Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    19. Veljača 2019. 15:39

Vaki i meni ti je tak bila. To je ok :)! Jel ti to nama sad kreces :)?
    Pencil odlican rez, sretno dalje :).
    Hellena meni je doktorica odlicna. I ja sam kod nje. Vaki ti je sve rekla. Ako sta te jos zanima samo pisi :)

• Blacky89
    19. Veljača 2019. 16:47

Maja5555 sretno 😊
    Pencil super 🤗
    Johan i samo opušteno... a bas mi je zao... sad hrabro u nove pobjede. Samo opušteno super pa imas smrzlice i mozes odmah u fet. 
    Ja se evo pikam i pikam... jos ne osjetim neke promjene... 

Ena1989
    19. Veljača 2019. 17:08

U ovih tjedan dana napravila nalaze za spolne hormone, stitnjacu, brisevi i markeri na spolne bolesti,papa test i krvna grupa. Jedino mi je AMH nalaz star godinu dana i mužev spermiogram. 
    Hvala Bogu pa imam dobrog ginekologa i još bolju medicinsku sestru koji su se stvarno zauzeli za mene i poslali me na sve kaj su mogli prije konačne odluke da krečemo u Zg.
     Ovaj put idem sama jer je muž na terenu a danas sasvim slučajno dobila termin za četvrtak. Krećemo u nove bitke i nadam se pobjede  😃

• Blacky89
    19. Veljača 2019. 17:10

Ajme ženske, pa onaj orgalutran ima iglu... bolje da ju nema... tuuuupooo! 
    Poslije igle na gonalu, ovo je bilo kao da kolcem bodem trbuh 😂😂😂

• maja555
    19. Veljača 2019. 17:15

Blacky89

Maja5555 sretno 😊
    Pencil super 🤗
    Johan i samo opušteno… a bas mi je zao… sad hrabro u nove pobjede. Samo opušteno super pa imas smrzlice i mozes odmah u fet.
    Ja se evo pikam i pikam… jos ne osjetim neke promjene…

Ja jos sutra inekcija. A osjetim kako mi se stomak napuhao i boli me malo kao kad imam mjesecnicu. Nije strasno al osjecam.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Vaki
    19. Veljača 2019. 17:20

Blacky - da, baš je koma. Nikako da se time probuši koža... Mislim da nema gore igle od ove. 
    Nemasekirancije - da, sutra ćemo vidjeti je li pukla cista. Nadam se da je pa onda krećemo... 
    Hellena - super, onda većinu toga već imaš pa idući ciklus možete krenuti. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

samo_opusteno
    19. Veljača 2019. 18:01

Blacky89

Ajme ženske, pa onaj orgalutran ima iglu… bolje da ju nema… tuuuupooo!
    Poslije igle na gonalu, ovo je bilo kao da kolcem bodem trbuh 😂😂😂

😂😂😂Da da znam kako ti je...mrzila sam tu iglu...kao da je tupa...a debela da ne pricam...uf...koma

• nemasekirancije
    19. Veljača 2019. 18:05

Maja i blacky drzite se jos maloooooo :)! Drago mi je da ste ok. Daa, ja se prvi put pikam i ovaj gonal je laganini hehe. Danas tek drugi dan pikice. Ovaj tvoj kolac mi se nikako ne svidja hahaha.
    Vakiiii drzim fige za sutra :)!!! Javi se 😍

samo_opusteno
    19. Veljača 2019. 18:06

Blacky89

Maja5555 sretno 😊
    Pencil super 🤗
    Johan i samo opušteno… a bas mi je zao… sad hrabro u nove pobjede. Samo opušteno super pa imas smrzlice i mozes odmah u fet.
    Ja se evo pikam i pikam… jos ne osjetim neke promjene…

Da idemo naprijed...cak sam mislila da ce mi dr.praviti pauzu ali nije...rekao je da odmah  mozemo dalje...odlicno...samo se ti pikaj...mozda ces imati neke promjene kao napuhanost, zelja za hranom tako sam bar ja 😊...ja sada ne moram inekcije nego pijem estrofem 3x1 

• maja555
    19. Veljača 2019. 18:34

nemasekirancije

Maja i blacky drzite se jos maloooooo :)! Drago mi je da ste ok. Daa, ja se prvi put pikam i ovaj gonal je laganini hehe. Danas tek drugi dan pikice. Ovaj tvoj kolac mi se nikako ne svidja hahaha.
    Vakiiii drzim fige za sutra :)!!! Javi se 😍

Takodjer, drzi se... ja sam blizu poliklinke pa se ne moram sam pikati nego skoknem do njih ko na kavu... 😂😂
    Kad bi tebi i blacky trebao biti uzv i aspiracija??

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani