Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivkica991
    28. Veljača 2019. 16:39

Imas li smrzlica?🙂

• nemasekirancije
    28. Veljača 2019. 16:43

Zao mi je Nika. Ali digni glavu i hrabro dalje! ❤

Iskra💞
    28. Veljača 2019. 17:33

Nikitta

Joj ne znam, od državnih imaš navodno pravo na putne troškove samo u onoj koja ti je najbliža, što bi bi ST, ali ne znam da su oni na nekom dobrom glasu. Ima tu na temi cura iz ST, možda ti one daju savjet. U ZG su sve državne tu negdje, Vuk Vrhovac, Petrova, Sv. Duh, još preko uputnice radi privatnik Śkvorc i privatni Betaplus. Od privatnika ja sam bila kod dr. Lučingera, mislim da se klinika zove IVF CENTAR, sad trosim postupke u Petrovoj, a privatno još jako dobro kotiraju CITO u ST, Betaplus, Repromed, IVF Centar, Poliklinika IVF, Podobnik, sve u ZG. Nalaze privatnicima možeš poslat mailom pa ti daju mišljenje.

Super hvala😊,ako koja curka ima još što za predložit,bila bi zahvalna.
    Nalaze šaljem s "vidljivim osobnim podacima" ili ipak ne.( meni osobno ne smeta,nego nez kakva su pravila dali i oni koriste GDPR)🤔

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• perla
    28. Veljača 2019. 17:36

Stigao nalaz dheas 4.76   u rasponu od 0.96- 6.95
    Jel to ok ? Bi trebalo to pojačati? 

Vaki
    28. Veljača 2019. 18:03

Perlo - mislim da je to čisto o. k.! Sigurna sam da će ti to i doktor potvrditi... 
     Nemasekirancije - odlično, samo neka se tako nastavi. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• maja555
    28. Veljača 2019. 18:03

Iskra ja sam ti iz splita i ovo mi je prvi ivf, isla sam privatno kao sto ti je Nikitta spomenila, poliklinika Cito u Splitu. Imas njihov cijenik na internetu. 
    Imala sam transfer pa sad kroz 10-ak dana cu vadit betu i znati jeli uspio postupak. Vodi me dr.Poljak koji ti je inace i vlasnik te poliklinike i mislim da su ti oni medju jacim u RH. Mozes malo proguglati.
    Ako ces u bolnicu mozda da ti napise neka tu od cura koja je bila..

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Vaki
    28. Veljača 2019. 18:06

Iskro - ja sam sve telefonski... Nekako to ide brže na taj način...
    Cure kojima nije uspjelo - žao mi je jer točno znam kako vam je... 
    Ženice s lijepim betama - čestitam! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

ivkica991
    28. Veljača 2019. 18:50

Cure za sva pitanja rado ču vam odgovorit...❤

• Ema1987
    28. Veljača 2019. 18:58

Iskra💞

Nikitta

Naravno, ovo je ako idete koristiti 6 postupaka na teret HZZO, ako idete privatno, onda skupite sve ove gore navedene nalaze (obavite ih kod svog soc. ginekologa i preko njegovih uputnica, suprug uzima uputnicu za markere na spolne bolesti i spermiogram kod liječnika opće prakse), pripremite kešovinu i idete u neku od privatnih poliklinika gdje je procedura ista. Uzv 2 ili 3 dc i kreće akcija pikanja negdje do sredine ciklusa, potom aspiracija jajnih stanica, pri čemu partner da svoj doprinos i onda se, ako se stanice oplode, ide na 

Nikitta,Hvala ti na objašnjenju,koje su državne opcije dobre di krenut,a koje privatne.??
    Većinu nalaza imamo,dali je najbolje telefonom ih kontaktirat ili mejlom???
    Ja sam iz Zadra tako da mi je sve to još jako nepoznato nego što uspijem isčitat iz Vaših postova i komentara pa nešto "ubirem"😉

Iskra, ja sam ti isto iz Zadra, prva dva stimulirana sam imala kod škvorca (moju preporuku nema a sad, svatko ima drugačije mišljenje). Sljedeće planiram u Petrovu, a ako ne uspije, privatno u Cito u Split. Imamo pravo na putne troškove, samo moraš uzeti kod svoje ginekologice putni nalog prije nego kreneš za Zg. 

emenems8
    28. Veljača 2019. 19:13

nemasekirancije

To cureeee napokon lijeoe vijesti :)

Proslo :)! Imamo 4 jajne. Koliko ih je zrelih i to nemam pojma. Stvarno nije jako bolilo. Kazu cure tamo koje su bile samnom u sobi da jako ovisi koji dr ti radi punkciju. Meni je manja bol nego prohodnost. Sad drzimo fige da se oplode :) i u subotu dolazimo..i onda ili transfer odmah ili drugi dan,ovisno kaj i koliko se oplodi. Kaze dr da cemo vracati jednu.

bravo, i mene je vise boljela prohodnost nego aspiracija..sretno, da se sada lijepo oplode pa da imate i smrzlice :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani