Stigao nalaz dheas 4.76 u rasponu od 0.96- 6.95
Jel to ok ? Bi trebalo to pojačati?
Perla ovo ti je super nalaz za dhea-s inace! Moj je duplo manji od tvoga! U cemu je mjereno. Cudno da je tako niska donja granica obicno je 2.65 donja. Mislim da su tu ukljucili i granicu koja ukljucuje "normalne" vrijednosti za menopauzu. Al ti se nemas sto opterecivat jer ti je vrijednost super ko curica.
nika5555 zao mi je zbog minusa!!
perlamoj dhea-s je snizen, 2,56… ali dr. nije na to uopce reagirala kod mene. tvoj je stvarno idealan!
mislim da kod vas samo treba malo srece i sve ce se posloziti.. :)
maja555kako si? poceli nekakvi simptomi?
iskrakod mene je slicna situacija-lijevi jajovod neprohodan, desni prohodan ali kazu da je pitanje u kakvom je stanju ( meni su to ustanovili preko hssg, ne laparoskopski ).
odmah smo krenuli s ivfom - prirodnim i sad cekam betu, prije neki dan imala pozitivan test!
sretno!!
Sinoc sam imala probadanje u podrucju maternice nekih sat vremena. Znaci kao da te neko zareze ziletom, bol je jaka i kratka! Prvo sam se prepala, pa sam iza isla citati i pise da je moguce da sw dogadja implatancija. Eto ja se nadam da je! Jeli koja od vas imala tako nesto??
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Iskra ja sam ti endometrioza plus hashimota plus nizak AMH. A imala sam ti 5 folikula, od toga sam dobila 3 jajne stanice, oplodile su se sve tri, dvi sam vratila, a jednu sam pohranila.
Embriji su bili od trodnevni, tada su najcesce osmostanicni kao moj jedan, a drugi mi je bio desetostanicni, znaci odlikasi! Sad je faza cekanja.
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Emenems kad ti trebas vaditi betu?
Nemasekirancije i blacky89 drzim vam 🤞🤞🤞
23.01.21. AIH
Iskra ja sam ti endometrioza plus hashimota plus nizak AMH. A imala sam ti 5 folikula, od toga sam dobila 3 jajne stanice, oplodile su se sve tri, dvi sam vratila, a jednu sam pohranila.
Embriji su bili od trodnevni, tada su najcesce osmostanicni kao moj jedan, a drugi mi je bio desetostanicni, znaci odlikasi! Sad je faza cekanja.
Sretno u čekanju,i nek bude 💟
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Jutro drage žene! Sigurno ce te se pitati tko nam sada upada u grupu 😉?! Ja vas samo želim pozdraviti, točno prije godinu dana sam ovdje u ovoj grupi iscekivala svoju punkciju. A evo danas, nakon 2 FET-a iscekujem svog bebača....ima jos nekih 20 dana do termina. Pisem vam iz razloga da neodustajete, ma koliko "pokušaja" iza vas bilo. Slabo vas pratim u zadnje vrijeme i ima puno novih imena!( a i šifru sam bila zagubila da nisam mogla komentirati, naletih na nju dok sam oslobađala ladicu u komodi za bebu). Sretno svima, samo ustrajte i puno radosti vam želim! Veliki pozdrav za Grizli, Kenguricu, BlacklBlack, Wonderland19 (mislim da imamo zajedno termin)....vas se sjecam da ste išcekivali zajedno s menom i svih drugih dragih žena koje ste mi upucivale rijeci podrske i opcenito uvele u svijet potpomognute oplodnje i u svakom trenutku bile spremne dati odgovor na bilo koji upit jer apsolutno nista o tome nisam znala. Hvala vam!
Jako lijepo Radost. Mi se neznamo al zelim ti svu srecu za tebe i tvoju bebicu. Lijepo je cuti price sa sretnim zavrsetkom i hvala ti na tome. Treba nam ovdje puno pozitive. Sve ce biti lakse ❤
Radost bas mi je drago da si se javila. I da tvoj FETac ce uskoro doc na ovaj ludi svijet! Zelim ti sto laksi porod i najzdraviju i najveseliju bebicu na svijetu! 🤞
Ima li netko još bez simptoma? Meni 9dnt ništa se ne događa, al zato mi je par dana nakon transfera lice buknilo i imala sam osjećaj da ću dobit stvari. Ja planiram testić u nedilju i betu sridu ako bog da.
Sortiraj odgovore
Najstariji