Nova sreca dakle idete u prirodnjak s Femarom? I onda ako to ne uspije, nova stimulacija? Sustižeš me skoro po broju stimuliranih 😫 Dao Bog da ti prirodnjak sad uspije!
Maja5555 meni od progesterona cice budu kao da će eksplodirati, ogromne, bolne… Na Duphastonima sam bila prije par ciklusa, isuse nije se dalo živjet cijeli ciklus su me ubijale…
Da draga pa sta bude.ja sam joj predlozila pa ce mo vidjeti kakva ce biti reakcija
Didi28 hvala ti ❤️ Sretno i javljaj se kad dođe baby making time 😃
Cure, stigao TSH nalaz, nikad gori… 4,1 🤦🏼♀️ Ah well.
Jeli uzimas terapiju za stitnjacu? Povecaj dozu ako jesi.. uh...
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Nemasekirancije Mi sve napravili prije nego smo krenuli na konzultacije tako da možemo odmah počet ako je sve u redu. Ginekologica moja mi je dala sve uputnice za mene a opca za njega. Znaci za tebe spolni hormoni, bris rodnice, papa, urinokultura, a oboje smo morali krvnu grupu i rh faktor, ind. antiglobulinski test, sifilis hiv, hepatitis. I za njega spermiogram i ejakulat bakterioloski. Mi smo došli sa svim nalazima i krenuli odmah u sljedecem ciklusu.
Didi28 hvala ti ❤️ Sretno i javljaj se kad dođe baby making time 😃
Cure, stigao TSH nalaz, nikad gori… 4,1 🤦🏼♀️ Ah well.
Jeli uzimas terapiju za stitnjacu? Povecaj dozu ako jesi.. uh…
Ima neka masaža štitnjače koja je balansira, sama to radis, na you tube ima toga pa si pogledaj ako te zanima..
Evo i mene napokon…skupljam lagano snagu. Nisam ocekivala da ce me toliko zapljusnuti taj folikulic of kojeg ionako nisam ocekivala previse. Al bome je. Valjda se nakupilo…! Nego sad zelim skupiti sto vise informacija prije konzultacija kako bih mogla doci spremna. Prvo MM…njemu je slaba pokretljivost vrtila se od 6% progresivnih do 30%, no ono sto me zanima..u spemiu svaki put ima jako puno sluzi i leukocita, to zapravo ih sljepljuje..radio je briseve, bakterioloski eakulata i urinokulturu prije god dana i sve je bilo uredno. Koji bi mogao biti razlog sluzi? Dali je tko imao tako? Dali da ide urologu ili andrologu, vadi hormone? Koje pretrage preporucate da napravi? Pio je profertil sad se micemo od njega i preci ce na maticnu mlijec.
Ja…imam pcos, hashimoto (tsh 1,26..t4 19,3..t3 4,4..anti tpo manje od 28..anti tg 198) znaci anti tg mi je 4 puta veci. Amh mi je 42. Na zadnjem ivfu 4 stanice od toga 3 zrele i te oplodene, samo se 1 oplodila od njih i ta je bila fragmentirana. S obzirom na hashimoto i antitijela mislim da bi mogao biti problem u kvaliteti jajnij stanica. No problem je sta pola toga ne smijem uzimati za kvalitetu radi hashimota. Imate kakve savjete? Koje pretrage dodatne da trazim? Radila sam za sad samo osnovno brisevi prohodnost.
Ako moze bilo kakva pomoc biti cu jako zahvlana :)! Bacimo se u istrazivanjeeeee :)
Kod mm isto bilo puno sluzi i leukocita,rekli da je ili upala ili se prehladio,dali mu da pije sumamed pliva 3 tablete sto su u kutiji...i bilo ok
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Grizli evo…1.dnt prolazi u bolnim grudima, utrogestani me uvijek uspore, umorna i spava mi se stalno. Od sutra idem na posao, nakon svega mislim da nema smisla strogo mirovati. Cuvat cu se, ali moram izaci iz kuce i kretati se među ljudima…pa kako bude. Od decortina za sada nikakve nuspojave. Beta mi je 29.3, 11.dnt, dosta rano…..tebi je puno kasnije, u Ri, jel?
Meni je bas cudno sto mene uopce grudi ovaj ciklus ne bole nista niti 1 dan. Inace par dana nakon ovulacije krenu divljat, a na progesteronu neke cikluse nisam mogla lezat na boku koliko me bolilo. Inace bi imala osjecaj punoce, napuhana bila, pa cak i mucnine... Joj svasta nesto ovaj put cak i zaboravim da sam jucer bila na fet. Bila jutros na poslu par sati pa dosla doma nisam mogla vise jer me taj umor muci i glavobolja koja je konstantna. Inace mi prodje tako kad me uhvati i bude par sati samo, a sad traje i traj . Strah me nesto popit, al ocito je od vremena. Ja po prvi put u vrijeme fazi cekanja nemam neke extra simptome. Zapravo vise od svega sam trenutno zabrinuta jer mi je astma opet krenula, a ne pomazu mi inhalacije. Na lijekovima nisam. Vec 4 godine i sad me strah da cu morat opet na lijekove a nemam pojma kako to dijeluje na mpo. Pokusavam se ne zamarat jos s time, al ako mi bude nastavilo ovako lose morat cu ici doktoru. Ocito je naglo zahladjenje u kombinaciji sa progesteronom odradilo svoje.
Nikitta bemti i TSH, mislim da je i meni sad skocio kad sam procitala zao mi je, bez obzira sto nemas terapiju, sigurna sam da bi bio nizi da si prethodnih dana bila smirenija, ovo uzrujavanje oko stimulacije je sigurno pridonijelo tomu. Sve sto u ovim mpo vodama prolazimo je toliko stresno i kaoticno da je ovo mjerenje tsh, meni se cini, kao lutrija.... Mozda bi bio nizi da si vadila tjedan prije, uffff..... Nikako da ti se posloze karte
Grizli, mene jos danas osim grudi bole i prepone kao kad trebam dobit M, svasta...... Glavobolja je moja stara boljka, uvijek sam na Rapidolu S kad me uhvati, ali u ovoj fazi nista, trpim, mucim se.... Mm mi po netu trazi masaze pa se jadan trudi da mi ih ublazi
S astmom nemam iskustva, ali kako kazes, ako se nastavi morat ces nesto poduzeti...
Pozz pratim vas stalno, mene bas i nema,poslije vanmatericne doktor mi je rekao godinu dana pauza,beta je napokon negativna i ja se dobro osjećam, dok doktorica Jukic mi je rekla da vec mogu na ljeto probati, pa sad ne znam koga bih poslu sala, ali vise se drzim ovo od godinu dana, imate vi kakav savjet, uvijek je dobro dosao,
Kod mene je trudnoca bila u rogu maternice 4.7.2017.,a u postupak novi sam isla 11.mj 2017...samo mi je dr savjetovao da tek kad mi prode godina dana od operacije mogu vratita dva zametka.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Grizli - ovo bez simptoma bi za tebe mogao biti pogodak!
Nikitta - koma. Što sad? Terapija?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji