Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    19. Ožujak 2019. 19:32

Nema sekirancije, i ja sam u proslom postupku imala fragmentirane embrije, 7/9 oplodenih, nista od blastica. Isto hashimoto i hiperprolaktinemija, ali mm ima uredan spermiogram. Dodatci ne smetaju hashimotu, pitala sam, ali mpo dr kaze kako se ne moze utjecat na kvalitetu, moras cekat da naiđe kvalitetna stanica.

• Kengurica
    19. Ožujak 2019. 19:46

Pa Nikitta shit. Znaci postupak se odgadja. A TSH utjece i na kvalitetu stanica pa da li je mjesec dana pauze uopce dosta? Bas mi je zao.

• Hani
    19. Ožujak 2019. 19:53

Visi tsh smanjuje sansu za uspjesnu implantaciju, ne utjece na kvalitetu, kako kaze moj endokrinolog.

• nemasekirancije
    19. Ožujak 2019. 20:04

Hani...ali navodno antitijela utjecu na kvalitetu. Recimo meni je tsh odlican pa je bilo zak*** :/. A sad bas ic sve na pogadjanje meni to zvuci onak...mislim nekak sam u uvjerenju da ipak ppstoji nacin kako poboljsati kvalitetu. Ovo kad kazu pogadjanje..neznam..nema mi to smisla. 
    Nikita ufff jbg zao mi je draga. Glupi tsh.
    Grizli navijam da je to kaj si bez simptoma odlicna stvar ;).
    Ma ja sam sve ove osnovne pretrage radila...prije kretanja na mpo postupke...al me sad zanima sta se sad dalje moze napraviti i traziti. 

Grizli
    19. Ožujak 2019. 20:05

Nikita a bas mi je zao da je toliki tsh. Jel bi bilo kakve razlike da vadis za par dana opet, da ti ne visi taj postupak o tome? Jesi se cula sa dr.? 
    Vaki ne znam ba smi jencudno inace imam svasta nesto od simptoma vec nakon ovulacije, a ovaj put bas nis osim 1 dan i to 2 dana prije fet-a tako da mislim da to nema veze sa ishodom fet-a. Da nisam bila na uv mislila bi da je ciklus bez ovulacije. 

19. Ožujak 2019. 20:25

Nikitta bemu miša 😤 zao mi je da ti je tsh ipak povišen. Probaj se dogovoriti s doktoricom, ako tsh ne utječe na kvalitetu stanica nego samo na implantaciju, da krenes odmah u postupak da iskoristite što se endo smanjila. Pa makar da transfer ako je moguće odgodite kad se tsh malo snizi a da si u međuvremenu na terapiji. Nadam se da se mogu dogovoriti i takve kombinacije..
    Grizli i meni mirišu na dobro ti tvoji "simptomi kojih nema" 😜 navijam da je to to 🤞🍀

samo_opusteno
    19. Ožujak 2019. 20:31

Grizli

Ninna kako je kod tebe danas?
    Babylove jeis bila na uzv? Ako nisam pobrkala s nekim ti si imala danas folikulometriju!
    Samo opusteno kako si ti?

Hej grizli...dobro sam...za sada....cice bole,menge nema...stalno gladna...umorna...nadam se da ce u cetvrtak beta biti velika🙏😊

samo_opusteno
    19. Ožujak 2019. 20:49

ninna1804

Grizli evo…1.dnt prolazi u bolnim grudima, utrogestani me uvijek uspore, umorna i spava mi se stalno. Od sutra idem na posao, nakon svega mislim da nema smisla strogo mirovati. Cuvat cu se, ali moram izaci iz kuce i kretati se među ljudima…pa kako bude. Od decortina za sada nikakve nuspojave. Beta mi je 29.3, 11.dnt, dosta rano…..tebi je puno kasnije, u Ri, jel?

Nina1804 beta ti je 29.3 to danas? Kad ides opet vaditi betu?

Nasty
    19. Ožujak 2019. 20:51

Ajme Nikitta žao mi je full. Možda ti nije loša ideja ponovit za dva dana privatno TSH. Čisto zbog nervoze i stresiranja. A i endometrioza ti se smanjila. Shit teški! Jesi već koristila Jadrankinu otopinu? Pisale ste nešto o tome..
    Ja sad moram držat fsh pod kontrolom do polovice 4.mj. dok krenem u postupak., pa ću sutra kupiti shatavari. Ima tih ayurvedskih biljčica u prahu na njihovoj stranici. Možda ima nešto za raj tsh prirodno. 

Grizli
    19. Ožujak 2019. 20:53

Nikita bas sudoku dobar naziv si dala toj nasoj krizaljci zivota. Nadam se da moze se ova kombinacija koju MimicaRi spominje napraviti to bit it bilo bs djelomicno rijesenje.
    MimicaRi ma daj pa nemoguce kad tek su mi vratili blasticu i da je uspjelo treba dana da se ona implantira. A ko sto rekoh nemam simptoma jos od ovulacije sta je neobicno za mene.
    Samo opusteno 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.