Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maja555
    01. Ožujak 2019. 11:00

Pencil jesi li ikako imala ikakve simptome? 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

emenems8
    01. Ožujak 2019. 11:31

curke jutros sam vadila betu i iznosi 588 ( 14 dnt ) 
    još mi je sve to nekako nestvarno.. 
    maja555 drzim fige da se radi o implantaciji!! sretno!
    u ovih 14 dana sam odlazila na wc u potrazi za implantacijskim krvarenjem i nekako su svi simptomi splasnuli 10, 11 dnt - bila sam uvjerena da nista..
    kod mene su 4 dnt počeli lagani grčevi i bolovi u križima.. ako nekome pomogne u praćenju simptoma nakon et.

• maja555
    01. Ožujak 2019. 11:37

Emenems8 cestitam ti! Sretno dalje i da ti se pridruzimo mi cekalice! 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• perla
    01. Ožujak 2019. 11:43

Grizli

perla

Stigao nalaz dheas 4.76 u rasponu od 0.96- 6.95
    Jel to ok ? Bi trebalo to pojačati?

Perla ovo ti je super nalaz za dhea-s inace! Moj je duplo manji od tvoga! U cemu je mjereno. Cudno da je tako niska donja granica obicno je 2.65 donja. Mislim da su tu ukljucili i granicu koja ukljucuje "normalne" vrijednosti za menopauzu. Al ti se nemas sto opterecivat jer ti je vrijednost super ko curica.

Znači da ne naručujem to? Jel ide to možda na recept? Ne znam više šta ću.Samo nižem dobre nalaze, a uspjeh nigdje.Jedino još kariogram. Ali mislim ako već imam dijete da je to isključeno ili? 

• Pencil
    01. Ožujak 2019. 11:49

maja555

Pencil jesi li ikako imala ikakve simptome?

Samo par dana nakon transfera sam 2 dana imala kao grčiće da ću stvari dobit i lice mi buknilo tada isto. Od tada ništa.. 

• Pencil
    01. Ožujak 2019. 11:51

Emenems bravo za betu 
    Ima li netko da se piškimo skupa u nedilju ? 

Grizli
    01. Ožujak 2019. 11:51

Emenems cestitam! Predivna beta! Zelim ti uspjesnu trudnocu!
    Nikita ton poruke je bio za k*, to mi je poslala osoba koja je eto od svoje snahe cula da i mi idemo na mpo, jer je tu svoju snahu izvrijedjala i svasta nesto jer to je grijeh kuzis ici na mpo, pa kao sta ne moze biti kao sve normalne zene i navele mene za primjer pa joj ova rekla da smo i mi u mpo... I onda se kokos narajcala i poslala mi to kao eto da znam i ja posto njena snaha nije mi sigurno javila. Inace zena je bas zatucana i sta kazu popovi to je to jedino ispravno. 🤮🤮🤮🤮 Mislim nema nikakvo prvao nista mi ni govoriti i iskreno zaboli me za njeno misljenje, nisamo od onih sto pate na tudja misljenja, al uvijedi te znas cak i komentar nebitnih ljudi. Dodje mi da joj glavu okrenem.
    Perla ne iaplati ti se narucivati to kad je tvoj nalaz super uredan! Mislim da nema cak ni na recept. Kariogram ne znam koliko ima smisla jer vjerojatno ce ti rec posto imas dijete i nemas 20 godina da je sve to smanjene plodnosti uzrokovane tvojim godinama. Mislim da bis trebala probat nadomjestcima napraviti maximum za kvalitetu sto mozes. Jesi pitala misljenje druge klinike mozda ti oni navedu jos neku pretragu sto bi dobro dosla. 

sunshine25
    01. Ožujak 2019. 12:02

Emenems čestitke!! 💚 
    Grizli, samo bih ti htjela reći primjer moje svekrve. Žena je jako jaaaako pobožna, isto funkcionira na sistem što pop kaže tako je. Inače je jako dobra žena i dala bi nam i svoju ruku da može, stvarno..
    Kad smo mi krenuli u sve ovo, ja nisam htjela ništa tajiti jer bi mi to bio još veći presing uz pitanja kad će beba. Pa smo tako rekli i njoj. Prvo me davila s etičkim, moralnim-crkvenim glupostima. A sada, žena si je nakupovala literature o mpo, zna što je punkcija, što je icsi a što ivf 😂 želim ti reći da ljudi mijenjaju lako svoje stavove kad se nađu u situaciji da su njihovi najbliži u tom, a jako je ružno što se nebitni ljudi petljaju. Da se slučajno njena snaha našla u situaciji u kakvoj smo mi, vjeruj mi da bi i ta pametnica promijenila mišljenje. Drži se i glavu gore! Ko ih j....

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• nemasekirancije
    01. Ožujak 2019. 12:13

Emenems cestitam ti od ❤!!! Nekako sam znala da ce to biti to ;)! 
    Grizli daj molim te...tko ih j kak je rekla sunshine! Negativne ljude i negativne komentare treba izbjegavati i micati od sebe..oni nam tako nista ne donose!!!

Beba
    01. Ožujak 2019. 12:39

Grizli ja sam isto vjernica i ljuti me šta svećenici svašta pričaju,ja sam i nedavno sa jednim imala raspravu o tome. Meni vjera u životu puno znači,idem u crkvu i nisam nikad skrivala mpo,meni je to dar s neba. Ali moramo shvatiti i drugačija mišljenja - njih u biti smeta to šta dr odlučuju koji embriji idu u oplodnju i šta se poslije zamrznuti embriji uništavaju,za njih su to sve djeca. Ista stvar je kod abortusa koji ja osobno ne bi nikad zabranila ,jer se tako ništa ne bi riješilo- žene bi to radile ilegalno,ali normalno da je Crkva za zabranu,inače bi pogazila vlastita načela. Ono šta želim reći je da svi mi imamo svoj unutarnji kompas i znamo šta je ispravno a šta nije,a ovo kroz šta mi prolazimo može samo bit iz ljubavi. Ne obaziri se na lažne moraliste.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.