Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samo_opusteno
    18. Veljača 2019. 12:01

johan

Evo ja izvadila krv nalaz poslije 12 uh…menge nema

I meni nalaz poslije 12.. jos malo...sretno draga

Grizli
    18. Veljača 2019. 12:34

Johan? 
    Samo opusteno? 
    Kakve su bete? 🤞🤞🤞❤️❤️❤️🤞🤞🤞

HarryPotter
    18. Veljača 2019. 12:42

Cekamooo vaseeee beteee 🤞🤞🤞

url=https://lilypie.com]

• Pencil
    18. Veljača 2019. 12:46

samo_opusteno

johan

Evo ja izvadila krv nalaz poslije 12 uh…menge nema

I meni nalaz poslije 12.. jos malo…sretno draga

Sritno vas dvi 

• Pencil
    18. Veljača 2019. 13:37

Help jel ovo utrogestan dan nakon aspiracije se počinje uzimat ? Malo sam bila ošamućena pa nisan zapamtila 

• Kengurica
    18. Veljača 2019. 13:41

Magica stopericu injekciju ili ti moze odluciti dati injekcije jer si dosta reagirala pa pretvoriti to u stimulirani. Jesi na Vuk Vrhovcu?

• Magica
    18. Veljača 2019. 13:45

Ja sam u Rijeci. Pa jel ta stoperica  Ili to za stimuliranjem je to dobro. Jel to ide na dobro uopce? 

samo_opusteno
    18. Veljača 2019. 13:49

Hej drage moje...meni je beta nazalost negativna...😟 Ali idemo dalje...imamo jos 4 smrzlica...sretno ostalima...drzim vam 🤞❤️😘

Hrabrica
    18. Veljača 2019. 13:50

Evo i mene konačno nazad nakon male pauze :D Nikita, Grizli, Nema sekiracije kako ste? Ima li kakvih novosti? Mi dogovorili pregled u srijedu :) moramo doći sa D1 uputnicom i dogovaramo stimulirani :) Jedan dio mene je presretan a drugi se usr*o  E sad par pitanja..za početak...imam još 4 tablete kontracepcije popiti ali nekako imam jaki osjećaj da bi m mogla uraniti. Je li to moguće dok ste bile na pilulama (yasminu) ili m dolazi tek  kad se popije zadnja tableta? I sad što se tiće same stimulacije, kako to funkcionira sa pikanjem..kako ste došle do lijeka? Negdje sam čitala da se mora naručiti i čekati? I u koje vrijeme ste se pikale..A naravno tu mi je dilema u glavi ići na bolovanje od prve pikice ili prvog uzv-a..evo nisam pametna...Svakako bi se povukla prije punkcije jer me strah da mi opet ne popucaju folići kao što je to bio slučaj u prirodnom..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

4 sreća
    18. Veljača 2019. 14:10

Kengurica

Magica kakve infekcije? Injekcije?
    Nova srecarazmisljam o tebi. Jako mi je zao za negativnu betu i nista zamrznuto. Nije mi jasna tvoja doktorica da makar ne proba promijeniti lijek. Ja sam prvi put bila na bemfoli, drugi smo probali gonal. Pa evo cisto da se priba s necim drugim.

A sta da kažem samo mi je jačinu njihovu mijenjala i sto je zadnji put perguveris dala.i to je to.u treci mjesec idem na razgovor i vidjet cu sta ce mi reci.nadam se da ce mi 4 put uspjeti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.