nika5555 zao mi je zbog minusa!!
perla moj dhea-s je snizen, 2,56... ali dr. nije na to uopce reagirala kod mene. tvoj je stvarno idealan!
mislim da kod vas samo treba malo srece i sve ce se posloziti.. :)
maja555 kako si? poceli nekakvi simptomi?
iskra kod mene je slicna situacija-lijevi jajovod neprohodan, desni prohodan ali kazu da je pitanje u kakvom je stanju ( meni su to ustanovili preko hssg, ne laparoskopski ).
odmah smo krenuli s ivfom - prirodnim i sad cekam betu, prije neki dan imala pozitivan test!
sretno!!
Ja sam se uvijek ponašala normalno nakon punkcije pa mi je jednom pozlilo kad sam se natovarila vrećicama u trgovini. Doslovno mi je sve bilo bijelo pred očima i samo sam se srušila. Nakon par minuta kao da se ništa nije dogodilo. Eventualno sitna probadanja... Treba ipak malo usporiti...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Bol poslije punkcije je normalna više odmarajte i slobodno si popijte tabletu za bol.bol može trajati danima a i jajnici jako puno uvecani..meni je to bila kao neka menstrualna bol al bez tablete nisam ni mogla ni htjela..nekoga boli jace nekoga manje..
Sve ovisi o broju stanica hormona...
Nasty hvala ti na objašnjenju,u idući čet.idem vadit punte pa ću onda i krenut zvati.Valjda će se netko javit😁
emenemss8 bravooo držim🤞i očekujemo veliku betu,sretno.
Blacky89 hvala i ja isto želim svima Vama veliki +💟
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Mary2211 beta ti je brutalna, navijam za blizanceke na uzv-u 😘
Ivkica991 cestitam, neka bude skolska 😉
Iskra dobrodošla, da ti se brzo ostvare zelje i da se preseliš na veseliju temu 😉
Blacky89 drzim fige da sve izdrze do ponedjeljka 😉
Nemasekiracije cestitam na hrabrosti, navijam da se sve oplode 😉
Nika5555 zao mi je draga, znam kako ti je nazalost, isplaci se, izbaci bijes iz sebe i hrabro naprijed 😘
Meni danas 3 dc, pocela sam se bockati....prosli stimulirani bila sam na puregonu, a sad dobila rekovelle. Jel koja od vas bila na toj terapiji? Kakav je bio rez?
Blacky budemo cekale ove iskusnije da nam kazu :)
Aha 😆
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
ninna1804 tnx😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Blacky budemo cekale ove iskusnije da nam kazu :)
Aha 😆
😂😂😂😂😂😂😂
Ja se bas osjecam ko da sam se iznutra porezala i sad kad napravim neki pokret il hodam me boli. Tocni takva bol. Nije jaka i samo je na pokrete! A to je sve normalno ja mislim ipak nas bodu
Mary i Ivkica cestitam na lijepim betama i zelim sretne i uredne trudnoce!
Nemasekirancije i Blacky normalno je osjecat bol, probadanja, osjecaj napuhanosti...nakon punkcije. Najvaznije da se uredno mokri koliko se i unese tekucine i ipak malo odmarajte bolje je za vase embrice kad ih budu vratili da se vi sto vise oporavite!
Nika bas mi je zao za minus.😒
Nego cure htjela sam pitat jel ste vi procitale ili cule onu ludost o mpo sto je izjavio neki pop iz Hvara! Ja sam ostala zgrozena iskreno! A zenskoj koja mi je to poslala uz poruke eto vidis doslo da odem ocerupat kosu!
Sortiraj odgovore
Najstariji