Ides odmah po smrzilice? Onda nek ti je sretno i da sad bez stresa docekas veliku betu
Magica nisam te bas pratila,dal ti je ovo prvi postupak il?ako si na inseminaciji onda si super reagirala i preporuceni su ti i odnosi uz to,sumnjam da ce ti davat supresiju tj injekciju jer to ipak kosta a njih briga dal ce u prirodnom ivf a pogotovo inseminaciji puknut ranije folikuli
Samo opusteno i Johan zao mi je da su bete negativne , a bas je bilo obecavajuce kod vas!
Eto nema pravila...idemo u nove pobjede nema nam druge
Magicadobro si reagirala na tablete pa mozda ti uvede nesto za supresiju, a stoperica ti ide sigurno i ako je prirodni. Sve ovisi kako se razvijaju folikuli. 🤞 Stoperica je da folikuli sazriju tj jajne stanice, a supersija da sprijeci nagli porast LH da ne dodje do prijevremenog pucanja. Kod koje si dr?
Hrabrica cek ti si u Zg ovisi kako koja klinika ima proc3duru s lijekovima. Lijekove mi u Rijeci dobijemo od njih od uzv do uzv daju terapije. Pravilo je pikat se izmedju 17-19h, u 22 stoperica, al klinike imaju razlicite protokole. Bolovanje nije potrebno zbog pikanja osim ako bas ne zelis, mozes eventualno ako je fizicki posao onda da ides par dana prije punkcije ako se bojis da ce popucati. Dok ne dostignu velicinu od 15mm u pravilu ne mogu puknuti. Inace ja sam ok čekam mengu i pocetak FET-a.
da da ja sam u Zg..Baš me zanima kak ćemo to onda organizirati..javim :D svakako nam objema sretno <3 fige na najjače <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Bila sam prvo kod dr. Manestar i on je otiso pa su me prebacili kod dr. Severinski. Kod koga si ti grizli? Si cula sta za nju jel ok? Ovo mi sad prvi puta sa klomifenom.
Hej curke. Krecemo u stimulirani. Imam vec sad puno folikula radi pcos pa cemo krenuti s blazom stimulacijom. Gonali od 112,5. U sub je prvi uzv. Vadila mi je krv. U sub cu znati hormone. I dobila sam decortin radi antitijela. Izbacit prenatale i samo folna. napokon mi je rekla brojku od Mm pokretljivosti. U 9 mj kad smo zadnji put zapravo i bili je sa zasnjih 36% progresivnih pao na 6% . Tak da def izbacujem profertil. Mislila sam da predje na maticnu mlijec. Sta vi mislite? Kakve su vam preporuke? Bas sam ostala u soku kak je tak palo.
Nemasekirancije super da napokon krećete! Što se tiče muža, matična bi bila dobar izbor! Više od toga ne znam, ja sam uzimala za kvalitetu js, ali tu cure čiji su muževi uzimali, znaju više. Sretno draga!
Cure cekam vas koje znate vise :)! Hvala nikita..ajde da napokon krenuli. Hrabrica vidim da cemo na kraju u isto vrijeme :). Btw ja sam danas odmah dobila lijek. I tam su ne piknuli oni. Od sutra sama.
Hej curke. Krecemo u stimulirani. Imam vec sad puno folikula radi pcos pa cemo krenuti s blazom stimulacijom. Gonali od 112,5. U sub je prvi uzv. Vadila mi je krv. U sub cu znati hormone. I dobila sam decortin radi antitijela. Izbacit prenatale i samo folna. napokon mi je rekla brojku od Mm pokretljivosti. U 9 mj kad smo zadnji put zapravo i bili je sa zasnjih 36% progresivnih pao na 6% . Tak da def izbacujem profertil. Mislila sam da predje na maticnu mlijec. Sta vi mislite? Kakve su vam preporuke? Bas sam ostala u soku kak je tak palo.
Mila koju folnu piješ? Ja sam do sad pila fertil up za žene al sam već 3 mj na tome pa bi se prebacila samo na folnu..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Mila koju folnu piješ? Ja sam do sad pila fertil up za žene al sam već 3 mj na tome pa bi se prebacila samo na folnu..
Dr je preporucila solgar al nije bilo u apoteci pa sam sad uzela twinlab.
Curke cekam savjet za ovu pokretljivost. Bas me isokirao taj pad sa 36% na 6% progresivnih. On taman ima za jos 3 dana profertila. I s obzirom da ocito ne pomaze...da odmah predje na maticnu ili na neku kombinaciju? Tko ima iskustva? Znam da nakon prestanka profertila padnu, neznam kud ce nize lol 😥.
Sortiraj odgovore
Najstariji