi jedan jer drugi nije preživio.. Uglavnom razočarana sam jako.. I bolje da idete dalje, da nije bilo Dr Popovića ja ne bih dočekala punkciju
Sortiraj odgovore
Najstariji