Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Ožujak 2019. 15:38

Grizli riječi ti se pozlatile ☺ Sretno i pratimo se 😉🍀
    Petra31, ne kuzim kako ve žuto tijelo... ono se javlja poslije ovulacije, a drugi dan ciklusa ti nikako nije mogla biti 🤔 ciklusi su ti inače uredni ili?

• branca_i
    09. Ožujak 2019. 16:21

Studeni89

Branca hvala na podrsci. Razumijem tvog muza i znam kako se osjeća. Treba se boriti dokle god ima volje, a ti si mu sad najveća potpora. Koliko dugo već pokušavate?

Suprug je prošle godine u 4.mj imao Micro Tesu, pa smo već u 5. mj bili u prvom postupku. Trebali smo ih imati 5 ukupno, s obzirom na tkiva, ali je ispalo 4 na kraju. Prije Tese suprugu je trebalo više od pola godine da prihvati azoo dijagnozu. A prije toga nismo bas predugo ni pokušavali s ciljnim odnosima, ali je moja dr u Zadru odmah nakon doslovno 2 mjeseca znala da nesto ne valja pa je odmah sugerirala da suprug napravi spermiogram. Znam da to vremenski nije dugo, u odnosu na druge parove, ali da znam da nam broj postupaka nije ograničen, bilo bi mi bar malo lakše, i išla bi koliko god puta treba, a ne ovako.... Osječaš se užasno nemoćno, i ne mozeš vjerovati da vam se to događa, a zelja veća da ne moze biti veća.... 😣

Grizli
    09. Ožujak 2019. 16:50

Vaki 🚂  evo sjela ja u prvi red! 😉 Joj mene tako pere uzbudjenje i pozitiva čovječe zadnji put sam se ovako osjecala pred svadbu svoju... Hehehe... Pucaju me hormoni ocito! I zelim svima vama ovdje da ugledamo pluseve sto prije i da niti jedna cura koja je ikad i jedno slovo ovdje napisala ili planira napisat da se ne muci za svoju srecicu nego da svima od prve uspje!
    Petra meni isto nije bas jasno to za zuto tijelo. Zao mi je da je tako ispalo na kraju. Jel ti rekla sto sad, dala nesto da se povuce... 
    Magica ako mozes uzicaj gin uputnicu za betu pa si na miru i onda 21.3 samo ponovis da mozea javiti na kbc.
    Branca jel se muz definitivno odlucio na novu tesu? Jeste gledali dal ima nesto sto moze mozda pozitivno utjecat da sad dobijete vise materijala. Vjerujem kako je teško zivjet sa tom cinjenicom i boriti se sa takvim situacijama u kojoj ste vi. Nadam se da ce ovaj put ako se odlucite ponoviti biti dobitan da vam napokon dodje sreca. 

• petra31
    09. Ožujak 2019. 16:55

mimicaRI

Grizliriječi ti se pozlatile ☺ Sretno i pratimo se 😉🍀
    Petra31, ne kuzim kako ve žuto tijelo… ono se javlja poslije ovulacije, a drugi dan ciklusa ti nikako nije mogla biti 🤔 ciklusi su ti inače uredni ili?

Da ciklusi su mi uredni
    Drugi dan ciklusa je bilo zuto tijelo sta nije trebalo biti tako da ni sama neznam 17.03 idem na kontrolu😦

• dorica2019
    09. Ožujak 2019. 18:13

nemasekirancije

Cure prekrasne vijesti..krecete u nove pobjede :) drzin fige na rukama i nogama. Samo naprijed u borbu ☺☺🤞
    Magica lijepi plusic..sad dalje drzimo figiceeeee 🤞🤞😍

Jel to kod tebe plus ili sam nesto krivo povezala😍

Vaki
    09. Ožujak 2019. 18:59

Dorice - to je Magicin plus... Tko zna, možda će i Nemasekirancije napraviti test pa i ona prijavi plusić... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• dorica2019
    09. Ožujak 2019. 19:57

Vaki

Dorice - to je Magicin plus… Tko zna, možda će i Nemasekirancije napraviti test pa i ona prijavi plusić…

Hvala jer ja i nemasekirancije smo otprilike isto ja cu sutra probat Test napravit 

09. Ožujak 2019. 21:16

petra31

mimicaRI

Grizliriječi ti se pozlatile ☺ Sretno i pratimo se 😉🍀
    Petra31, ne kuzim kako ve žuto tijelo… ono se javlja poslije ovulacije, a drugi dan ciklusa ti nikako nije mogla biti 🤔 ciklusi su ti inače uredni ili?

Da ciklusi su mi uredni
    Drugi dan ciklusa je bilo zuto tijelo sta nije trebalo biti tako da ni sama neznam 17.03 idem na kontrolu😦

To ti je cista zutog tijela cim se napuhalo,cudno da ti nije dala neku terapiju

09. Ožujak 2019. 21:17

Magica cestitke na plusicu,ostalim curama sretno a Grizli tebe posebno pratim😀

sofi
    09. Ožujak 2019. 22:21

Bok cure,doselila sam se sa foruma Tko planira i radi na bebi kod vas.. dijagnoza Azoospermia. Moji nalazi svi ok. Njegovi takoder,  jos nam nedostaje urolog pregled.
    Ima li koja od vas iskustva?😩

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.