Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samo_opusteno
    18. Veljača 2019. 16:58

Nikitta

Cure,žao mi je jako za negativne bete. ☹️ Samo hrabro dalje, ali danas (i još puno dana poslije ako treba) normalno je da budete ljute, tužne i razočarane. Srećom da imaš smrzliće Samo_opusteno 🥰 Johan imate li vi smrzlića?
    Hrabrice koliko se sjećam ti si na VV? Ja znam proceduru za Petrovu. Lijekovi se dobiju na licu mjesta, naravski, prije toga se naručiš na konzultacije tako da oni računaju da ideš u postupak i odvoje lijekove na vrijeme. Inekcije daju u 17h u Petrovoj, ili se sama pikaš između 17-18h. Štoperica ovisi o uzv, bude između 21 i 23h, najčešće 22h. Ja sam dobro, radno, sutra zadnja pilula pa čekanje menge. Iskreno, ne znam šta ako prokrvariš prije, vjerojatno bi trebalo popit kutiju do kraja. Probaj pročitati u uputstvima?

Hvala Nikitta...da ja imam 4 blastociste...nadam se da ce biti nesto nesto od toga😊

Grizli
    18. Veljača 2019. 17:01

Nemasekirancije moze odmah nakon sto prestane tablete krenut na maticnu ne treba nikakva pauza ni niste. Uz to ne mora nis vise uzimati! Za 15 dana neće biti extra rezultata al biti ce. Moj je pio od veber pcelara. I jos nesto ne znam kolika je sad bila apstinencija al kod slabe pokretljivosti bolje je prije nego da uzorak da ima pauzu najmanje 4-5 dana. Moj sad zadnje vrijeme prakticira 7-10 i rezultati su daleko bolji od prvih puta. 
    Magica aha specijalizant je sad na redu. Imala je specijalizanticu dosta vremena. Ona uvijek ima nekog tako da nekima to smeta sta neke preglede rade specijalizanti al meni je svejedno dokle god ona to prati pod budnim okom. Cak i kad sam mislila da ne prati, na kraju je napisala nalaz a da joj specijalizanti nisu rekli ni A, a radili su folikulometiju, a ona pricala sa sestrom. Tako da ja sam zadovoljna. Ekipa je stvarno super i nadam se da ce ti uspjet ovaj postupak. 

samo_opusteno
    18. Veljača 2019. 17:13

ninna1804

Samo opusteno, Johan …zao mi je sto ovog puta nije uspjelo, ali glavu gore i u nove pokusaje, jednom mora biti dobitan. Ja si dopustim dan, dva suze i tugu, izbacim iz sebe sve negativno, bude kasnije lakse
    Meni danas 7dnt, prvi tjedan prosao lakse, slijedi ovaj napetiji

Idemo dalje da...
    Ninna hvala na rijecima...kod mene nema tuge za sada...iako ne bi bilo lose izbaciti negativu...da ovaj tjedan ce ti biti napetiji,tako je i meni bilo...al nadam se da ce ti biti dobitan...zelim ti veeeliku betu🤞👏😘

• Magica
    18. Veljača 2019. 17:19

Grizli

Nemasekirancijemoze odmah nakon sto prestane tablete krenut na maticnu ne treba nikakva pauza ni niste. Uz to ne mora nis vise uzimati! Za 15 dana neće biti extra rezultata al biti ce. Moj je pio od veber pcelara. I jos nesto ne znam kolika je sad bila apstinencija al kod slabe pokretljivosti bolje je prije nego da uzorak da ima pauzu najmanje 4-5 dana. Moj sad zadnje vrijeme prakticira 7-10 i rezultati su daleko bolji od prvih puta.
    Magica aha specijalizant je sad na redu. Imala je specijalizanticu dosta vremena. Ona uvijek ima nekog tako da nekima to smeta sta neke preglede rade specijalizanti al meni je svejedno dokle god ona to prati pod budnim okom. Cak i kad sam mislila da ne prati, na kraju je napisala nalaz a da joj specijalizanti nisu rekli ni A, a radili su folikulometiju, a ona pricala sa sestrom. Tako da ja sam zadovoljna. Ekipa je stvarno super i nadam se da ce ti uspjet ovaj postupak.

Bio mi prvo taj decko gledao pa je njoj reko da i ona jos jednom pogle i onda je ona i sve super prosli. Ja nemam problema stime neka gleda i radi ko god samo da rade kako treba. A i ja se bas nadam da ce sve dobro proc i da ce bit sta ovaj mjesec. 

• nemasekirancije
    18. Veljača 2019. 17:48

Grizli

Nemasekirancijemoze odmah nakon sto prestane tablete krenut na maticnu ne treba nikakva pauza ni niste. Uz to ne mora nis vise uzimati! Za 15 dana neće biti extra rezultata al biti ce. Moj je pio od veber pcelara. I jos nesto ne znam kolika je sad bila apstinencija al kod slabe pokretljivosti bolje je prije nego da uzorak da ima pauzu najmanje 4-5 dana. Moj sad zadnje vrijeme prakticira 7-10 i rezultati su daleko bolji od prvih puta.

Apstinencija je bila 3 dana ili 2 dana. Ne sjecam se tocno. Cekaj...znaci kod slabe pokretljivosti je bolje kad je dulja apstinencija ili?

Vaki
    18. Veljača 2019. 17:48

Na VV se pika ujutro! 
    Nemasekirancije - mužić treba biti i na transferu, moj uvijek ode na posao pa se vrati kad dođem iz sale. Potpiše što treba i vozi me doma, a ja se fino zahvalim na stražnjim sjedalima... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• nemasekirancije
    18. Veljača 2019. 17:57

Vaki

Na VV se pika ujutro!
    Nemasekirancije - mužić treba biti i na transferu, moj uvijek ode na posao pa se vrati kad dođem iz sale. Potpiše što treba i vozi me doma, a ja se fino zahvalim na stražnjim sjedalima…

A kak se saznaje dali se oplodilo i kad ce transfer? Mislim da sam cula negdje da se dodje 3ci dan pa se ceka rezultat tamo, pa opet 5ti ako treba..ili? Sta onda oba dana i on doci? 

Grizli
    18. Veljača 2019. 18:33

nemasekirancije

Grizli

Apstinencija je bila 3 dana ili 2 dana. Ne sjecam se tocno. Cekaj…znaci kod slabe pokretljivosti je bolje kad je dulja apstinencija ili?

Tako je kod sporih je bolje imat vecu apstinenciju za bolji rezultat. 

Vaki
    18. Veljača 2019. 18:45

Tako je... Ako ih imaš malo onda ti 2 vraćaju, a ostale zamrznu. Ne čekaju peti dan. Ako ih imaš više onda sve puštaju do petog dana pa dolaziš dva puta. Nije svugdje tako, ali na VV je takva procedura. Npr. kad sam imala 6 jajnih stanica onda su mi 2 vratili, a ostale zamrzli. Sve su bile odlične AA pa ih ipak nisu pustili do 5. dana. Tek kad sam ih imala preko 12 onda su mi 3. dan rekli da dođem za 2 dana na transfer. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• nemasekirancije
    18. Veljača 2019. 19:13

Grizli

nemasekirancije

Grizli

Apstinencija je bila 3 dana ili 2 dana. Ne sjecam se tocno. Cekaj…znaci kod slabe pokretljivosti je bolje kad je dulja apstinencija ili?

Tako je kod sporih je bolje imat vecu apstinenciju za bolji rezultat.

E al citala sam da je obratno..kao ako je manje dana je manja brojnost, a ako je vise od 7 dana su sporiji. Hm..?
    Vaki, kuzim da. A nista ja dodjem ako ce trebati, oba dana, a on ako dodje do transfera ga zovem da dodje i bude na stand byu na poslu lol. 
    Polako treba doci do toga.
    Samo jos za njega nismo oametni..ima jos par tableta profertila i sad neznam dal kad to popije predje odmah na maticnu ili da kupim opet kutiju profertila pa tek nakon ovof postupka maticna. Negdje sam citala da se nakon profertila zna pogorsati spermio..pa neznam dal ce to maticna uspijeti odrzati u tako kratkom razdoblju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.