Maajaa32 ma da.. 6 dan je rano... iako sam ga ja radila prvi puta 5 dan😅😅 ne mozemo si pomoci... znas da je rano ali ipak se ides muciti...
Biti ce sve to dobro na kraju☺
maalena88 čestitam!
Ja ovaj put nisam imala sreće, tako da nisam ni dospjela do AIH. Supruga su dan prije poslali na neplanirani službeni put :(. Bila sam na UZV i dr. mi je rekao da je sve ok i da svakako kad se suprug vrati imamo odnose jer ću imati ovulaciju i da postoji velika šansa za T s obzirom na terapije. Lagala bih kad bih rekla da se ne nadam ničemu, ali znam da su šanse male. :(
L0ve, uvijek postoji nada za spontanu trudnocu! Pa od toga nikada ne odustajemo!!
s0102, ako je tako rekao onda vjerojatno zeli da idete u stimulirani! Obavit ce ti uzv, i ako nema ciste dobit ces injekcije gdje ces poceti s njima 2. ili 3. dan ciklusa!
Betocekalice, svu srecu vam zelim!! 😘
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
maalena88 Čestitam !!!!
I ja sam danas napravila test,,nisam više mogla cekat 12 mi je dan od transfera i dobila sam veliku ravnu crticu... bila sam jako tužna u par minuta isplakala more suza al sam poslije odlučila jos se malo nadat do bete u ponedeljak .
Ne osjecam se ni trudno ni ne trudno tak da,,,mozda je glupi test pogriješio (radila sam ga u podne -trebala sam ujutro jel da? )
Svim čekalicama bete zelim da izdrze i da dobiju velike bete.
Id20
Da da u stimulirani sigurno idemo...
Pitanjce.. te inekcije.. to su bas onako prave inekcije kao ona stoperica? I sama se moram bost? Koliko cesto? Ili i to ovisi o vrsti terapije?
Ajmeee pa ja cu umrijeti... do pred par mjeseci ni krv nisam mogla izvaditi da mi slabo ne dode...
Sad se bas naadam da nekim cudom sutra bude poz beta...
Hvala svima.
Ja nikako nemogu da spavam,imam glavobolju i bolove u krstima,nadam se da je to sve normalno.Vracena jedna blastica ja sam pitala jel mogu vise da vrate kazu da je kod njih uvjek 1 zbog mogucnosti blizanaca-ja nebi imala nista protiv. I dalje koristim lutinus i progynon.
malenaa, sve je normalno, meni je trudnoca izazvala jako teske migrene, danima sam lezala s hladnim rucnikom na glavi u zamracenoj sobi! To je normalno, i da te maternica boli, i to je normalno jer se sve rasteze! Jedva cekam da odes na uzv! Dok nema svjeze krvi i dok nemas nepodnosljive bolove sve je ok! Ako te jako boli, odes na hitnu i bit ce dobro!!
malacrna, nadam se da sam u krivu, ali nazalost ako ti test 12dt nije pokazao plus, sumnjam da ce beta biti nesto jako velika! Budi hrabra i hrabro dalje!!
s0102, injekcije se daju svaki dan u isto vrijeme, od drugog ili treceg dana pa do dva dana prije punkcije! Onda ide stoperica, pa punkcija! I da, injekcije su jednako malene i bezbolne! I ja sam se svega bojala, ali naviknes se, meni jos uvijek muz daje injekcije jer je doma i moze, ali kad ga nema, sama se piknem, a isto sam se bojala krv izvaditi.. Bit ce to dobro, ne brini!! 😘
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Evo da se javim....meni jutros počeli bolovi kao pred m...nadam se da neće procurit..8 mi je dan iza transfera..svako malo sam na WC-u..jao izludit ću...
Malacrna 26 sacekaj betu u ponedjeljak nikad se neznam .ja se tješim da testovi nevaljaju..hihi
Sortiraj odgovore
Najstariji