Evo da javim, nema ciste… Dugi protokol! Dobila sam decapeptyle za 10 dana, a onda ćemo vidjeti što ću dobiti za stimulaciju…
Bravoooo! I sad po mrvu!! Vjerojatno znaš pa da te pitam...taj dugi protokol meni nikako nije jasan... Znači pilule sam odradila 1 mj, u srijedu dobivam neku pikicu za supresiju i ostatak lijekova...i kaj nakon tog? Ok jasno mi je da ide stimulacija ali jel se to sve događa u istom ciklusu (supresija i stimulacija) ? Taj dio me buni...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Od 21. dc si daješ pikice, 10 dana. Stimulaciju dobivaš u idućem ciklusu, ali nastavljaš s decapeptylom. To traje...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Book curee! Evo da vam kazem da u 3. mjesecu krecem na svoj 1.IVF, prirodni... uh...malo me frka jer ne znam što me ceka,a opet uzbuđenje jer ce se napokon poceti nesto konkretno desavati... Tko je bio na prirodnom IVF-u nek mi nesto napise da znam otprilike sto me ceka. Dvim curama zelim puno srece u svojim postupcima,da sve napokon ugledamo taj plusić...😍😍😍😍
Od 21. dc si daješ pikice, 10 dana. Stimulaciju dobivaš u idućem ciklusu, ali nastavljaš s decapeptylom. To traje…
Hm kak.. 😕 Ja bi prvu trebala dobit na 3.dc tu supresiju il sto to vec je.. tako smo dog zato mi i nije jasno.. Kao pocet cemo s tim i onda uskoro sa stimulacijom pa mi nije jasno hoce li punkcija bit u tom istom ciklusu..
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Book curee! Evo da vam kazem da u 3. mjesecu krecem na svoj 1.IVF, prirodni… uh…malo me frka jer ne znam što me ceka,a opet uzbuđenje jer ce se napokon poceti nesto konkretno desavati… Tko je bio na prirodnom IVF-u nek mi nesto napise da znam otprilike sto me ceka. Dvim curama zelim puno srece u svojim postupcima,da sve napokon ugledamo taj plusić…😍😍😍😍
Hej draga. Ja sam ti bila prosli mj. Bila sam na klomifenima, dobila samo jedan folikul koji je nazalost pukao prije punkcije. Tak da do punkcije nisam dosla. Sad smo ovaj mj u stimuliranom.
Book curee! Evo da vam kazem da u 3. mjesecu krecem na svoj 1.IVF, prirodni… uh…malo me frka jer ne znam što me ceka,a opet uzbuđenje jer ce se napokon poceti nesto konkretno desavati… Tko je bio na prirodnom IVF-u nek mi nesto napise da znam otprilike sto me ceka. Dvim curama zelim puno srece u svojim postupcima,da sve napokon ugledamo taj plusić…😍😍😍😍
Hej draga. Ja sam ti bila prosli mj. Bila sam na klomifenima, dobila samo jedan folikul koji je nazalost pukao prije punkcije. Tak da do punkcije nisam dosla. Sad smo ovaj mj u stimuliranom.
Kako si mi? Jesi krenula sa stimulacijom?
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Ajoooj,i meni je doktorica rekla kak cemo koristit Klomifene za stimulaciju,ne ocekujem nesto puno folikula jer sam i na inseminaciji uz klomifene imala svega dva folikula,jedan na ljevom jedan na desnom jajniku.
bok Mala_martina1990 evo ja sam ti trenutno u 2. prirodnom, imala sam transfer prije 5 dana.
Ja nisam dobivala nikakve lijekove osim stoperice, znaci pratili su moju prirodnu ovulaciju i 1 folikul.
Naruce te 8 dc na prvu folikulometriju i onda prate da li se izdvojio dominantan folikul. Poslije te narucuju ovisno o velicini folikula, ali vecinom za dva dana ( 10 dc )...
Kad bude dovoljno velik od 16 - 20 mm ide ti stoperica taj dan oko 22 h.
Onda za 36 h dolazis na aspiraciju jajne stanice.
Nakon aspiracije ako nadu jajnu stanicu u tom vodecem folikulu nastupa oplodnja ( tvoj partner mora dati svoj doprinos taj dan )
I onda nakon 3 dana ako do oplodnje dode ides na transfer i cekaaas ...
slobodno pitaj ako te jos nesto zanima, sretno!!!
bok Mala_martina1990evo ja sam ti trenutno u 2. prirodnom, imala sam transfer prije 5 dana.
Ja nisam dobivala nikakve lijekove osim stoperice, znaci pratili su moju prirodnu ovulaciju i 1 folikul.
Naruce te 8 dc na prvu folikulometriju i onda prate da li se izdvojio dominantan folikul. Poslije te narucuju ovisno o velicini folikula, ali vecinom za dva dana ( 10 dc )…
Kad bude dovoljno velik od 16 - 20 mm ide ti stoperica taj dan oko 22 h.
Onda za 36 h dolazis na aspiraciju jajne stanice.
Nakon aspiracije ako nadu jajnu stanicu u tom vodecem folikulu nastupa oplodnja ( tvoj partner mora dati svoj doprinos taj dan )
I onda nakon 3 dana ako do oplodnje dode ides na transfer i cekaaas …
slobodno pitaj ako te jos nesto zanima, sretno!!!
Bas ti hvala na detaljnom opisu.🤗🤗🤗 koliko su tebi folikula punktirali,tj koliko si ih imala na kraju,?
Sortiraj odgovore
Najstariji