Prehladila sam se ko pas, a ujutro transfer. Ima li veze?!
Meni je biologica rekla da je to i bolje kad ti blago padne imunitet, da se tijelo onda me bori da izbaci "strano tijelo" nego ga prihvati. Također je rekla da nekim ženama daju i korzikosteroide ako si previše zdrav, da ti malo padne imunitet za lakše primanje točkice Sretno draga
Pencil sretno...
Maja meni je uzv danas 7dc... vidjeti cemo kako reagiram na lijekove... kada mi je radio 2dc uzv imala sam 16 AFC. Danas cu znati kako rastu. Ja jos uvijek ne osjetim neke promjene. Sve normalno... a sto se tiče aspiracije nemam pojma kada ce bit... računam negdje sredina idućeg tjedna.
Joj zlo mi je jedino kad se sjetim da se danas opet moram piknut s onim kolcem, dodje mi da prvo odem malo naoštrit iglu. 😂
Cure evo mi sve dogovorili - dugi protokol. Do utorka sam na pilulama i u srijedu prva pika u bolnici. Tad preuzimam i lijekove i krecemo 💓💪 Sto mogu ocekivati od dugog protokola? Iskustva?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Pencil sretno!Ja sam prošli tjedan bila kao pas prehladena a do transfera prošlo!Pa sam bila ljuta posto sam čula da i to nije lose da malo padne imunitet!Ja lajem a MM gleda dali sam normalna!Tako da eto!😏Meni danas 2 dnt a simptomi standarni 😭 ,kao da cu dobiti svaki cas!To mi se opće ne sviđa!Beta je 1.3 al eto ne nadam se bas !Bojim se tog osjećaja nakon tolikih razočaranja!
Hrabrice - meni je još u 10. mjesecu dogovoreno za dugi protokol pa nikako da krenem, uvijek nešto. Tako da nemam iskustva, ali znam da je dobro za cure s endometriozom. Danas ću znati ako je još uvijek u planu dugi ili neki drugi protokol. Samo da je sve o. k. i da nema ciste... Javim!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hrabrice - meni je još u 10. mjesecu dogovoreno za dugi protokol pa nikako da krenem, uvijek nešto. Tako da nemam iskustva, ali znam da je dobro za cure s endometriozom. Danas ću znati ako je još uvijek u planu dugi ili neki drugi protokol. Samo da je sve o. k. i da nema ciste… Javim!
Drzim ti fige i javi obavezno 💓💓 Malo me stiltalo kad je rekla da je endo ocito opet aktivna i da bi zato dugi ali ok.. Sve za + 💓
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Bit će to super Hrabrice, ja nisam imala nikad dugi protokol, ali ovo moje pijenje pilula 2 ciklusa, pa onda stimulirani - bi se moglo nazvati tako. Predugi protokol 🤦🏼♀️😂
Vaki javi obavezno, stvarno je vrijeme da cista ode! 🤞🏻
Johan meni dođe menga cca 4-5 dana od zadnjeg utrića.
a joj bome predugi :/ skidam kapu za strpljenje <3 A kak to da te nikad nisu slali na dugi uz endo? I sad općenito, razlika između dugog i kratkog je zapravo u količini pikanja plus što u dugom još ubace i pilule (ako se ne varam) ili? Iskreno se nadam da su mi ovdje šanse ipak veće.. Jel mi vjerujete da nastojim što manje iščitavati gluposti po netu da se ne zakačim na nešto što ne drži vodu, radije ovdje vas pitam i s vama komentiram ..
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Bokic zenskice evo da vam javim bila sam danas oped na folikulometriji i folikul super ne predaju kaze bolje nego ocekivano. I da mi ne treba nikakvu injekciju za sad davat i za dva dana oped na kontrolu.
Evo da javim, nema ciste... Dugi protokol! Dobila sam decapeptyle za 10 dana, a onda ćemo vidjeti što ću dobiti za stimulaciju...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji