Maja5555 sretno 😊
Pencil super 🤗
Johan i samo opušteno… a bas mi je zao… sad hrabro u nove pobjede. Samo opušteno super pa imas smrzlice i mozes odmah u fet.
Ja se evo pikam i pikam… jos ne osjetim neke promjene…
Da idemo naprijed...cak sam mislila da ce mi dr.praviti pauzu ali nije...rekao je da odmah mozemo dalje...odlicno...samo se ti pikaj...mozda ces imati neke promjene kao napuhanost, zelja za hranom tako sam bar ja 😊...ja sada ne moram inekcije nego pijem estrofem 3x1
Maja i blacky drzite se jos maloooooo :)! Drago mi je da ste ok. Daa, ja se prvi put pikam i ovaj gonal je laganini hehe. Danas tek drugi dan pikice. Ovaj tvoj kolac mi se nikako ne svidja hahaha.
Vakiiii drzim fige za sutra :)!!! Javi se 😍
Takodjer, drzi se... ja sam blizu poliklinke pa se ne moram sam pikati nego skoknem do njih ko na kavu... 😂😂
Kad bi tebi i blacky trebao biti uzv i aspiracija??
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Johan - meni je došla tek 4. dan nakon prestanka.
Pencil - vele da je to još bolje za implantaciju...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Maja5555 sretno 😊
Pencil super 🤗
Johan i samo opušteno… a bas mi je zao… sad hrabro u nove pobjede. Samo opušteno super pa imas smrzlice i mozes odmah u fet.
Ja se evo pikam i pikam… jos ne osjetim neke promjene…
Nemam smrzlice,bila na pripodnom i imala 1j.s
Johan - meni je došla tek 4. dan nakon prestanka.
Pencil - vele da je to još bolje za implantaciju…
Ma boli me koda cu sad dobit danas 2 dan,a nikako da dodje...
Curke, javljam da mi je tsh pao s 4.6 na 2.4 u 3 tjedna. Škvorc kaže da je to super i da nemamo što više odgađati. U petak na ultrazvuk prije M, i sljedeći tjedan krećem s pikanjem :) konačno!!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Maja i blacky drzite se jos maloooooo :)! Drago mi je da ste ok. Daa, ja se prvi put pikam i ovaj gonal je laganini hehe. Danas tek drugi dan pikice. Ovaj tvoj kolac mi se nikako ne svidja hahaha.
Vakiiii drzim fige za sutra :)!!! Javi se 😍
Takodjer, drzi se… ja sam blizu poliklinke pa se ne moram sam pikati nego skoknem do njih ko na kavu… 😂😂
Kad bi tebi i blacky trebao biti uzv i aspiracija??
Ja tek idem u subotu na prvi uzv.
Sunshineee napokon :)! Odlicno.
Daaaa, stvarno konačno 😂 javim u petak što sam dobila!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji