Od 3 folikula dobili smo 3 oplođene, sutra transfer
Sretno daljee da ubrzoo ugledate +😉😊
Molim vas ako mi mozete reci dali poslije stoperice zna boliti u jajnicima?
Sinoc sam primila stopericu u 22
I dosta me boli dole
Pa neznam dal je to normalnoo
Da, i leđa mene ili bubrezi
Ok hvala
Onda je valjda normalno
Johan ne znam gdje ti frendica ide u postupke, ali u državnim bolnicama se nakon full stimulacije preporuča minimum 3-4 mjeseca pauze. Ipak se radi o velikim dozama lijekova i tijelo je šokirano, treba pauzu. Iz mjeseca u mjesec se može ići ako se radi o blagoj stimulaciji, tako sam ja išla, kad sam išla privatno. Sad sam u 9 mj. bila na full stimulaciji u Petrovoj i morala sam raditi pauzu 4 mjeseca, ali evo i to se oteglo radi endometrioze, tako da idem opet u stimulirani tek krajem ožujka.
Pencil super rezultat!!
Petra31 to je sasvim normalno!
Ide na vv al mozda ce sad ic na prirodni
Pozdrav curke! Evo mene ko padobranca na ovom forumu 😂 nakon 3 i pol godine borbe s neplodnoscu u cetvrtak idem na VV na prvi pregled i dogovor kod doktorice Jukic pa me zanima što ocekivat i kako se pripremit?
Od 3 folikula dobili smo 3 oplođene, sutra transfer
Sretnooooo🤞😊
Hrabrice - sama sam se pikala jer mi je VV daleko. Sve ti tamo objasne i puste da sama probaš miješati. Imaju dosta vode u tim malim bočicama pa vježbaš. Ako ti nije daleko možeš i tamo dolaziti.
Meni je jučer konačno došla vještica i baš je nekako oskudna. Je li to tako nakon duphastona? Uvijek mi je obilnija od ovog sad. Komotno bih mogla čitav dan prohodati s istim uloškom! ??
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hellena - ako nemaš ništa sa sobom od dokumentacije onda ćeš prvo morati obaviti papu, briseve, markere, hormone i mužić spermiogram. Zatim ćete se dogovoriti za postupak, ovisno o nalazima. Pogledati će te ultrazvukom i tako... Sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hrabrice - sama sam se pikala jer mi je VV daleko. Sve ti tamo objasne i puste da sama probaš miješati. Imaju dosta vode u tim malim bočicama pa vježbaš. Ako ti nije daleko možeš i tamo dolaziti.
Meni je jučer konačno došla vještica i baš je nekako oskudna. Je li to tako nakon duphastona? Uvijek mi je obilnija od ovog sad. Komotno bih mogla čitav dan prohodati s istim uloškom! ??
Vaki i kod mene je nakon duphastona bila oskudna menga...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji