Magica, sve sto ti donese trudnocu nije lose. Ono sto nije dobro je da ako ne uspije, a dodaju ti injekcije (druge, ne stopericu, ona se ne broji) ce ti to brojati kao stimulirani ciklus, a nisi krenula sa stimulacijim pa nisi najbolje izvukla iz svega. Kad odmah krenes s injekcijama imas vecu sansu za vecim brojem folikula, a kad krenes s klomifenom ipak ih bude manje. No, koliko znam u Rijeci pod prirodni ne daju klomifene pa vjeruj doktorici da ti s razlogom daje takav protokol i navijamo da to sve bude super.
Ja sam imala i inseminacije i prirodne pod klomifenom u Rijeci,samo ne znam dal ih miksaju s injekcijama pa pretvaraju u stimulirani
Magica, sve sto ti donese trudnocu nije lose. Ono sto nije dobro je da ako ne uspije, a dodaju ti injekcije (druge, ne stopericu, ona se ne broji) ce ti to brojati kao stimulirani ciklus, a nisi krenula sa stimulacijim pa nisi najbolje izvukla iz svega. Kad odmah krenes s injekcijama imas vecu sansu za vecim brojem folikula, a kad krenes s klomifenom ipak ih bude manje. No, koliko znam u Rijeci pod prirodni ne daju klomifene pa vjeruj doktorici da ti s razlogom daje takav protokol i navijamo da to sve bude super.
Hvala na info. A nadam se da bude sve okic. Vidjecemo za dva dana sta ce reci.
Ja sam imala i inseminacije i prirodne pod klomifenom u Rijeci,samo ne znam dal ih miksaju s injekcijama pa pretvaraju u stimulirani
Meni je dala klomifenom i sad nakon prvog ultrazvuk mi rekla za dva dana oped ultrazvuk i vjerovatno injekcija. I rekla da puno vjezbam u to vrijeme sa muzom.
Meni je dala klomifenom i sad nakon prvog ultrazvuk mi rekla za dva dana oped ultrazvuk i vjerovatno injekcija. I rekla da puno vjezbam u to vrijeme sa muzom.
A to je onda stoperica,to je prirodni ivf il inseminacija?
A to je onda stoperica,to je prirodni ivf il inseminacija?
To je znaci dobro ili?
Magica dobro si reagirala na tablete pa mozda ti uvede nesto za supresiju, a stoperica ti ide sigurno i ako je prirodni. Sve ovisi kako se razvijaju folikuli. 🤞 Stoperica je da folikuli sazriju tj jajne stanice, a supersija da sprijeci nagli porast LH da ne dodje do prijevremenog pucanja. Kod koje si dr?
Hrabrica cek ti si u Zg ovisi kako koja klinika ima proc3duru s lijekovima. Lijekove mi u Rijeci dobijemo od njih od uzv do uzv daju terapije. Pravilo je pikat se izmedju 17-19h, u 22 stoperica, al klinike imaju razlicite protokole. Bolovanje nije potrebno zbog pikanja osim ako bas ne zelis, mozes eventualno ako je fizicki posao onda da ides par dana prije punkcije ako se bojis da ce popucati. Dok ne dostignu velicinu od 15mm u pravilu ne mogu puknuti. Inace ja sam ok čekam mengu i pocetak FET-a.
Samo opusteno i Johan zao mi je da su bete negativne , a bas je bilo obecavajuce kod vas!
Samo opusteno i Johan zao mi je da su bete negativne , a bas je bilo obecavajuce kod vas!
Ah sta da radimo...takva nam je sudbina...ja vec sutra pocinjem sa terapijom...idem ponovo...hvala ti draga Grizli😊
Sortiraj odgovore
Najstariji