Heh cure, ja i dalje krvarim i to se pojačava ali izvadila sam betu jutros za svaki slučaj pa vam javim popodne nalaz..
Raynato je hcg, ide poslije transfera kao podrska zutom tijelu. Kao boosteri. Takk ih je dr nazvao…
Primila sam to ali jednu inekciju nakon punkcije ako se sjećam dobro i jednu inekciju smo nosili kuci koja je morala biti u frižideru.
Rayna vjerojatno ces dobiti decortin. Nije on opasan, puno cura ga pije.
Nije ti ti max stimulacija, neke zene primaju i jace, cisto da znas. Polako korak po korak.
Da, Decortin je 5 mg. I bolje da nije max stimulacija, ocito meni treba blaga . Bar se tako zasad pokazalo.
Heh cure, ja i dalje krvarim i to se pojačava ali izvadila sam betu jutros za svaki slučaj pa vam javim popodne nalaz..
Držim ti fige da bude ogrooma beta ❤❤❤ 🤞🤞🤞
Beta 38.3 :( ima li ikakve šanse, što mislite? Znači, danas mi je 15 dan od punkcije, 12 dnt trodnevnih embrija
Ema mora se duplat, ne prestaj sa terapijom, zovi svog MPO doktora i miruj
Sretno
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
A ne nadam se baš da će biti uspješno ali eto, vikend ću provesti na kauču, betu ponoviti u ponedjeljak pa ćemo vidjeti. Inače, sretna sam i zbog ovog i sad mi daje velike nade za dalje!
A ne nadam se baš da će biti uspješno ali eto, vikend ću provesti na kauču, betu ponoviti u ponedjeljak pa ćemo vidjeti. Inače, sretna sam i zbog ovog i sad mi daje velike nade za dalje!
Sretno nadam se da ce sve biti okej 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji